Szalay-Bobrovniczky Kristóf közölte, hogy korszakváltás zajlik a honvédségben.

A honvédelmi miniszter az elmúlt másfél évben minden döntését annak rendelte alá, hogy a honvédelem terén is befejeződjön a rendszerváltás. Szalay-Bobrovniczky Kristóf erről a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsorban beszélt.

Azt fejtegették a közmédia műsorában, hogy a rendszerváltás még csak most érkezett el a honvédelem területére

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter az Embert a vasra! kampány bakonykúti állomásán, az új magyar tüzérség alappilléreként hadrendbe állított PZH 2000-es, 150 milliméteres önjáró lövegek éleslövészetén 2023. november 16-án, az Adaptive Hussars 2023 többnemzeti országos hadgyakorlat idején. MTI/Vasvári Tamás

A hirado.hu beszámolója szerint a műsorban elhangzott, hogy 2004-ben megszűnt Magyarországon a sorkötelezettség, és ezzel az átlag magyar ember életéből eltűnt a honvédség. Nem lehetett róla hallani vagy ha igen, akkor inkább negatív összefüggésekben

- vezette fel a műsort Lánczi Tamás.

A 48 perc házigazdája hozzátette: ezek után valamikor a 2010-es évek közepén kezdett életjeleket mutatni a honvédség, és 2022-ben, amikor Szalay-Bobrovniczky Kristóf átvette a tárcát, radikális változások indultak meg, amelyek konfliktusokat is szültek.

"Mintha a rendszerváltás most érkezett volna el a honvédelem területére" – vetette fel a műsor házigazdája.

Merem állítani, hogy egy korszakváltás ambíciójával léptem fel erre a pályára

- válaszolta Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

A honvédelmi miniszter leszögezte, minden döntésük, amit az elmúlt másfél évben meghoztak, arra szolgált, hogy a honvédelem és a haza fegyveres védelmének terén is bekövetkezzen egy olyan szintű rendszerváltás, mint ami más területeken már lejátszódott.

"99'-ben beléptünk a NATO-ba, ebből 2004-re annyit értettünk meg, hogy nem kell katonának lenni. És erre az akkori politika, a szociál-liberális kormányok, rájátszva a nemzetközi világhangulatra, keményen rá is dolgoztak" – mondta a miniszter a műsorban.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Qqberci: Hát ott lehetett olyan megnyalvánulása,ami erre a prosztra emelte!Persze ettől még simán kimehetne a frontra!Golyófogónak a szép szál sperma hajder!
Sámannus
Egyenlőre a vas csak láncot jelent. Az nem lesz jó, ha a muszkáknak dolgoztok. Jobb lenne ha a 133 bátorral mennétek az afrikahadtestbe. Még hitelesnek is látszanátok.
jáger laszló
Kaszinóban a rulettasztalnál máris folyik a honvédség rendszerváltása SzBK fejében!!!Erről ennyit
barátilag
J.L.
Eladott Ország
Hantalovon mennek majdan a csatába! Józsi huszár! B@sszad má' sarkantyúddal ódalba’ aztat a nyomorult PSZH-t ottan a lövegtorony tetejín'! Volt már nekünk tengernagyunk is tenger nélkül, bálnaügyi előadónk bálna nélkül, miniszterünk-minielnökünk ész nélkül ! Ez nem példa nélküli! Hát ha így nézzük, lovastengerészünk is volt! Meg vár nélküli vármegye , sőt népjóléti minisztérium is. MH 1. Bobvrovniczky lovas ejtőernyős dandár; MH. 37.Horthy Miklós lovas tengerész dandár. Felkészülnek a kakastollas csendőrök. A legjobb kezekben az ország, akárki meglássa!
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fmedia3.giphy.com%2Fmedia%2FGqcUd29SEXpuM%2Fgiphy-downsized-small.mp4&key=tec98Le3uc3zwVsugIJTZw
Vajon hány lóalkatrész van ezen a képen? A kacagányokat Bangladeshi varrodákban készíttetik majd olcsón. Mégis Hofi jut eszembe a magyaros mente előadásával.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fm.hvg.hu%2F360%2F20222205magyar3-web-resources%2Fimage%2F22-018-01_fmt.jpeg&key=ohmmx8b4_Ck-rmpzldJpDg&w=800&h=742
Ha kevés a ló, legalább legyen elég lóalkatrész ...popóba való paripa pimpili!
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fmedia3.giphy.com%2Fmedia%2F3oFzm3ndnIzcqW5Jn2%2Fgiphy-downsized-small.mp4&key=O7E3-wl7SfL1TfJhnK0SyA
Ló nélküli huszárok a magyar honvédségnél. Felkészülnek a hátrafelé nyilazó ló nélküli hunok. Esetleg a páncél ruházat nélküli keresztes vitézek.
twitter.com/Skorpiooh/status/1696495057187012755/photo/1
Lepényleső
Most érkezett el,- az az idő amikor halvány fogalmuk nincsen az egészről,
s bármilyen rokonból tábornokot faragnak egyik napról a másikra,
akár újonc közlegényből?
Sámannus
Valóban hatalmas eredmény olyanra bízni az országot aki nem adózó kaszinókat üzemeltet. Kaszinótojást simogató kaviár tamás természetesen lesütött szemekkel tekint el ilyen apróságok mellett. Bár csak addig kell vigyázni a lóvácskára amig ki nem fekteti azországból, utána jöhet migráns, és aksigyár dögivel majd adóznak a kódisok. Van ám itten gógyi mert a kaszinóvédelmi törvény olyan stabil, hogy a konzultácó itt szót sem érdemel. Hol van ez a rezsivédelemtől. Brüsszel le sem szarja, mert a szuverenitás minden kaszinóra érvényes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.