A nemzeti szuverenitás védelmével kapcsolatos törvényjavaslatokat tárgyalja kedden az Országgyűlés a tisztelt házban: az ülés a napirend előtti felszólalásokkal kezdődött, ennek során pedig több alkalommal is heves vita alakult ki a kormánypártok és az ellenzék politikusai között.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Nekem teljesen mindegy, hogy bársonyszékkel, vagy anélkül lesznek kihajítva a " tisztelt házból".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Qqberci: Így van. Engem sért, hogy tisztelt háznak nevezik a kuplerájukat.
kereső
Eszem azt az érzékeny "keresztény" lelkületüket. Az én lelkemet, elveimet meg az sérti , hogy ti ma Magyarországon bitoroljátok , kisajátottátok a "kereszténységet, a hitet,", holott a cselekedeitek még csak nyomokban sem tartalmaznak semmiféle emberiességet, semmiféle erkölcsi elvet- amelyek a keresztény hit alapjai, amelyek iratlan módon is beiratkoztak a tisztességes emberek mindennapjaiba. Mert a ne lopj, ne paráználkodj, embertársadat hamisan ne vádold- ne hazudj, a vallásosság nélkül is olyan erkölcsi alapelvek, amelyeket ti minden nap megszegtek.

Ezekkel vitázni- kedves ellenzéki képviselők, nem kellene ennyirre lealacsonyodni. Ezekkel nem vitázni kell, hanem megvetéssel negligálni kell őket. Mikor értitek meg, hogy milyen megalázó ez igy?
Nyírfa
@kereső: 11.55

Gusztos István már 2014-ben felvetette, hogy az ellenzéki politikusok ne tegyenek esküt, ne vegyék fel a mandátumukat, ne asszisztáljanak az orbáni autokráciához. Akkor még hezitáltam, de később beláttam, mennyire igaza van.

" a ne lopj, ne paráználkodj, embertársadat hamisan ne vádold- ne hazudj, a vallásosság nélkül is olyan erkölcsi alapelvek, amelyeket ti minden nap megszegtek. "

Igen. Erkölcsi alapelvek, amelyeket ők lelkiismeret nélkül, vallásos álszentségükben minden nap megszegnek.
Nessy
@Nyírfa: A kuplerájban rend és fegyelem volt, amit a nem tisztelt házban nehéz találni! Nem tetszik az ellenzék hozzászólása? Kikapcsolják a mikrofont .Orbanisztánban ez a vélemény szabadság, a látszat demokrácia!
Nessy
@Nyírfa: Státusz keresztény, farizeus színtársulat! Hittérítőknek képzelik magukat, holott "hit eltérítők" a klérus támogatásával!
Nyírfa
@Nessy: Én hiszek a csodákban. És elhiszem, hogy a farizeus Saul előtt megjelent Jézus.
Igényt tartanék egy XXI. századi megjelenésre is a magyar kormány egy ülésén, miheztartás végett.

Ami a kupikat illeti, egy rendes, egészségügyileg és rendészetileg ellenőrzött bordélyház ellen nem is lenne kifogásom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.