A momentumos EP-képviselő szerint az ellenzéknek hitelességet, felelősségvállalást és tanulási képességet kell felmutatnia.

Donáth Anna: A DK káros és toxikus, gyakorlatilag gátja a kormányváltásnak

Kép: Donáth Anna / Facebook

A DK-val az a gond, hogy mindent le akar uralni és nem hiteles – mondta a Momentum EP-képviselője, Donáth Anna a Partizánban. A 1,5 órás interjúban a 444.hu szemléje szerint ennél keményebben is fogalmazott Donáth:

Amikor én azt mondom, hogy fel kell lépnünk a hazugság kultúrája ellen, fel kell lépnünk az ellen, ami jelenleg az ellenzéki összefogást megfojtja, és én ezért kezdtem el arról beszélni, hogy a Demokratikus Koalíciónak ez a mindent leuraló, mindenkit gúzsba kötő, az ellenzéket leuraló politikája, az nemhogy káros és toxikus, hanem gyakorlatilag gátja a kormányváltásnak, de ez nem azt jelenti, hogy helyben ne lehetnének olyan együttműködések, ahol akár a DK-logó is ott van, lásd Szombathelyen.

Az EP-képviselő fő állítása az volt, hogy az ellenzéknek hitelességet, felelősségvállalást és tanulási képességet kell felmutatnia ahhoz, hogy kormányzóképes lehessen.

Donáth beszélt arról is, hogy mihamarabb szeretne előválasztást, ezt szerinte legkésőbb márciusban le kell folytatni. Az interjúból az is kiderült, hogy a politikus nem tartja megbízhatónak a Závecz Research reprezentatív méréseit, melyek arról tanúskodnak, hogy durván veszített népszerűségéből a Momentum: szerinte a pártlistás EP-választás eredménye mutatja majd meg az erőviszonyokat.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
El kéne takarodni ezzel a dumával.Nincs elfelejtve,hogy Fekete-Győr klubtárs Kari Gerivel együtt árulta el az előválasztást.Ilyen pártocskára nincs szüksége az ellenzéknek.! Ébresztő: nem a DK-t kell leváltani,hanem a kormányt !A gyűlöletbeszéddel pedig fel kellene hagyni asszonyság!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Eros a gyanum hogy Donatot a fideSS penzeli hogy ilyen ellenzeket rombolo beszedeket adjon elo. Egyszeruen nem hiszem el, hogy nem fogja fel, most nem egymast kell nyirni, hanem a fideSSt levaltani. Majd utana ha eltakaritottak, es kiirnak egy demokratikus valasztast, akkor lehet onallo programokat eloadni, azonban most orrt es pofat befogva de ossze kell fogni.
balos
@Yoda69: Momentán a momentum az lmpöcs jogutódja,de lesz még Budán ribanc vásár a donátana helye ott lesz!
kereső
Minden heti Donáthunkat add meg nekünk ma!
lusta
@Eladott Ország: Annácska a matemetikából megbukott. Az összefogásból vegye ki a 20%-os DK-t. Mi marad? Állítólag eus képviselőként sokat tanult. Nem látszik. Megkérdezhetné az ottani lengyel még ellenzéki képviselőket, hogyan csinálták? Még kormányalakításra sem kaptak felkérést, de már most előjönnek az alapvető ideológiai, gazdasági különbségek. Ezt egy keretmegállapodással hidalják át, mert a pisiorkik leváltása a fő cél. Úgy látom a hazai ellenzék szemében a DK leváltása a fő cél, a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tovább garázdálkodhat, mert Annácskáék szerint ráérünk arra még.
Eladott Ország
Donáth Anna helyében mielőtt lángpallost ragadva tetemre hívta Gyurcsányt, azért körülnézhetett volna a saját párja (portája) környékén is. Az alapvető probléma az, hogy ezek az ellenzéki pártok alapvetően naivak. Egyszerűen nem fogják fel, nem csak politikai ellenfelekkel , ótvar bűnözőkkel állnak szemben, akikkel nem lehet européer módon viselkedni, vagy tárgyalni. És miért gondolok arra, hogy dolgoznak a vakondok? Mert normális, értelmes emberek számára világosnak kellene lennie, mivel a társadalom is együttműködést vár(t) az ellenzéktől, csak így lehet(ne) kanalizálni a társadalmi dühöt. Jól látható volt ez az ún. előválasztáson. Magas volt a részvétel, Dobrev Klára esélyes is volt. Mi történt ? Tudjuk. Megjelent 200.000 netes szavazó MZP mellett, csak azért, hogy Dobrev Klárát kiüsse. Miután ez sikerült, eltűntek. Én azért csak megnéztem volna az IP címeket... Mára az ún. ellenzék fragmentált (darabolt ) Cui prodest? (Kinek a profitja)?!
csak úgy....
igaza van a csajnak, míg gyurcsány létezik, addíg 0rbán marad a magyarok lopós góréja..
ök a kisz titkos haverok. ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.