Azért fordul a svájciakhoz, mert Polt Péter legfőbb ügyészben nem bízik.

"A pénz Nagy István miniszternél landolt” – Hadházy Svájcban tesz bejelentést az Agrárminisztérium vesztegetési ügye miatt, mert Polt Péterben nem bízik

Nagy István miniszter akkori kabinetfőnöke apjának offshore cége számláján landolt az Agrárminisztérium intézményétől ellopott 2,2 milliárd fele – írta Hadházy Ákos a Facebookon a Direkt36 legfrissebb anyagára hivatkozva.

Az agrártárca korábbi helyettes államtitkára, Nagy János, illetve társai ellen hűtlen kezelés miatt indul büntetőper szeptemberi tárgyalásán a vádlottak védői le akarták állíttatni a bíró iratismertetését, de nem jártak sikerrel. Így derült ki, hogy a vád szerint feleslegesen, érdemi munka nélkül két ügyvédi irodának kifizetett 2,2 milliárd forint közel felének mi volt az útja.

A banki iratok szerint az ügyvédi irodák egy budapesti cégen keresztül egy svájci bankszámlára utaltak jelentős összegeket. Ez a számla egy panamai offshore cég tulajdonában volt, amely a bíró által ismertetett iratok szerint egy magyar milliárdos üzletemberhez, Nobilis Kristófhoz köthető.

Ahogy arra a Dikert36 is felhívta a figyelmet, Nobilis Kristóf egyik fia, Nobilis Márton a miniszter kabinetfőnöke volt a pénzmozgások idején, jelenleg pedig ugyanennél a tárcánál államtitkár.

Hadházy Ákos, aki korábban már a magyar ügyészségen is tett bejelentést, most azt írja, hogy nem bízik Polt Péterben, ezért,

Svájcban is bejelentést tesz, hátha ők hatékonyabbak lesznek.

Forrás: hvg.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nagy István agrárminiszter meg játssza a semmiről sem tudó ártatlan hülyét, mint Varga Juci.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
lehetne perelni becsületsértésért hadnázyt,persze csak akkor, ha lenne becsület és bátorság a fidesz tolvajokban! :)
NKF
Ettől a köcsög fasztól már idegbajt kapok,ez a buznyák mindent tud Soprontól Mátészalkáig
Ez a süket mindent tud! Nem gyanús egy kicsit?
Eladott Ország
Nagy István agrárminiszter meg játssza a semmiről sem tudó ártatlan hülyét, mint Varga Juci.
jesz
Orbán épp' most tárgyal Svájcban...gyorsan...gyorsan...még
megkérdezhetik, ki is az a Hadházi...
Aki Én
@NKF: ezen már túl vagy. Ne fogd rá.
csak úgy....
@NKF: a tolvajoktól nem szoktál idegbajt kapni? fura egy alak lehetsz!
rakitics41
Nagy István meg úgy fog tenni amikor kiderül a nyomozó hatóságnál hogy nála van a pénz, mint a cigány aki a liba ellopása után azt mondta a rendőröknek::"Ha ez liba , akkor nem is kell"!És eldobta a nagy fehér szárnyast.
Eladott Ország
@jesz: ma, 15:45 ♂ A csúti geci most viszi ki a sokadik ellopott közpénz milliárdokat Svájcba. A Kárpátok Géniusza Ceausescu is Sájcba vitte ki a milliárdjait, mint általában a többi diktátorok.
Béla333
Majd a maffiafőnök személyesen elsikálja az ügyet a mostani svájci útján...!!!
balos
@Béla333: Attól még itthon nem lesz a szegényeknek olcsóbb a megélhetés!Tudod az is 27%os adót fizet szinte mindenre akinek az "árok" partján szorít helyet a "kegyelmes-keresztyény-törpe"!
Béla333
@balos: 16.45
Én ezt tudom, de te is tudod azt, hogy ezt O1G és a bandája magasról leszarja. Ők nem azért vannak kormányon, hogy Magyarországnak jobb legyen, hanem hogy minél többet tudjanak lopni.
Abban sem vagyok biztos, hogy O1G most nem azért megy Svájcba, hogy az itt szereplő bűncselekményből a rá eső részt átterelje a saját számláira...
Karvaly
Főnök vágjon már rendet a hatalmával,a kiugrottak nagyon csipognak!
Csak a Fidesz és a konzultáció!:))
NKF
Hiába minden,Köcsögházy mindent tud!
balos
@Béla333: Figyelem nercsicskák megszólalásait és kezdem azt hinni,hogy ezek északkoreában szeretnének élni!Persze érteni vélem öket,hiszen ilyen bebaszott állapotban ott is éreznék a nemzethy szarral dúsított törödést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.