Egészpályás letámadásról beszél a kormányfő, ezt az EU képviselői biztosan nem nézik majd jó szemmel.

Orbán fenyegető üzenete Brüsszelnek: „Mi támadunk, ők védekeznek”

Orbán Viktor szombat reggel harcias posztot tett közzé, amelyben egy korábbi beszédét idézte fel:

Nemzeti konzultáció, EP- és önkormányzati választás. Egészpályás letámadás

– írja a fotóhoz, utalva arra, hogy hamarosan ezekre kerül majd sor Magyarországon. Ezek közül mindegyik érinti az EU-t is, valamelyik jobban, valamelyik kevésbé – a nemzeti konzultáció a „szuverenitás védelméről” például olyan formában biztosan, hogy kiveri majd a biztosítékot. A képen még azt is megjegyzi, hogy Magyarország éppen támad, miközben az Európai Unió védekezik. 

Már alig várjuk, hogy erre milyen nemzetközi visszhang érkezik majd:

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Remélem a hétfői vendége véglegesen helyreteszi, mert már itt az ideje az újabb "cumigyógyszer" beadásának. Aztán egy-két napot hörög majd és megemészti. Közben kínozzák majd a hörcsög görcsök.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Remélem a hétfői vendége véglegesen helyreteszi, mert már itt az ideje az újabb "cumigyógyszer" beadásának. Aztán egy-két napot hörög majd és megemészti. Közben kínozzák majd a hörcsög görcsök.
Clavigo
Vannak bajok rendesen,,,abban a hombár fejben...
simmering73
Mindig meg tud nevettetni ez nindzsa nokedli.
Péter2
Azért kuncsorogtok a pénzért , és uniós előlegért .
vacsi
Ebben semmi fenyegetés nincs, hisz nem fegyverrel támad...
Karvaly
Ugye ugye nem hiába hosszabbítottak háborús vészhelyzetet,a fekete ruhások megindulnak a nagymester után.Vajon a mester és tanítványai helyből áttudják ugorni a kordonokat,vagy a rendőrök nyitnak egy kiskaput,ahol kisurranhatnak.
Hajrá nindzsák:))
jáger laszló
Ma Brüsszelben Orbán üzenetén röhögnek,hogy támadni fog a kis köpcös türk !!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Nincs egy kis szereptévesztésben Orbán? Nem akkora tényező ő, hogy ilyen "fenyegetést" fogalmazzon meg, miközben pénzért zsarol!
Nyírfa
Orbán Viktor, rossz vége lesz ennek. A számodra. Jobban teszed, ha berendezkedsz az azeri testvéreidnél. Már amennyiben vállalják a gyógykezelésedet.
Pálinkás Pál
valaki igazán...tné ezt az elmebeteg barmot...szobrot érdemelne...
namihami
(és az Applause lámpa kigyulladt...)
Orbán Viktor kabaréját hallottuk.
Cherry
Nézz rá erre az elmebeteg nindzsára, sz@rba sem veszik már ezt a pojácát !!!
kereső
Ne harcolj má B+! Meddig akarsz még ártani ennek a kis szerencsétlen országnak?
izéke
Remélem a kilépési ajánlatot hozza orbánnak,menjen szépszerével arcvesztés nélkül,míg lehet mert kiteszik a retkes bundáját és mehet putyinisztánba
mekkelek
Az elmebeteg nindzsa… ő a magyar, ő a haza, ő a nemzet és őróla ítélnek meg minket. De nyugi, lesz még lejjebb…
Nessy
@izéke: Csak az a gond, hogy mi mindannyian "élvezhetjük" a nagy orosz és kínai - magyar barátságot, és a vasfüggönyt! A fiatalok nem tudják, ez mit jelent!
Nessy
@Shikari: Azért nem mindegy, hogy Orbán akar szopatni huszonhat tagállamot, vagy ők kezdenek el minket!
Pági
A nindzsa (vagy ninja) középkori japán harcos, a lopakodás, álcázás, kémkedés, ravaszság és gyilkosság mestere. Napjainkban az általuk használt fegyvertelen, illetve fegyveres technikákat elsajátító és továbbfejlesztő harcművészekre használják a kifejezést.
Forrás: lexiq.hu
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 20:25
A fidernyákok a legnagyobb hazaárulók.
Eladják az országot a muszkának,meg kínának,miközben a sok fidernyák díszhülye birkatehen éljenezve bégetve bőg.
kulabombaafityiszre
Akkor este is kevlárgatyában alszik a dagadt.
Nessy
@Shikari: És akik itthon túlárazott közbeszerzéssel, korrupcióval, és egyéb manipulációkkal , nem ritkán már "törvényesen" teszik zsebre a közpénzünket? Költői kérdés!
Nessy
@Shikari: Ami azt illeti, sajnos azért nem kell Brüsszelbe menni! Csökkenő várható egészséges életévek, egyre romló egészségügy, szociális ellátás ,. Sajnos a templomok, stadionok, kivágott erdők,beton épületek sokasága, környezet szennyező ipari üzemek, és még lehetne sorolni, amivel nem csak a mi életünket "lopják", hanem a jövő generációjáét is!
human
Mintha ez nem a valóság lenne. Valami szürreális rémálomra hasonlít. Csak ott van felébredés.
Cherry
@Shikari: Te román barom örülj hogy élsz te cigány, jobb ha kussolsz...Kinek képzeled magad?? OV fenéknyaló , mit tudsz te Brüsszelröl??? sötét senki, a határig nem jutottál , a kocsmában hallottál valamit, és az ilyen nulláknak van itt szava,, remélem OV zsiros pofájáról is mielöbb lefagy a vigyor,, elmebeteg egy állat...
terlasz
A legyek ellen is muszáj védekezni...
jáger laszló
Mi fidexesek a békéért támadunk és támadjuk Brüsszelt,no + a moneyért főleg!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Sztyepospista
Hát ha a MAGYAROK támadnak, akkor mi meg védekezzünk... gondolják Brüsszelben. Első lépésként, storno mindenféle magyar irányú kifizetésnek. Nehogymááá annak adjunk, akik állandóan harcolnak ellenünk... Meg hogy ki fütyül, és ki az, aki táncol. Szóval, vegyük le a napirendről a magyarok pénzét. Mindezt igy gondolják - gondolhatják Brüsszelben.
dr. prédikátor
az utcai dagadt utcai törpe nindzsa harcos felállt a hokedlira hogy nagyobbnak látszódjon ,és onnan kezdett vonyítva fenyegetőzni!!!
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 22:05
Neked hány évet loptak el az életedből,abból a kevésből,hiszen a cigányok mint te is korán halnak.
ómió
A nemzeti konzultáció, bizony, efftársilag kimondottan "fenyegető üzenet" lehet!
Lepényleső
A konzultációjuk pont annyira hiteles,mint minden választási eredmény 2012 óta,- de övék az összes fegyveres,
melyek nem haboznának,- ha használniuk kellene akár az egykori barátokra,- ez a fydes kotta,- ma még szóba?
bence
Csak a címre reagálva : A szerencsétlen ! Ez egy nagyon beteg korcs .
Aki Én
@ómió: Te a maréknyi agyhalott közé tartozol, aki hisz a nemzeti inzultációban?
Miért nem lep meg...?
Nessy
@Shikari: Aki nyertese a jelen rendszernek, aki Orbán kegyence, az természetesen érdekelt a jelen helyzet fenntartásában, az természetesen fidesz szavazó. A másik véglet, a nyomorgó, csak a királyi média híreit ismerő, pár ezer forintért kezet csókolók tábora. Plusz a milliárdokkal támogatott levelezőtagozatosok, akik szintén lelkes fidesz hívek! Egyébként a szavazás titkos, mindenkinek szíve, joga ara szavazni, akiire akar, vagy akire neki "megéri"
Nessy
@Shikari: Az összes szavazat, a félmillió levelezőtagozatos szavazatával nem egész 51% Ami aztán a fidesz választási törvénye alapján 67% azaz 2/3! Igazán számolhatnák ezzel a metodikával a fizetésüket is!
Nessy
@Shikari: Az ég szerelmére, én csak a hivatalos 2022-s választási számokat idéztem! Azt meg nem az ellenzék jelentette be hivatalosan. Nem is ők összesítették, hanem a 4iG, Mészáros cég programja kisebb, nagyobb "pihenőkkel"!
Sámannus
Az a helyzet, most a putyin köcsög menni Afrika, pótolni prigozsint, mert a KGB kicsinyáta azt a vágneros jóembert. Híába brüsszelezik a minyi putler, ő az afrikai légió pofozógépe. Lassan őt fogják leszedni, mint olasz a fügét. El jön az idö. Egyre nagyobb szarba keveri magát megérdemli. Nem mi hoztuk ebbe a helyzetbe ő független csak hát a kötélre lassacskán megérik. Sokat világolnak körülötte zöldségeket nincs életbiztosítása minden mhelyzetre, és lehet az fogja feladni akire támaszkodik. Túl sok van a rovásán ahhoz hogy simán megússza.
Dr. Proktor
Vajh milyen kórra utal a körkörös ellenségkép az anamnézisében?
ómió
@Aki Én: i Ha értelmed úgy sincs, inkább az elmeosztályon kérj magadnak némi "pihentetést", idióta, mert csak még idiótább leszel!
Nessy
@Shikari: A mateknak, már semmi köze a saját igényre szabott, a fidesz, minden választás előtt módosított választási törvényéhez! Itt már a "mennyi legyen" elv uralkodik! Szerencsére, már nem kell dolgoznom így 80+. Ma azt is letagadnám, hogy hogy hallottam a közgazdaságtanról, és azt sem tudom, mi az, hogy elemző statisztikus, és ismerem az egészségügyi finanszírozást, és teljesítmény értékelést! Indikátor?? Az valami diktátor féleség? Beteg ápolás?? Azt eszik, vagy isszák?
Nessy
@Shikari: Nem mindenkinek van 135 gombnyomogató droid, és egy, a törvénymódosításokat holdas éjszakákon beadó egyed készleten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.