Apáti Bence, az Operettszínház balettigazgatója maradásra biztatja Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház vezérigazgatóját.

"Némán zokogsz" – szerelmes levelet küldött a balettigazgató Vidnyánszkynak

Apáti Bence balettáncos meleg szavakkal dicsérte Vidnyánszky Attilát. Forrás: Youtube

Vidnyánszky Attila a pénteken a Nemzeti Színházban történt súlyos balesetet követően benyújtotta lemondását Csák János miniszternek, aki nem fogadta azt el – emlékeztet a Blikk.

A szintén fideszes kinevezett balett táncos Apáti Bence Facebook-oldalán szerelmes levél jellegű sorokkal fejezte ki együttérzését a másik fideszessel.

Ilyenkor némán zokogsz, igyekszel erőt sugározni, támogatni a szipogó, síró kollégákat, mert ez a dolgod. Otthon pedig vered a fejed a falba, le akarsz mondani, mert magadat hibáztatod. Attila! Hidd el, megértelek!

A balettigazgató az Origón megjelent írásában hasonlóképpen biztatta maradásra a Nemzeti Színház vezetőjét.

Attila! Hidd el, megértelek! Óriási szíved van, akkora, hogy be sem fér abba a nagy épületbe, amit Nemzeti Színháznak hívnak. Tudom, mi jár a fejedben. Ne tedd! Te nem mondhatsz le, nekünk szükségünk van rád! Az egész országnak szüksége van rád!

Amivel csak annyi a baj, hogy a nem Fideszre szavazó, kábé kilenc-tízmillió magyar embert jó eséllyel hidegen hagyja, hogy mi lesz az SZFE-t szétverő, a Nemzeti Színház díszletének problémájáról pedig saját bevallása szerint is sok hónappal ezelőtt jelzést kapó Vidnyánszky sorsa.

Forrás: Blikk
Fotó: youtube

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: Most miért nem ukránozol, te aljas elmebeteg szarkeverő?
Aki Én
@Shikari: ...köszi az érdeklődést, de teljesen egészséges.
Neked viszont sürgős segítségre van szükséged, te agyhalott balfasz.
Havanagi
Nem kell Nemzeti Szinház! Csak a gülüszemű VIDNYÁNSZI kell.DE ő minden áron!Ő értékeiben túl tesz a NSZ-on is,ő maga az érték az etalon,stb.Ki a fax hallott még ennyi lihegő csahost,amit ezek művelnek!!!Eldobom az agyam!!!Térjetek már észhez!Elég a vásári seggnyalásból! Ő egy eszköz és nem maga a MŰVÉSZET!!!Mit művelnek ezek a már nagyon mélyre süllyedt országban??!!
human
Most hallom hogy a színészek szóltak már korábban Vidnyánszkynak, hogy balesetveszélyes lett a díszlet. A darabot is ő rendezte. Így viszont felmerül a közvetlen felelőssége is.
rakitics41
A.Bence!A szívet nem kellene összecserélni a felelősségtudattal.Vidnyánszkynak nem nagy szíve volt, hanem felelősségtudata ,olyan ami a mai vezetőknél szokatlan, s amit kár lenne a barátok támogatói felszólalásaival lenullázni!Az ilyen felelősségvállaló magatartást támogatni kellene mert tudod a vezetői pozícióval a felelősség az együtt jár!. Minden ember aki dolgozik valamilyen cégnél ,az tudja, hogy a vállalat vezetője az igazgató mindenért felelős ami a cégnél történik.Különösen felelős azért ha egy dolgozóját üzemi baleset éri.Most két dolgozó szenvedett kórházi kezelést igénylő balesetet.Nem hiszem , hogy az a traverz amiről a színészek lezuhantak balesetvédelmi szempontból engedélyezett lett volna, és ne találta volna a munkavédelmi szakember baleset veszélyesnek azt a helyet ahonnan a két ember lezuhant.Belegondoltál már abba, hogy akár meg is halhattak volna, vagy olyan sérüléseket is szerezhettek volna amely véget vet színészi pályafutásuknak?Legalább addig amíg a vizsgálat tart addig legyünk abba a hitben, hogy ma Magyarországon van egy olyan vezető aki vállalja a felelősséget azért ami a vezetése alatt álló színházban megtörtént!Azt is nagyon pártolom, hogy a vizsgálatot nem az igazgatóúr végzi el , hanem egy pártatlan szervezet!
vacsi
@fideszes gyökér: Így igaz, és ezért nem értesítette sem a rendőrséget, sem a munkavédelmet a súlyos balesetről - aminek mellesleg előidézője volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok