Donáth Anna kijelentette: nem lesz még egyszer olyan lista, amelyen Donáth Anna és Gyurcsány Ferenc neve együtt szerepel.

Donáth Annának végleg elege lett Gyurcsányból, megmásíthatatlan döntést hozott

Fotó: MTI/Kovács Attila

A Momentum EP-listavezetője a Szabad Európának adott interjújában elmondta, hogy már tavaly is csak befogott orral tudtak együtt szerepelni Gyurcsány Ferenccel.

Donáth Anna szerint a magyar politika újra és újra meg akarja követni, hogy mi történt például 2006-ban, azonban nem lehet sok év után sem azt mondani, hogy „az már rég volt”. 2018 után ők is elhitték, hogy előbb kell kormányt váltani, és utána kell a saját térfélen is rendet rakni, de tévedtek, mondta. Szerinte csak akkor tudják visszanyerni az ellenzéki hitelességét, ha bizonyos esetekben borítják az asztalt, és nem néznek félre. „Ez az összefogás kényszer, ez a szó önmagában borzasztó konnotációt hordoz”

- írja a Telex.hu.

Gyurcsány Ferenc és saját közös listájáról annyit mondott: 

2022-ben sok olyan választó volt, aki azt mondta orr befogva kormányt váltunk, rengeteg politikus volt, aki orr befogva ráment arra listára. Én nem szeretnék többé orr befogni

– jelentette ki Donáth Anna.

Forrás: Telex.hu

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Akkor kérezkedj fel a fideSS listájára Anna. Ott a helyed. Orbán után közvetlenül.
Az "összefogást" meg nektek kellett volna megtölteni tartalommal- de ehhez nincs sem tehetségetek, sem elhivatottságotok az ország iránt. A "hülye" ellenzéki szavazó, meg szórjon hamut a fejére, és szégyellje magát, mert "kierőszakolta", hogy legalább némi kis reménye legyen a NER megbuktatásának. Na, menj a 3,14csába kiasanyám, mig jól nevelt vagyok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ez az ő döntése! Most már befoghatja a pampuláját!
kereső
Akkor kérezkedj fel a fideSS listájára Anna. Ott a helyed. Orbán után közvetlenül.
Az "összefogást" meg nektek kellett volna megtölteni tartalommal- de ehhez nincs sem tehetségetek, sem elhivatottságotok az ország iránt. A "hülye" ellenzéki szavazó, meg szórjon hamut a fejére, és szégyellje magát, mert "kierőszakolta", hogy legalább némi kis reménye legyen a NER megbuktatásának. Na, menj a 3,14csába kiasanyám, mig jól nevelt vagyok.
kereső
És, még valami Anna. Miből gondolod, hogy mi balololdali-liberális szavazók - az előválasztás második fordulója után oly sikeresen leváltott ellenzék, nem orrbefogva mentünk szavazni a "kakukkfiókás" MZP - echte jobboldali(fideSS szivű) vezette listára? Hm...Eszedbe sem jut, mert ennyi már nem fér bele abba a angy politikusi agyadba. De megnyugtatlak, egyszer volt Budán kutyavásár- egyszer csináltatok belőlünk hülyét kedves Anna. És köszönöm a magam, és nagyon sok sorstársam nevében az őszinte szót-„Ez az összefogás kényszer, ez a szó önmagában borzasztó konnotációt hordoz”
jáger laszló
Annácska
Nem kéne már a fékre taposni,mert úgy tűnik,hogy túlpörögtél,miközben senki nem kíváncsi a véleményedre!!???Ez csak 1magánvélemény volt,de talán hasznos!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
@Maccska: Neked ebben a kérdésben nem osztunk lapot cicus. Semmi közöd hozzá- neked megvan a stabil "keresztényi, náci" listád. Nem kellene beleütnöd az orrodat.
Nessy
@Maccska: Mondja, olyan hihetetlen, hogy valaki nem Orbán és Gyurcsány szerint dönti el, kire, mire szavaz?
Ha az egyik mellett dönt, kötelező a másikat utálni? Egyik sem em tökéletes!
Orbán nem kap koffein mérgezést, a hája elbírja!
Peller Anikó
A kurvanyádat Annácska. Te most vagy hülye vagy vagy aljas vagy vagy. Mit akarsz borítani a balfék gyurcsányon te dedós picsa? Kedveskedsz a román cigányoknak?

Ti ellenzéknek nevezitek magatokat? Amikor egyetlen ilyen aljas duma is elég az ellenz ék bukásához?
Nessy
@Maccska: Szó se volt nagy, közös listáról! Különösen, ha milliós kormányzati támogatással alakul egy csomó két hetes kamupárt!
kereső
@Maccska: Mi? Hülye vagy cicus- csak annyi, hogy nem orbánista vagyok, hanem ellenzéki szavazó, és közöm van ahhoz, hogy mi történik az ellenzéki oldalon. Egyébként ehhez sincs semmi közöd, nem ti vagytok azok akiknek a véleményére nekem , vagy bárki másnak az ellenzéki oldalon adni kéne.
Sakk Matt
Vajon mit ígértek ennek a libának ezért?!
kereső
@Maccska: Donáth Anna csak egy az ellenzéki táborból- és a pártja is csak egy az "ellenzéki" pártok közül.
kereső
@Maccska: Egyébként tiszta sor, miért is folytatjátok a "gyurcsányozást"- szét kell zilálni az ellenzéket- nehogy véletlenül kialakuljon egy másik nagy tömb- amely orbán és NER-jének halálát jelentené. Hisze hogy be voltatok x@rva az előválasztáskor, amikor az a "szerencsétlen és undormányos összefogás" már 4%-ot vert a fideSS-re.Nagyon gyorsan Marbellára kellett költözni még a királylánynak is. Szóval tisztán látszik a cél- csak az nem veszi észre, aki nem akarja.
jancsipapa
@Maccska: Szerinrm azért aggódhatott ,amikor meghallotta,hogy Fletó kovidos.Nehogy valami tragédia történjen ,mert az neki komoly probléma lenne...
Qqberci
@Maccska: Macckája meg még nem vót...
jancsipapa
@Peller Anikó: Nemhinném,hogy bármelyik is lenne. Egyszerűen látja azt,hogy Gyurcsány már régen gátja mindenféle változásnak .Persze ezzel még a Momentum nem lesz előrébb...
szaboria1
Nagyon vergődik Annuska , mert érzi jövőre nem lesz neki elég szavazata a pártjának, hogy újból
kijusson képviselőnek.
Sakk Matt
@jancsipapa: A változás gátjai elsősorban Orbán és széljobber testvérpártjai, valamint az állami pénzekkel kitömött propagandista holdudvar. Hogy Gyurcsány megosztó, az tény. De az nem demokratikus hozzáállás, hogy "Állj félre!".
Ha esetleg Donáth úrhölgy arról beszélne, hogyan változtatna - azon túl persze, hogy "rosszgyúcsány"-, akkor talán nőne a szavazóbázisuk!
dr. prédikátor
ezt a hülye picsát nagyon megszopatták, teljesen elment az esze. de ezek még a parlamentbe se kerülnek be KANNÁCSKA MIATT!!!
kereső
Azért én megkérdezném Donáth Annát, hogy mivel is üti el az időt az EP-ben. Mert nem nagyon olvashattunk arról, hogy milyen állampolgárokat érintő programok kidolgozásában vett részt, vagy kezdeményezett ilyet a négy év alatt. Nem olvahattunk arról, hogy csatlakozott-e Dobrevhez, aki kidolgozta az európai minimálnyugdij-és minimálbér tervezetét? Vagy Újhelyi fiatalokat érintő utazási programjának kidolgozásában részt vett-e?
Eladott Ország
Donáth megnyilvánulásai amikor ellenzéki párt nevében egy másik ellenzéki pártot szapul az kinek hoz hasznot?! Az lehet a terve, hogy megnyerik a jövő évi választásokat? Jobb lenne Annácska, ha Orbánnal foglalkoznál Inkább! Foglalkozz inkább a széteső, egyre inkább jobbra tolódó, korai-fidesz-szagú pártod helyrebillentésével, Anna! Ha az ellenzék egymással acsarkodik, az a fidesznek tényleg kánaán! Sajnos Orbán választási rendszere két párt esetén lenne majdnem arányos ! Azért majdnem, mert a média és gazdasági főlényük hatalmas, behozhatatlan. Annácska vajon a "kiábrándult fideszeseket" akarja megszólítani, mint MZP?! Vagy a Jobbiktól a Migatyánkhoz' vándorolt nácikat?! Nem mondták neki, hogy nem ettől lesz több szavazójuk vidéken, hanem a munkától?! Esetleg még sorosozhatna is egyet.
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 14:35 ☻ Ne ürülj fidesz birka, a román cigányod és bandája saját magát fogja felszámolni.
kereső
Összefoglaló az interjúról:

Donáth Annával Benyó Rita beszélgetett. Rita remek újságíró. Donáth Anna kezdettől végig pökhendien, öntelten beszélt. Úgy, mint akinek egyedül a világon, benne van a zsebében a bölcsek köve. A lényeg, amit a végén nyögött ki Rita rákérdezésére: továbbra is EP-képviselő akar lenni. Ezért "megdolgozik" érte, azaz kést vág abban az ellenzéki közösségbe, amelynek tagja (?) Őt nem érdekli, hogy a legutóbbi Závecz-felmérés szerint az ellenzék 81%-a összefogást akar. Azt találta nyögni, hogy az összefogást, a közös listát, "felülről kényszerítik" ránk, onnan tolják ránk. De ő nem látja jónak, szerinte az ellenzéket kell leváltani! No ezt a trójai falótól MZP-től tanulhatta, hogy az ellenzéket le kell váltani. Értitek? Nem orbán ellen szónokolt, hanem, hogy le kell váltani az ellenzéket. A Momentum nem ellenzék? Volt ő elnöke is a Momentumnak, akkor sem hozott áttörő fejlődést. Ő nem ismer lehetetlent, az önkormányzati választáskor kell megalapozni a kormányváltást (nem ám a rendszerváltást), hanem a kormányváltás és az ellenzék leváltását. "Ha kell asztalt borítunk!" vágta oda a riporternek. Hogy ez mit jelent, nem bontotta ki. MZP-vel csak annyi a baja, hogy nem tudta leváltani az ellenzéket és nem tudta "kordába tartani szövetségeseit". A nagy demokrata szájából csak kicsúszott, kordába kell tartani a szövetségeseket és leváltani az ellenséget. Ez mi? Az, hogy a hatalmat kell megszerezniük és erősen kordába tartani a szövetségeseket. 2022-ben nem a Fidesz nyert, mondta, hanem mi veszítettünk. Hát persze, hiszen bedobták MZP-vel a vezércselt. MZP harmadikból első lett csak úgy, az előválasztáson. Érdekes, hogy DA ezt a trükköt nem elemezte, nem ítélte el. Csak gyurcsányozott, az ősződi beszédet ő első hallásra nagyon jónak tartotta, de aztán mégis csiki-csuki beszéddel megpróbálta ezt az elismerést kiradírozni! Vélekedése szerint 2026-ra "készen leszünk", mármint a Momentum, a hatalom megszerzésére és az ellenzék leváltására.

Tudod Anna, nagyon...
Yoda69
Szerintem Donát vagy a fideSS fizetett ügynöke lett, vagy elment a józan esze. Az ilyen beszéddel teljesen szetzilalja az ellenzéket. Miért vesz példát a lengyelekrol, ők össze tudtak fogni és levaltaniuk a kormányt.
Nincs a momentumban senki aki beszélne donattal? Azt hiszi hogy 6~7%uk elég lesz valamire? Arra talán hogy neki biztos helye legyen, jó fizetéssel. A ország meg megy a levesbe.
Eladott Ország
Churchill mondta a II. VH alatt valamikor hogy „Hitler ellen az ördöggel is...” Orbán a mai viszonyok között, békeidőben rosszabb, mint Hitler volt az akkori háborús viszonyok között. Hitler elvesztett egy háborút, amelyben az összes körülmény ellene szólt, az időjárásig bezárólag. Orbán viszont elveszített egy békét, amelyben minden körülmény mellette szólt a kétharmados belső felhatalmazástól az EU-ból számolatlanul beömlő és számottevő ellenőrzés nélkül költhető eurómilliárdokig. Minden ilyen kirohanás, ami nyilvánosságra is kerül, sajnos az „ oszd meg és uralkodj!” politikáját erősíti. Kedves Anna, gondolom ezt ön is tudja. A " divide at impera!” Több mint 13 éve ragyogóan működteti a hatalmat. Szerintem meg húzzatok vidékre hálózatot építeni, ha komlyan gondoltok bármit is.
Dr. Proktor
Nem szeretem a kirekesztés egyik formáját sem, se a NER ellenzéket kirekesztő politika gyakorlását, se Donáth Anna személyes unszimpátiáját!
Gyurcsányt én sem szeretem, nem szeretem a stílusát, a túlméretezett egóját, de a Fidesz leváltásában segítőtársam lehet, bár többet segítene az ügynek ha több lépést hátralépne...
Nanya
@Yoda69: kannácskának belengettek valami jó zsíros kormányzati pozíciót azért,hogy rombolja az ellenzék sorait.
Ha újra nyer a mocsok fidess,talán még egy jó kormányzati pozíció is elképzelhető.
Tudjuk szili katalin elvtársnő óta,hogy minden lehetséges !
jancsipapa
@Sakk Matt: Én Gyurcsányról ,mint az ellenzék ütőképességének gátjáról írtam . Nyilván van még több tényező is,Többek között a Momentum feljődőképtelensége.Nézd meg a megszölalásaikat . És most nem Donátra gondolok...
Béla333
"Donáth Annának végleg elege lett Gyurcsányból..."

Nekem is elegem van Gyurcsányból, a DK-ból és a DK-sokból már hosszú évek óta...
Amíg ők ott vannak az ellenzéki térfélen, addig marad hatalmon a maffia és O1G!
Eladott Ország
@Béla333: ma, 18:53 ♦ Akkor ki váltja le a gecit és bűnbandáját , mert a Momentum egyedül biztos nem fogja tudni. Ahogy "fejlődik" a párt jó lesz ha bejut a parlamentbe. A fidesz választási rendszere olyan, hogy csak két párt indulhat, - egy fideszessel szemben egy ellenzéki jelölt lehet - mert csak így van esély a leváltásra. Előbb ezt a szarházi bandát kell elzavarni, utána kerülhet sor a "finomhangolásra". Ha a fidesz marad tovább, a pártok működését lehetetlenné teszi, vagy úgyhogy szarrá bűntetik őket az ÁSZ-szal (párt vasökle) , vagy az elfogadott "gestapó" ( szuverenitásvédelmi) törvénnyel.
Béla333
@Eladott Ország: 19.45
Lehet az ellenzéki térfélen 2 tömörülés: egy Gyurcsányista és egy olyan, akik nem bíznak a DK-ban.
Ez a 2 csapat azért megállapodhatna, (akár előválasztással?!) hogy melyik helyen ki legyen az az egy, aki elindul a maffia jelöltjével szemben.
Ezzel be lehetne integrálni azt az ellenzéki szavazót is, aki berzenkedik Gyurcsányéktól, de le akarja váltani a maffiát.
Szerintem csak valahogy így lehetne...
Lepényleső
E hölgy sem árt kevesebbet a statiszta ellenzéknek,mint a kritikus úr,- na de ha nélkülük esélye lenne az országnak,
hogy a tőgye között legyen elmarva a szarva,- e duó akkor nem a jelenkor legbiztosabb,nélkülözhetetlen alapja?
szegény hazám
Becsületesen betűről-betűre végigolvastam a kommenteket. Természetesen csak az értelmes hozzászólókét, az állatokat helyből átugrottam.
Összegezve a tapasztaltakat a véleményem a következő:
1. Ennek a hülye 3,14-nak elment az esze.
2. Megszerette a zsíros disznót.
3. Melegíti a helyét Brüsszelben.
4. Megirígyelte, és követni akarja "szili elvtársnő" nagy ívű karrierjét.
5. Megbízást kapott a disznótól az ellenzék szétverésére valamilyen szolgáltatás fejében.
6. ÉS EZ AZ AMI A SZEMEMBEN (esettleg) FELMENTHETI A SZERENCSÉTLENT: Meg akarja védeni a tolvaj rablóbandától az édesapját, ezért fröcsög, és zúza szét az ellenzéki összefogást. Nem tudhatjuk tárgyalt e a malaccal, és mivolt a tárgyaláson.
ittott
mit kapsz ezért? pl. Az enyémet bekaphatod. és kivel akarsz összeállni?
a momentum immár csak egy momentum. vagy annyi sem.
Peller Anikó
@Béla333: Béla előválasztással nem lehet, mert az biztos fideszes győzelem, fideszes akarat.

Ennél több eszed lehetne.
namihami
Annácska!?!?! Megy a hulladékba (lásd ""szilikosár"" ! Ennek is csak lesz majd egy ""államtitkárság"" !
Én az apját (aki már megtapasztalta az Orbáni ""szeretetet"") sajnálom. És akkor itt a lánya, aki láthatta, hogyan bántak (el) az apjával és minden lépésével ahhoz csatlakozik, aki ezt tette vele! Sz@r érzés lehet egy ilyen gyerek!
koszpeko
@Maccska: te ugye egy szenilis vénasszony vagy?
Annyira hülye vagy, hogy összetéveszted Gyurcsányt Orbánnal.
Nyírfa
Hát, Anna, most mutattad meg, miért nem vagytok életképes ellenzékiek. Sőt, miért NEM vagytok ellenzékiek.
Demokráciát csak értelmes, felvilágosult emberekkel lehet létrehozni. Nem véletlen, hogy erre a nyugati társadalmak alkalmasak. Ami ebben az országban folyik, az kritikán aluli.
Gyurcsány olyan, amilyen. Egy filosz nagy és nemes gondolatokkal, de azok érvényesítését másra kell hagynia. Ez a más lehetett volna - vagy még lehet? - Klára.
Ebben a pillanatban nincsen nála nagyobb ívű , ismert politikus Magyarországon.
Ennyi. Ja, és, ha kivezethető a magyarság az unióból, akkor mindent, ami rá vár , megérdemli. Mert Orbán elintézné, amit Hitler álmodott meg . És, aki ezt nem látja, az nemhogy a demokráciára éretlen, hanem isten ments bármiféle kapcsolódási ponttól vele.
lusta
@Yoda69: @Nyírfa: Annácska ráérzett a lényegre. Igen, vannak, akik fintorognak a DK-tól és magától Fletótól. Emiatt sem kell az összefogás. Akkor ne legyen. Én támogatom. Ki is most a legnagyobb ellenzéki párt? DK. Hát akkor a választási rendszer sajátosságát ismerve, nyílt színvallásra kell a többieket is kényszeríteni.Ki akarja a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk elzavarását? Az álljon be a legnagyobb ellenzéki párt mögé. Az nem a Momentum? Nem Annácskáék a legerősebbek? Akkor ők a maguk 5%-val induljanak egyedül. Nem kell felesleges energiát fecsérelni holmi előválasztásokra, ahol amjda végén egy senki álltal sem jegyzett névtelen harmadik lesz a befutó. Ahogy mondják, igenis a füstös irodában egyezzenek meg ki mit ad a közösbe és mi lesz a jövőben. A lengyeleknél nem volt előválasztás. A szenátusiválasztás az egy az egyben mintája és ott a pisiorkik végleg vesztettek. AZ EMBEREKET KELL MEGGYŐZNI, A VÁLTÁS CSAK ENNEK A TETŰ BANDÁNAK AZ ELZAVARÁSÁVAL JÖHET ÖSSZE. A választások előtt az emberek egymást hívták fel és mondták, nem a pártok emberei, az egyszerű mezei emberek, kire kell szavazni. Ki az ellenzéki jelölt. A kutya sem nézte melyik pártszövetséget képviselte, mert az adott választókerületben a név volt a legfontosabb. Ámbár az adott pártszövetség is fel volt tüntetve, voltak a lengyeleknél is megtévesztő nevű induló pártok is, mint írtam a legfontosabb volt a delikvens neve volt, akire szavazni kell. A kutyát sem érdekelte kit is képviselt. Ezt már a füstös irodában eldöntötték. A szájról-szájra járó hírek megtették a hatásukat. Azt már látjuk, hogy Annácska ámokfutása a nulla felé viszi a Momentumot.
Peller Anikó
@lusta: Ugyanez volt a makizével. Ő ugyan nem, gyurcsánnyal sosem. A fidesz meg röhög.
Yoda69
@lusta:
A fideSS agyafúrt módon úgy fabrikalta a választási rendszert hogy külön induló pártoknak esélye se legyen levaltaniuk. Az 5%alatti szavazatok eleve elvesznek mert nincs 2. forduló. A győztes mindent visz élve miatt meg a fideSS 30%os támogatottság mellett is 2/3-ot fog behuzni. Márpedig a 30% tuti megvan nekik mindig a sok 1 bites barom, és cigányság nagy létszáma miatt.
Ezt kéne donatnak felfognia, csak egyetlen nagy tömb ellenzék tud nyerni a fideSS ellen. A szetaprozott ellenzék esélytelen. Ha ezt nem látja be akkor az azért van mert nem is akarja, tehát nem akarja levaltani Orbánt.
Sajnos mindig vannak gyenge lancszemek, legutóbb az LMP és Jobbik árulása miatt bukott meg az osszefogas pedig akkor jó esélyünk volt. Ezek a pártok azóta össze is mentek 5%ala. Most a momentum fogja megtorpedozni az osszefogas, akkor pedig Orbán nyerni fog minden önkormányzatban és garantálva van az újabb 2/3
terlasz
Annuska az ilyen megnyilvánulásaival kiesik a parlamentből a pártjával együtt, vagy beáll fideszcsicskának, így aztán a Gyurcsány-kérdést is megoldottnak tekintheti.
koszpeko
@Maccska: Nem!
Orbán egyeduralmát neked és a hozzád hasonló idióta szenilis barmoknak köszönhetjük.
Akiknek szellemi szinvonala -20 iq.
Az itt komentelő narancsos barmokról (rólad is) tisztán lejön, hogy az orbáni slepp gondolkodik helyettük.
Dr. Proktor
A magyarnak a magyar a legfőbb ellensége...
Hajrá fidesz, csak így tovább és kiűrül az ország, jöhetnek a migránsok, akarom mondani a vendégmunkások!
Récsöllel kezdik...
Csak Norisz és senki más
Amikor Feri elkezdte "kiszervezni" a megbízhatónak vélt elvtársait az MSZP-ből, elfelejtette még a választmányt is megkérdezni, hogy akarjátok-e a reformokat!
Persze, sokan akkor már vele szóba se álltak - különféle okokból! De ő csak nyomta, amit Klári és családja ráerőltet folyamatosan - mindegy milyen károkat okoz a baloldalon!
Nyírfa
@lusta: tegnap, 23.14

Amire a lengyel választásokkal utalsz, az leginkább a közvetlen demokrácia gyakorlata, amely számomra az emberiség fejlődésének egy következő lépcsőfokát jelenti. Nem mellesleg nagyon drukkolok Donald Tusknak, hogy végre kormányra kerülhessen , és elindulhasson Közép-Európa demokratikus megerősödése.
Az előválasztást rossz döntésnek tartom, ugyanis a fidesz és az őhazájuk az érdekeik szerint alakíthatják az eredményt. Okulni kell a tavalyi kudarcból, nem ismételgetni mindig ugyanazokat a hibákat, amelyről valójában az őszödi beszéd is szólt azon a bizonyos 2006-os frakcióülésen.
Lassan eljutok odáig, hogy a volt jobbikos Jakab Pétert hitelesebb politikusnak tartom mint az összes többit az ellenzéki oldalon, nem véletlen, hogy a DK "orrbefogás" nélkül nyújtott kezet neki a választási szövetségben.
Szerintem a magyarok nem képesek az összefogásra, ez olyan átok ezen a népen, amely még hosszú ideig el fogja kísérni. Talán egy olyan keserű tapasztalatra van szüksége, mint az orbáni kísérlet, amely porig alázza, kisemmizi, és eladja az országot a feje felől. Ha a magyarság ezt a megsemmisülést el akarja kerülni, akkor tudnia kell, hogy a 24. óra utolsó perceit éli, és utólagos reklamációnak helye nincs.
kereső
@Béla333: 18:63 Eccer majd csak kihalnak a DK-sok Bélám, csak légy türelmes. Hiszen az idő nektek dolgozik, meg orbánnak. Persze, lehetséges, hogy akkor már csak a hazafias népfrontra lehet majd szavazni- fideSS-re, és az ellenzéki toroczkai pártra. Hajrá- előre a putyini úton/ irhattam volna hitlert is.
Béla333
@kereső: 08.23
Fogalmam sincs, hogy ti DK-sok miért nem tudjátok elfogadni, ha valamiről mást gondolnak, mint ti.
Miért is nem lehetne 2 tömb az ellenzéki oldalon? Egy a tietek (DK-sok, Gyurcsányisták) és egy, akiknek nem kell Gyurcsány, de a maffia sem?
Ezt mondom már vagy tizen éve, de a jelek szerint ezt képtelenek vagytok elfogadni, higgadtan értelmezni, pedig ezzel lehetne a ellenzéki érzelműeket Gyurcsánytól függetlenül mozgósítani!
Ha nincs értelem, akkor valóban nincs más, mint a kihalásra várni...
kereső
@Béla333: Én elfogadom Bélám, elfogadom azt is, hogy miért is ültök fel arra a vonatra, amely orbán vezetésével száguld a semmibe vive az országot. És, ha valaki akkor a dk-sok voltak azok akik elfogadták , hogy egy echte jobbololdali- bigott vallásosra szavazzanak orbán ellen, hogy ott legyenek a hatpárti megállapodásban a jobbik, az lmp-és főleg a momentum, amely már akkor ezer szállal kötődött az MMM-hez. Ti vagytok azok, akik nem vagytok hajlandóak elfogadni 1 millió szavazó véleményét, és nem tudtok semmiféle más érvet felhozni gyurcsány ellen, mint amit a fideSS mantráz- és amelyek, az idő már igazolta, nagyrészt hazugságokon alapultak. Keresitek a "hazugság nélküli" politikát- amelyet most gyurcsány nyakába varrtok Donáth Annával egyetemben, öszödre hivatkozással? Háét akkor olvasd el , Te is és DA is, mindkét beszédet- és majd rájössz, ha fel tudod fogni, hogy éppen a politikai/politikusi hazugságok ellen szólt.
Az öszödi beszéden kivül??? mivel vádolható még gyurcsány?Azért kellett politikai "hullát" csinálni belőle, mert orbánnak már kész tervei voltak a győzelem esetére- az egyeduralkodás megteremtésére, Magyarország társadalmi -és teljes gazdasági átalakitására- és ebbe nem fért bele, egy tömegeket megmozgatni képes , aki izzig-vérig demokrata? Talán gondolkozni kéne igy utólag. De mint mondtam, eccer majd kihalnak a gondolkodni is képesek, és akkor majd eljön a DA-k számára is a kánaán. Hogy az ország helyén meg egy fehér folt , az kia f@xt érdekel, csak gyurcsány túnjön el.
Nem mellesleg, láttál már olyan politikust, aki nem megosztó? Én csak azért becsültem Kádárt, mert ő volt a "kompromisszumok robotosa"- a kalasnyikovok árnyékában is képes volt olyan kompromisszumokat kötni, amelyek a az ország tömegeinek javát szolgálták. Ti erre nem vagytok képesek- úgyhogy, hagyjuk is, ez az ország elveszett- és a DA-k, MZP-k igen sokat tettek és tesznek ezért. Ez nem gyurcsányról, vagy DK-ról szól- hanem rólunk.

Ehhez, ennek belátásához nem kell DK-s nak lenni.
kereső
@Béla333: Lesz-e még Magyar Köztársaság, lesz-e még Magyarország a hazánk, és Európa az otthonunk- vagy nem.
Most úgy látszik, hogy NEM!
Bástya Béla Elvtárs
Annácska nem az árnyékkormány tagja lesz, hanem a báb-kormányé!
csak úgy....
érdekes számomra,hogy a nem fideszesek ugyan úgy tudnak donáthozni,mint a fideszesek gyurcsányozni! :) sajnos a magyaroknak van egy olyan tulajdonságuk, hogy nagyon nehezen válnak meg a kedvenc politikusaiktól és ez okozza nekik 0rbánt és a vesztüket!
verőce21
@csak úgy...: Nem tudom, miért érzem úgy, hogy te nem vagy igazán lelkes Fidesz-rajongó... :)
csak úgy....
@verőce21: érzed? szerintem mondhatta neked valaki... :) - aki politikusokért rajong,annak hiányzik egy kereke!
Béla333
@csak úgy...: 09.45
Neked mi a véleményed arról, amit 08.34-kor írtam? 2 tömb az ellenzéki oldalon: egy Gyurcsány hívő és egy aki nem az.
Így minden ellenzéki megtalálhatná azt, amit szeretne?
Hogy miért nem tudjuk leváltani a maffiát?
Ha elolvasod az erre írt válaszát kereső-nek 09.07-kor, akkor láthatod!
A felvetésemre nincs reakció, csak az izzó DK-s fanatizmus... Ugyan olyanok, mint a másik oldalon a maffia hívei.
Közös gondolkodásra és megoldás keresésre alkalmatlanok.
Ez van...
csak úgy....
@Béla333: engem nagyon taszítanak aok a meggyözödéses vélemények ,hogy pld. a dk. sok csak gyurcsányba -klárában és a fideszesek pedíg kizárólag 0rbánba látják a jövöt, bennük akik már többszször bebizonyították, hogy alkalmatlanok!
szerintem gyurcsány,ha nem is tudatosan, de már több mint 10 éve 0rbánnak dolgozik!
akiket lejáratott a fidesz, okkal - ok nélkül, jogosan - jogtalanúl, azok vegyék a kalapjukat és engedjenek másokat levegöhöz jutni .
fergeteg
Harcoljatok,Harcoljatok ! Ki nem ugrál az nem Gyurcsány Hej,Hej !!
F...Annuskaaaaaaa!
Béla333
@csak úgy...: 10.56
Így van, ahogy írod!
Tudatosan vagy sem, de az biztosnak látszik, hogy Gyurcsány és O1G egymásból él!?
Azt azért ugye tudjuk, hogy Gyurcsány volt az MSZP elnöke és egyben miniszterelnök, amikor Puch és Simicska 2/3 - 1/3 arányban elosztotta pl. az autópálya építések során az állam által kifizetett, a vállalkozók által felülszámlázott pénzeket.
Ez nyilván zsarolhatóságot biztosít mindkét félnek.
Egyébként meg 2011-ben belengette a Fidesz egy Gyurcsány elleni hivatalos vizsgálatot, amit aztán szépen csendesen ki is oltottak. De a Feri azért onnantól már tudhatta, hogy meddig mehet el.:
2011.09.12. 22:12
"Ezért állhat bíróság elé Gyurcsány Ferenc"
index.hu/belfold/2011/09/12/sukoro_ezert_all_birosag_ele_gyurcsany_ferenc/
Még 33 év és jöhet az ellenzéknél egy másik garnitúra! Addig meg tapossuk a sarat...
Nyírfa
@kereső: 09.07

Szavak nélkül: +++++++
vitriol
Az egymással hadakozó ellenzékieket ki kell hagyni a kampányból, a többi meg fejvesztés terhe mellett fogjon össze!
Nyírfa
@Béla333: 10.39

Béla,@kereső: 09.07-es válasza olyan adekvát, amelynél valósabb, logikusabb levezetést és bizonyítást kívánni sem kívánhatnál. Nem ő az izzó dékás, hanem te vagy fanatikus elempés, szemellenzőt viselsz, és nem veszed magadnak a fáradságot, hogy átgondold, miért igénytelen, miért apolitikus a magyar társadalom. Ahogy te nem érted Gyurcsányt, úgy nem érti az a sok-sok gyerekember sem, akinek csak szükségletei vannak, és azon túl nem érdekli , mi miért történik körülötte a világban.
Ti, akik az ellenzék kudarcainak gyökerét Gyurcsányban látjátok, semmiben nem mélyedtek el, nem figyelitek az ok-okozati összefüggéseket, amelyek eredője nem Ferenc, hanem a magyar nép elmaradottsága. Ezt a tényt kihagyni a társadalmi fejlődés folyamatából, akár végzetes is lehet, hiszen éppen a megszűnés szélére sodorta az országot.

Együtt gondolkodni jó, együtt tüntetni, együtt cselekedni a jobb élet céljával, nagyon jó. De hagyni, hogy manipuláljanak, hogy megosszanak minket nemtelen érdektől vezetve, az rossz.
Egyre inkább érzem úgy, hogy Magyarországon működőképtelen a pártok által képviselt demokrácia. Mindenkinek személyekre kéne leadnia a voksát, és a megítélése szerinti legjobb küldöttet juttatnia az országházba.

Még valami: mielőtt megvádolnál, hogy dékás vagyok: soha, semmilyen pártnak nem voltam, nem leszek a tagja. Nem vagyok rajongó kislány, akinek egy politikus az idolja. Elveim vannak és eszményképem, amelyek az alapját képezik a világlátásomnak, és: igyekszem figyelni, érteni, hogy mi is az a folyamat, amelynek több milliárd embertársammal együtt, én magam is a részese vagyok.
kereső
@Béla333: 11:09 Na, ne mond. Hiszen hónapokig járta az ügyészséget gyurcsány- csak az nem érte el az ingerküszöbödet. És lehetne két nagy tömb- de azoknak is szövetségre???!!! kellene lépni, ha a NER -t fel akarjuk számolni. Ott a lengyel példa- már unom ismételgetni: Tusk miniszterelnökként a legutáltabb volt a baloldalon, legalább annyira mint gyurcsány nálatok. És mi történt? Mert a legfőbb cél a mostani választáson nem az volt, hogy Tusk takarodjon el, hanem az, hogy a pis -t le kell váltani. És a korábbi "ellenségek" - három nagy tömörülés választási szövetséget kötött, amelyynek eredménye képpen többség a szenátusban, és hiába alakitott kormányt a pis, mozdulni nem lesz képes- hiszen nincs mögötte többség. Ha, már annyit elértünk volna 2022-ben, hogy ne legyen 2/3-ad, akkor most nem enne frász az ellenzéki oldalt, a civileket(minket!!!), a még maradék szókimondó és nem simogatő ujságirást és mindenkit, akik nem orbánf@xán lógnak- mert esély sem lenne a további rendeleti kormányzásra, a szuverenitási förmedvényre, meg a többi gazemberségre- beleértve a huxit lehetőségét is. Az a baj, hogy nem gondolkodtok- egy a vezérlő elv- gyurcsány tűnjön el, mert "büdös lett a teljes fideSS letámadás" után. Nem nagy ár orbán további országdúlásáért? Ugyan már csekélység, csak éppen az ellenzéki pártok szeme előtt is inkább a "pártpolitika" lebeg,meg az egyéni ambiciók, mint az ország léte. És ez igaz a dk-ra is. Nincs mérlegelés, nincs kompromisszum készség, és lassan nem lesz semmi- játszák tovább a demokráciát, holott itt már nyomokban sincs- és kiépült a teljes fasiszta dikatatúra- korona ékszerével, a szuverenitási törvénnyel.
Nem baj, nem probléma- csak az qrva parlamenti szék melegedjen alattuk.
Béla333
@Nyírfa: 12.22
Mindent elolvastam a beírásodból, csak arra az egyszerű (tegnap 19.58-kor) feldobott ötletre nem látok reakciót, hogy miért is nem lehet szerinted 2 párhuzamosan létező tömörülés az ellenzéki oldalon? Egy akinek megfelel Gyurcsány és a DK és egy másik, akinek meg nem? Te is írsz mindenről, csak éppen ezt nem gondolod végig!
Pedig változatlanul azt mondom, hogy ezzel a felállással lehetne e legtöbb ellenzéki szavazót megmozdítani.
Béla333
@kereső: 12.42
"És lehetne két nagy tömb- de azoknak is szövetségre???!!! kellene lépni,"

Akkor legyen ez a cél, mégpedig úgy, hogy egymást ne mocskoljuk úgy, ahogy azt pl. te a legtöbb like-ot kapó beírásodban oly ékesszólóan levezetted!:
"Na, menj a 3,14csába kiasanyám, mig jól nevelt vagyok. " Idézet tőled!
CsipkeRózsa
Lesz ellenzéki összefogás, legfeljebb Donáth Anna személye nem lesz köztük.
csak úgy....
@Nyírfa: @kereső: több millióban mernék fogadni,hogy 0rbán marad még vagy 20 évig a király, és ennek a fö oka nem a donáth lesz,inkább a ferkó! tudjátok,soros-brüsszel- gyurcsány!
ez a "szent háromság " a fidesz leg tökéletesebb fegyvere!
Nyírfa
@Béla333: 12.59

Bélám, nem véletlenül írtam, hogy a magyarok nem tudnak pártalapú demokráciát működtetni, mert a megosztottságuk, az egymást ellenségnek tartó szövetkezéseik erre alkalmatlanná teszik. . Gondold végig, mit érnénk el azzal, ha az ellenzéki pártok önállóan indulnának a választáson, mondjuk, a javalatod szerint két nagy tömörülésben. Először is, nem tudni, ezek milyen ideológiai elvek mentén sorakoznának fel, lehet, hogy az őhazájuk szipkázná el a fidesznyilasokat vagy újjáalakulna a kisgazdapárt, és beállna a fidesz mögé. Egy csomó kamupárt létesül így is négyévente, szükség van arra, hogy nagyobb csoportokat tudjon maga köré gyűjteni a jobboldal?
Ugyanis nincs, nem lenne garancia arra, hogy az ellenzéki és a passzív szavazókat két nagyobb, mérsékelt, netán baloldali, esetleg liberális párt , mozgalom tudná megszólítani.
De tegyük fel, tényleg megalakul a DK-val szemben egy új , pártosodni kénytelen csoport, és a két szervezet külön-külön eléri azt a szavazatarányt, amellyel bekerülhetnek a Parlamentbe, de a kormányalakításhoz nincs meg a szükséges hányaduk. Mit tehetnek? Szövetséget kötnek, ahogy azt tették a lengyelek, amit @kereső: meg is írt. Erre azt fogod mondani, hogy legyen, de legalább nem a Feri diktálna. De, kérdem én, honnan lehet tudni, hogy melyik , most még ellenzéki , vagy a jövőben megalakuló párt tudna olyan frakciót kiállítani, amely garantálná, hogy a DK háttérbe szoruljon- s érdeke lenne-e az országnak a meggyengítésük, hiszen rengeteg valódi szakember alkotja most is az árnyékkormányt-, s ki lenne az a miniszterelnökjelölt, aki vállalható lenne a következő négy évre. Meg tudnának egyezni? Mert muszáj lenne!
Te arra számítasz, hogy itthon olyan vehemenciával utálják Gyurcsányt, hogy miatta marad otthon több millió szavazó, és ezeket az embereket aktivizálni lehetne vonzó politikai/pokitikusi kínálattal.
Erre mondom én, Béla, hogy a magyar ember megfelelő kínálata a sör, a hagyj békén, a fusi, a tévé, a szex.
Nyírfa
@Béla333: És az utolsó mondat, ami már nem fért bele: Ezért van hatalmon Orbán. Nem a DK miatt.
Egyébként, ha a Momentum kinőtte volna magát, lehet, hogy ma ők lennének a vezető erő a baloldalon. De nem így lett. Olyan visszafejlődést, gyakorlatilag elkorcsosulást produkáltak, ami elrettentő példaként állhat a jövő politikusai előtt.
És lenne még mondanivalóm. :)
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 13.11

Egy józan hang! :))
NKF
Az egész ellenzék elmehet a francba! Annácskával együtt! Megértem,Brüsszelbe meresztenél a
seggét a semmiért!
kereső
@Béla333: Mert mégis mit érdemel az, aki az én voksom jóvoltából is nagyon jól éldegél, és nem átallja rám kenni a saját tehetségtelenségét- mert én vagyok az a hülye egyszeri ellenzéki szavazó, aki "kierőszakolta az összefogást.Ezért aztán el is küldhetem bárhová, akár kukutyinba is zabot hegyezni. Szóval Bélám, én nem vagyok hajlandó lenyelni a sértéseket- még a Ti aktuális szent teheneiktektől sem. Megértettem a választás előtt, hogy nem "kritizáljuk" a listavezetőt- bármit tesz is. Hagytuk , had "bontakozzon" ki- és? Attól jobb lett? A frászt. Szóval, ha engem nem "mocskolnak", akkor én sem- de nem vagyok birka, és még gondolkodni is képes vagyok. Mit tiszteljek azon, aki engem nem tisztel?
kereső
@csak úgy...: Az egy ügyúeknél hatásos. És sajnos sokan vannak- és azok is akik a "lex@rom" kategóriába tartoznak. Nem gyurcsábny, vagy donáth, brüsszel, soros itt a kényeg, hanem a butaság és korlátotltság- némi stockholm szindrómával-mert orbánban még sokan mindig azt a karcsú széparcú ifjút látják, aki 30 évvel ezelőtt volt. Pedig, ha most belenéznek a "szép arcába"- láthatnák, hogy milyen eltorzult lélek rejtőzködik mögötte.
verőce21
Aztán Donáthból kinek nincs még "végleg elege"? :)
Havanagi
@kereső: A szent Anna pártocskája akkor elárulta az előszavazást és még ő vergődik?
csak úgy....
@kereső: na látod, de ha többen vannak a buták ,lásd @verőce21: + az állatkák ,akik ellen fideszék bármikor ,lazán bevethetik a szemkilövetö gyurcsány szöveget , hogy fölfrissítsék nekik a kétes múltat, akkor miben reménykedsz?
kulabombaafityiszre
Nekem meg akkor lett elegem a momentumból amikor a megválasztott pártelnök a gelencsér a nyilas kitartás szóval köszöntötte a tagságot,persze megmagyarázta,azt nem azért,meg nem úgy,meg különben is őt most báncsák.
rücsü41
Annácskának elgurult a golyója, elment az esze!Több évi együttműködés után fejti ki azon álláspontját, hogy Ő aztán nem kerül egy papírra Gyurcsánnyal, mert ő ugyanolyan mint Orbán!Orbán meg kicsi alacsony és pufók, s Ő az ilyeneket nem szereti.Annácska!TeI kivel akarsz egy papíron megjelenni?Magaddal?
verőce21
@csak úgy...: 18:14) miért gondolod, hogy te nem vagy eltorzult lelkű...?
koszpeko
@Maccska: te szenilis vén majom
Hogy jön ide az öszödi beszéd?
13 éve szopat téged és a többi fidkányt a gazdád.
Úgy hogy ne elmúlt 8 évezzél.
Foglalkozz az elmúlt tizenhárommal.
Dr. Proktor
@Maccska: Reagálva az öszödi beszédre hivatkozásra, ahol a felháborodás ugye egy kiragadott részleten alapszik,
akkor ennek mentén pedig te egy kurvapecér vagy mert kigadtam írásodból egy mondatot aminek alapján szégyeld magad, hogy problémádat ilymódon kivánod megoldani.:
"az asszony futtatása megoldást jelent a problémára"
balos
A no megérett a operációra!Ilyeneket szeret maga mellet az ereszen a józsi!Befogadja még az ö répáját is!Fene a gusztusát!
Dr. Proktor
Donáth Anna is politikus, ergo arrafelé kötelező a hazugság tényként közlő beállítása!
Ámbátor az is lehet hogy bejelentéséért cserébe felmentik apukát az abúzus vádja alól...
Nanya
@Maccska: A farkaddal,meg a mogyoróiddal foglalkozz,ne velem !
surdilloFUJT
MOST LETT VÉGÉRVÉNYESEN ÉRTHETŐ,HOGY MIÉRT ERŐLTETTÉK MZPT AZ ÖSSZEFOGÁS ÉLÉRE!!!MINDENÁRON A DK-N AKARTAK ÜTNI,MERT ŐKET CSAK A SZÉTHÚZÁS AZ IDIÓTA NAGYKÉPÜSÉGÜK ÉRDEKLI,ÉS NEM AZ ORSZÁG SORSA,ÉS AZ ORBÁNI ALJAS FIDESS ELTÁVOLÍTÁSA!!!REMÉLJÜK A SORS 1000 SZERESEN MEGFIZETI ANNÁNAK ÉS A MOMENTUMNAK EZEKET A ALJASSÁGOKAT!!! A NET ÉS MI CIVILEK NEM FELEJTÜNK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.