Azért fordul a svájciakhoz, mert Polt Péter legfőbb ügyészben nem bízik.

"A pénz Nagy István miniszternél landolt” – Hadházy Svájcban tesz bejelentést az Agrárminisztérium vesztegetési ügye miatt, mert Polt Péterben nem bízik

Nagy István miniszter akkori kabinetfőnöke apjának offshore cége számláján landolt az Agrárminisztérium intézményétől ellopott 2,2 milliárd fele – írta Hadházy Ákos a Facebookon a Direkt36 legfrissebb anyagára hivatkozva.

Az agrártárca korábbi helyettes államtitkára, Nagy János, illetve társai ellen hűtlen kezelés miatt indul büntetőper szeptemberi tárgyalásán a vádlottak védői le akarták állíttatni a bíró iratismertetését, de nem jártak sikerrel. Így derült ki, hogy a vád szerint feleslegesen, érdemi munka nélkül két ügyvédi irodának kifizetett 2,2 milliárd forint közel felének mi volt az útja.

A banki iratok szerint az ügyvédi irodák egy budapesti cégen keresztül egy svájci bankszámlára utaltak jelentős összegeket. Ez a számla egy panamai offshore cég tulajdonában volt, amely a bíró által ismertetett iratok szerint egy magyar milliárdos üzletemberhez, Nobilis Kristófhoz köthető.

Ahogy arra a Dikert36 is felhívta a figyelmet, Nobilis Kristóf egyik fia, Nobilis Márton a miniszter kabinetfőnöke volt a pénzmozgások idején, jelenleg pedig ugyanennél a tárcánál államtitkár.

Hadházy Ákos, aki korábban már a magyar ügyészségen is tett bejelentést, most azt írja, hogy nem bízik Polt Péterben, ezért,

Svájcban is bejelentést tesz, hátha ők hatékonyabbak lesznek.

Forrás: hvg.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nagy István agrárminiszter meg játssza a semmiről sem tudó ártatlan hülyét, mint Varga Juci.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@balos: 16.45
Én ezt tudom, de te is tudod azt, hogy ezt O1G és a bandája magasról leszarja. Ők nem azért vannak kormányon, hogy Magyarországnak jobb legyen, hanem hogy minél többet tudjanak lopni.
Abban sem vagyok biztos, hogy O1G most nem azért megy Svájcba, hogy az itt szereplő bűncselekményből a rá eső részt átterelje a saját számláira...
KisTehen
@simmering73: nem tudsz válaszolni, birka :)
Karvaly
Főnök vágjon már rendet a hatalmával,a kiugrottak nagyon csipognak!
Csak a Fidesz és a konzultáció!:))
Shikari
A szar nem svájci csoki, hiába is erőlködik a nyomi.
NKF
Hiába minden,Köcsögházy mindent tud!
balos
@Béla333: Figyelem nercsicskák megszólalásait és kezdem azt hinni,hogy ezek északkoreában szeretnének élni!Persze érteni vélem öket,hiszen ilyen bebaszott állapotban ott is éreznék a nemzethy szarral dúsított törödést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.