Az Európai Parlamentben megszavazták, eltörölnék az egyhangú döntéshozás intézményét a Tanácsban.

Megkongatta a vészharangot Varga Judit, drámai bejegyzéssel jelentkezett be: "Újabb tőrt döftek Európa szívébe"
Fotó: Facebook / Varga Judit

Újabb tőrt döftek Európa szívébe! 

- kezdte bejegyzését Varga Judit.

Bár a szavazás eredménye szorosra sikerült, Guy Verhofstadt vezetésével az európai balliberális oldalnak sikerült áttolnia az EP-n azt a jelentést, amely javaslatot tesz az alapszerződések módosítására, mellyel eltörölnék az Európa lelkét jelentő konszenzus kultúráját, avagy az egyhangú döntéshozás intézményét a Tanácsban.

Varga Judit szerint "a konszenzus kultúrájának eltörlésével egy föderalista birodalom, egy brüsszeli bürokraták által vezetett szuperállam felé tolódna el az Unió".

A volt igazságügyiminiszter szerint mindez azt jelentené Magyarországra és Közép-Európára nézve, hogy:

A brüsszeli központból mindent megpróbálnának lenyomni a tagállamok torkán, belesodornának minket a háborúba, eltörölnék a rezsicsökkentést, megfosztanának minket az energiamixünk összeállításához való jogunktól, kötelező migránskvótákat és genderideológiát erőltetnének ránk

- válaszolta meg Varga Judit.

Magyarország az egyhangú döntéshozatalt tekinti a nemzeti érdekvédelem utolsó garanciájának az Európai Unióban, ezért ennek megváltoztatása számunkra tabu. Ellen fogunk állni a birodalmi törekvéseknek minden platformon. Verhofstadték javaslata egy dologban azonban megerősít minket: Brüsszelben változásra van szükség

- tette hozzá.

Forrás: Facebook

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
@Shikari: most mi akadályoz benne,hogy sittre tegyétek? 13 év kétharmad nem volt elég? Buta paraszt
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@Shikari: Te tényleg baromira értesz ezekhez a furcsa szavakból "alkotott" mondatokhoz! Én is tudom, hogy a regát jelent egy bizonyos földrajzi régiót, de egyuttal a területet, mint királyságot is.
Akkor szerinted leforditva: Nem zsidó nő fialta Regát Moldva... történelmi régiók, magyarok lakta területen született göthös?
Abban azért megállapodhatunk: ha tudod az egyes szavak pontos értelmét, akkor ezeket ugy kellene mondattá összeraknod, hogy legyen értelme. Hiszen, ha nem zsidó nő szülte és ráadásul magyar lakta területen, tehát magyar, akkor ezzel pont a magyart szidod, vagyis saját magadat is.
Ja, és inkább Magadon segitsél! Rád jobban ráférne!:))
Ezodabasz
@szegfue: "A zseni tisztában van saját határaival, az idióta ezt a kellemetlenséget hírből sem ismeri."
Albert Einstein
Ezodabasz
@Shikari: ma, 07:48 Többször leereszkedtem már a te szintedre és bevallom, ebben a szellemi mélységben nem érzem jól magam. Neked ez a setét zavaros mélység hazai pálya, ezen te vagy a nyerő! Nem hagyom és nem engedhetem meg magamnak hogy ide lehúzz! Gyere feljebb! Segítek:)))
simmering73
A művésznő inkább a lábast kongatná.
simmering73
@Shikari: 19:52 Várjuk azt a napot amikor kilépsz az ajtón és irány Moszkva.
simmering73
"Mióta az által vezetett minisztérium csúcsáig érő büdös korrupciós ügybe belekeveredett, és ezért inkább oldalra buktatta a gazdája, a fideszes parlament európai ügyek bizottságának élére, Varga Judit bírósági fogalmazóból lett hajdobáló hegedű- és életművész változatlan lelkesedéssel tolja az állampárt szekerét, és gondolom, soha el nem múló hálája jeléül, amiért neki nem kell bíróság elé állnia (ahogy Rogánnak sem kell bíróság elé állnia) az Igazságügyi Minisztériumot átszövő végrehajtói kenőpénzes maffia ügyében, hatványozott erőbedobással szolgálja az ügyet. Az ügy pedig most az, hogy jövő júniusban a gazdája és szélsőséges európai haverjai átvegyék a hatalmat Brüsszelben. Mert akkor megmenekülünk, különben mindmeghalunk."
kolozsvaros.com/rovidek/varga-judit-szerint-az-europai-es-a-magyar-baloldal-ugy-fel-a-demokraciatol-mint-a-tuztol/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.