Az Európai Parlamentben megszavazták, eltörölnék az egyhangú döntéshozás intézményét a Tanácsban.

Megkongatta a vészharangot Varga Judit, drámai bejegyzéssel jelentkezett be: "Újabb tőrt döftek Európa szívébe"
Fotó: Facebook / Varga Judit

Újabb tőrt döftek Európa szívébe! 

- kezdte bejegyzését Varga Judit.

Bár a szavazás eredménye szorosra sikerült, Guy Verhofstadt vezetésével az európai balliberális oldalnak sikerült áttolnia az EP-n azt a jelentést, amely javaslatot tesz az alapszerződések módosítására, mellyel eltörölnék az Európa lelkét jelentő konszenzus kultúráját, avagy az egyhangú döntéshozás intézményét a Tanácsban.

Varga Judit szerint "a konszenzus kultúrájának eltörlésével egy föderalista birodalom, egy brüsszeli bürokraták által vezetett szuperállam felé tolódna el az Unió".

A volt igazságügyiminiszter szerint mindez azt jelentené Magyarországra és Közép-Európára nézve, hogy:

A brüsszeli központból mindent megpróbálnának lenyomni a tagállamok torkán, belesodornának minket a háborúba, eltörölnék a rezsicsökkentést, megfosztanának minket az energiamixünk összeállításához való jogunktól, kötelező migránskvótákat és genderideológiát erőltetnének ránk

- válaszolta meg Varga Judit.

Magyarország az egyhangú döntéshozatalt tekinti a nemzeti érdekvédelem utolsó garanciájának az Európai Unióban, ezért ennek megváltoztatása számunkra tabu. Ellen fogunk állni a birodalmi törekvéseknek minden platformon. Verhofstadték javaslata egy dologban azonban megerősít minket: Brüsszelben változásra van szükség

- tette hozzá.

Forrás: Facebook

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
@Shikari: most mi akadályoz benne,hogy sittre tegyétek? 13 év kétharmad nem volt elég? Buta paraszt
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Lemondott Varga Judit. Jajj, more mi lesz velünk? Szájerjózsi sokkal szívhez szólóbb volt, ő azt zokogta a világba, hogy "A nagy lelki megterhelés miatt lemondok." Itt maga a Jucika a terhelt. És ha nem pattan meg, hamarosan vádlott is! Gyanús ez nekem. Előkerült a megsemmisített videó egy páncélszekrényből? Ahogy Juci apácaruciban gyóntatja a barátnőjét.. "Konzervatív fordulatot kell elérni az európai intézményekben. " Csúti cicus ti még a konzervatívoktól is messze álltok, esetleg valahol a diktatórikus szélsőjobb környékén nézzél szét. Ez nem más mint a felelősség elhárítása, mielőtt még komolyabbra fordulnának a dolgok. Eldugják Brüsszelbe, hogy harcoljon a keresztény európai értékekért és a jogállamért, jó vicc. Újabb álszent ereszténnyel bővül a brüsszeli LMBTQ közösség. Jó az irány, de hogy uniós pénz jöjjön ahhoz a dagadt gecinek is le kellene mondania. - Megyek Brüsszelbe kipróbálom én is. - Jó móka lesz, nekem elhiheted.
twitter.com/csorike1520/status/1673999157751685121/photo/1
Varga Judit: A munka nem várhat. Cumibaba! A beosztásért meg kell dolgozni. Addig siess míg áll a zászló rúd...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/364732036_575632581392609_1046134584295371648_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=s8TRtnnzW9oAX-fsH6m&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCbCmXDOIFrA0JxnM0AxvbHTyjaBHv4-ZTI5es_9m7g4w&oe=65629990
izéke
@Shikari: most mi akadályoz benne,hogy sittre tegyétek? 13 év kétharmad nem volt elég? Buta paraszt
Nyírfa
Átment, ez a lényeg. Köszönöm minden józan, tisztán látó embernek.
Eladott Ország
Varga Judit megérkezett Brüsszelbe. Vagy csak a brüsszeli NER-orgiák érdekelték...
twitter.com/MartinSzucsi/status/1676930587410546688/photo/1
Jucus! A találttárgyak osztályán kerested már a tárcád? A buxáját sem találja, nemhogy a tárcáját. De ugye az EP-képviselőknek nem fog "lapot osztani", és "turistáknak" tekinti őket, tehát a jövőben sem fog velük szóba állni? Oszt’ tugggya e má’, mia’ jogálam ?! Azt még nem, és a nóta végét sem tudta. Egy adócsaló igazságügyminiszter mindenképp mutatja a garanciákat a jogállamra.
uploads.disquscdn.com/images/8d4f138067516acaaf167c4aaf85b21824e336aec89576aebcebe0bac1f7d3c7.jpg?w=800&h=262
Clavigo
Na Jocika... Majd leszokik a vétózgatásról a holdkóros görény Gazdád...oszt jó napot,,Joci bácsi.
verőce21
A dolog hasonlít nagyon a magyarok bejövetele (Európába) utáni helyzethez, amikor a 895-ben történt honfoglalás után, a nyugati hatalmak - bajorok, frankok - 907-ben, pozsonyi csatában ki akarták űzni a magyarokat Európából.
Mert nem kétséges, hogy jelenleg ez a törvényváltoztatási kezdeményezés is, elsősorban a magyarok ellen készül...!

Ezért elmondom a pozsonyi csata végkifejletét is: A magyarok, Árpád vezér vezetésével, tönkreverték a Nyugati Szövetséges haderőt - ütközetben Luitpold bajor herceg és Theotmár salzburgi érsek is elesett, akik a nyugatiak fővezérei voltak.

Szinte a teljes bajor nemesség és számos nyugati keresztény pap életét vesztette a csata során...! :)
verőce21
Ad. 20:29) A négy napos csatában a magyarok egyedül tönkreverték az egész nyugati haderőt, a végén elfogták a két fővezérüket és kegyetlenül lemészárolták őket...!

Valami hasonlóra lesz szükségünk, hogy befejezzük a "honfoglalást" Európában...! :)
A számos "keresztény pap" pedig lipsi áruló lesz itt, akiknek ismerjük nevét, lakcímét, anyja neve 5 példányban...! :)
Péter2
@KisTehen: Ezt a liberális lehetőséget zsarolásra használtátok , ezért lesz megszüntetve , különben is egy többségben mindig a többségi akarat az irányadó ehhez kell magukat tartania a közösségben egy járható út van a közös a külön utakhoz ki lel lépnetek az unióból , és azt csináltok amit akartok , továbbá a vétóval elárultátok az uniót , nem egy vétóval putyint szolgáltátok ! Árulókat nem szeretik sehol ! Szerintem ki kellene népszavazásra írnotok a huxitot mire vártok ? Megmondom miért nem teszi a gazdád , mert Magyarországon sokkal többen bíznak az unuiós intézményekben mint bennetek , ezért nem meri , mert ez valószínű , hogy a hatalmába kerülne a gazdátoknak , most a kidobásra játszik de nem fog menni , mert csak perifériára állítottak benneteket , ha meg tovább folytatjátok , elveszik még a szavazati jogaitokat is , de ki szándékosan nem dobnak ! Az unió lépéselőnybe van nem is egyben veletek szemben . A vétót csak többségében a volt lengyel kormány és ti használtátok , de nagy többségében ti , zsarolás céljára .
Nessy
@verőce21: A mienket nem fenyegeti ez a veszély! Már régen Isten szolgái helyett Orbán szolgái lettek, nem kevés közpénzből fedezett júdás forintokért. Mindannyiuk új Istene Mammon!
Ezodabasz
@Shikari: ma, 19:49 Ez az köcsög! Huxinnen a picsába. Naaa coki kutya kotródj haza!
Giovanni Alba
Nem értem Juci úr hisztijét. Itthon hogyan is néz ki a parlamenti "demokrácia"? A vezérszólam szerint a kétharmad mindent visz, a többség dönt.
Most a nagyeszűek vannak ebben a nadrágban, talán nem tetszik valami?
justhpeter
A Nemzet Háziszárnyasa 2.0 újra valakiknek képzeli magukat. Azt gondolja, hogy két kipcsak-lopcsak, a kolostormalac meg a toporzékmanó majd rendet tesz. Ám a végén majd mehetnek panaszra a Türk Tanácshoz.
Ezodabasz
Magyarországon sürgős változásra van szükség!...majd ha ez megvan akkor lehet menni brüsszelbe vagy akárhová rendet rakni!
csak úgy....
@verőce21: az ápolók..,basszus, - veled a shikari tablettáit szedették be !? :)
te már reflex szerüen sem érzed,hogy mekkora marhaságokat regélsz ?
- nektek nagy magyaroknak, valahol a távoli pitschába kéne egy lakatlan sziget, hogy ne bírjatok baxxakodni senkivel és semmivel , - ti csuda szar vasok! :)
verőce21
@csak úgy...: Mint mondottam volt, te egyfolytában baromságokat beszélsz...!
Nessy
Drága asszonyom! Önök hogy is alkalmazzák a "konszenzusos döntést?? Az ellenzékbe belefojtja a szót "házmesterük, vagy valamelyik helyettese, aztán a 135 droidjuk megnyomja a gombot! De most még ez sincs! Egyszemélyes rendeleti kormányzás van évek óta! Orbán Viktor reggel borotválkozás közben a tükör előtt konszenzusra jut Orbán Viktorral?
Ezodabasz
@Nessy: Így alkalmazzák: „Csináljunk úgy, mintha valami fontosat kellene csinálni”
hvg.hu/itthon/20231025_Latorcai_KDNP_mikrofon_parlament
balos
@dr. prédikátor: Az már belenőtt,csak az elemet cserélik óránként,mert a nuncius leszívja hamar!
Dr. Proktor
Tanult Brüsszel a magyar parlamentarizmustól - erre inkább büszkének kellene lenie Balga Juditnak!
Dr. Proktor
Apropó, egyre férfiasabbnak néz ki ez a "hölgy", őt is be kellene fóliázni!
Nehogy már a látványa is ferde gondolatokra sarkallja csecsemőinket...
Béla333
Magatoknak köszönhetitek mocskos maffiózók. Tizenéve azon dolgoztok, hogy bot legyetek a küllő között, tüske a köröm alatt, ahogy a maffiavezér elmondta.
Hát ebből elegük lett a többieknek.
Kártékony, tolvaj, hazug, mocskos hazaáruló bagázs!
Dr. Proktor
Elől kellene járnunk a jó példával a vétó intézményének megtartására azzal, hogy bevezetnénk a magyar parlamentben is!
A hülyeségeket így megvétózhatná az ellenzék...
jáger laszló
VÉSZHELYZET VAN EZÉRT KIJÁR A VÉSZHARANGOZÁS!!??
HABÁR SEMMI NEM INDOKOLJA!!csak ennyi
barátilag
J.L.
szegfue
@Shikari: 7:48 De jót nevettem ezen! U.is a siksze= nem zsidó nőt, mig a regat (román nyelven) = királyság.
Tehát leforditva a mondandódat: Nem zsidó nő fialta göthös királyság. Szerinted ennek a nagy "lecseszésnek" ebben a formában van valami értelme? Tul sok idegen szót használsz, melynek nem tudod a pontos jelentését...
szegfue
@Shikari: Te tényleg baromira értesz ezekhez a furcsa szavakból "alkotott" mondatokhoz! Én is tudom, hogy a regát jelent egy bizonyos földrajzi régiót, de egyuttal a területet, mint királyságot is.
Akkor szerinted leforditva: Nem zsidó nő fialta Regát Moldva... történelmi régiók, magyarok lakta területen született göthös?
Abban azért megállapodhatunk: ha tudod az egyes szavak pontos értelmét, akkor ezeket ugy kellene mondattá összeraknod, hogy legyen értelme. Hiszen, ha nem zsidó nő szülte és ráadásul magyar lakta területen, tehát magyar, akkor ezzel pont a magyart szidod, vagyis saját magadat is.
Ja, és inkább Magadon segitsél! Rád jobban ráférne!:))
Ezodabasz
@szegfue: "A zseni tisztában van saját határaival, az idióta ezt a kellemetlenséget hírből sem ismeri."
Albert Einstein
Ezodabasz
@Shikari: ma, 07:48 Többször leereszkedtem már a te szintedre és bevallom, ebben a szellemi mélységben nem érzem jól magam. Neked ez a setét zavaros mélység hazai pálya, ezen te vagy a nyerő! Nem hagyom és nem engedhetem meg magamnak hogy ide lehúzz! Gyere feljebb! Segítek:)))
simmering73
A művésznő inkább a lábast kongatná.
simmering73
@Shikari: 19:52 Várjuk azt a napot amikor kilépsz az ajtón és irány Moszkva.
simmering73
"Mióta az által vezetett minisztérium csúcsáig érő büdös korrupciós ügybe belekeveredett, és ezért inkább oldalra buktatta a gazdája, a fideszes parlament európai ügyek bizottságának élére, Varga Judit bírósági fogalmazóból lett hajdobáló hegedű- és életművész változatlan lelkesedéssel tolja az állampárt szekerét, és gondolom, soha el nem múló hálája jeléül, amiért neki nem kell bíróság elé állnia (ahogy Rogánnak sem kell bíróság elé állnia) az Igazságügyi Minisztériumot átszövő végrehajtói kenőpénzes maffia ügyében, hatványozott erőbedobással szolgálja az ügyet. Az ügy pedig most az, hogy jövő júniusban a gazdája és szélsőséges európai haverjai átvegyék a hatalmat Brüsszelben. Mert akkor megmenekülünk, különben mindmeghalunk."
kolozsvaros.com/rovidek/varga-judit-szerint-az-europai-es-a-magyar-baloldal-ugy-fel-a-demokraciatol-mint-a-tuztol/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok