Még a csatlakozási tárgyalásokat sem szabad megkezdeni Ukrajnával, mert az biztonsági kockázatot jelent – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója a Békés megyei Tótkomlóson pénteken.

Hollik István bevitte a kegyelemdöfést Ukrajnának
Fotó: Facebook/Hollik István

Hollik István a nemzeti konzultációt és a szuverenitásvédelmet érintő, Magyarország (vagyis igazából Orbán Viktor) vélt ellenségei ellen uszító fórumot megelőző sajtótájékoztatón jelezte, néhány nap múlva uniós csúcstalálkozót tartanak Brüsszelben, amelynek két fő témája a költségvetés kiegészítése és Ukrajna EU-tagsága lesz.

A csatlakozás "politikai és gazdasági értelemben is romba döntené az uniót", hiszen Ukrajna jelenleg háborúban áll, emiatt nem ismert sem a pontos területe, sem a lakosainak száma. Szeretnék látni a hatástanulmányokat, hogy mekkora terhet jelentene a csatlakozás a tagállamoknak – hangsúlyozta a fideszes politikus.

Az uniós polgárokat nem kérdezték meg erről a kérdésről, miközben Alex Soros úgy tárgyal Zelenszkij ukrán elnök helyettesével, hogy mögötte uniós zászló van; Urusla von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke pedig kijelentette, hogy minden akadály elhárult a csatlakozás elől

- mondta.

"Mi Európát és Magyarországot védjük" – jelentette ki a kommunikációs igazgató.

Hollik István arról is beszélt, hogy a nemzeti konzultáció kérdései "most Magyarország legfontosabb kérdései". A "dollárbaloldal" le akarja beszélni az embereket, hogy véleményt nyilvánítsanak; ők pedig azt szeretnék a fórumokkal, hogy meggyőzzék az embereket, hogy ne hallgassanak rájuk – mondta.

Kérdésre válaszolva elmondta, azt tapasztalják a szervezők, hogy a vártnál jóval több ember érkezik a fórumokra, ami megerősíti a kormánypártokat abban, hogy "ezek nem ál-kérdések".

Arra, hogy decemberben esetlegesen utalják Magyarországnak az eddig felfüggesztett uniós támogatások egy részét, Hollik István úgy reagált:

"hiszem, ha látom". Hiába teljesített a kormány olyan feltételeket, amelyeket nem is szabhatott volna Brüsszel, "nem fizettek ki egy büdös buznyákot sem" – mondta. Brüsszel továbbra is zsarolásra használja a támogatások visszatartását. "És a tartozás egyre nő"

- tette hozzá.

Erdős Norbert, Békés vármegye 4. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője elmondta, véleménye szerint a nemzeti konzultáció 11. kérdése a legfontosabb, amely a külföldi befolyásszerzésről szól. Kijelenthető, hogy ez megtörtént, hiszen szerinte már bebizonyosodott, hogy külföldről finanszíroztak ellenzéki pártokat. "És ha valaki pénzt ad, azért kér is valamit, amit nem szabad hagyni" – fogalmazott.

Kérte, hogy minél többen nyilvánítsanak véleményt, volt már olyan, hogy 2,5 millióan töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet, "ami hatalmas erőt ad, így lehet Brüsszelben tárgyalni".

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Nem hiszem el, hogy ez a kis kócos hol lik, hol nem, nem képes ésszel felérni, hogy a csatlakozási tárgyalások megkezdése messze nem a csatlakozást jelenti. Persze itt is a főni adta a vezérszólamot, a csicskák csicskulnak, papagájmód szajkóznak és véletlen sem gondolkoznak. Ha egyszer netán elgondolkodnának, félő, összeakadna az a két agysejt, pedig ebből az egyik az egyensúlyozásért, a másik a légzésért felel.
Tragédia lenne, ahogy szédelegve kapkodnának levegő után.
Erre van a cca. 15000 horkolásgátló félretéve?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Nemzeti önbecsülés nélkül nincs magyar siker.
jáger laszló
A kis frufrusnak ismét +jött a hangja és keményen rúgott 1et Ukrajnába...
Bátorságból OK!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kakukkmadár
Hát egyrészt, vicces kép ez a "fiatal demokratákról", csupa gyöpös agyú, pénzre hajtó vén fasz, tisztelet a kivételnek. Másrészt, Viktor már eladta évekkel ezelőtt kínai és orosz "buznyákokért" Magyarországot tokkal-vonóval, aztán nekiállnak "szuverenitást védeni" a nyugati szövetségesekkel szemben?! Harmadrészt, az állig felfegyverzett Ukrajna most nyilván összefosta a bokáját hollik papagáj-seggfej odamondogatásától. Negyedrészt, Leyen és bármelyik Soros röhögve szarja le a magyar kormányt és a fidesz nevű fiókpártját, ők is megtanulták már a pávatáncot! Na, kitől is?
izéke
Pont ideje már,hogy az EU lerázza magáról a kullancsként élősködő országokat...teljesüljön végre sikariék álma,Karácsonyra kapják meg a ZSIDÓ JÉZUSTÓL ajándékba a kilépésüket,ha már annyira gyávák,hogy maguktól nem merik kérni...
Sámannus
Hát a matyarok hanyan vannak lüke tóni? Akiket elüldöztök is úgy számoljátok, mint az ukránokat? Vagy akit ti üldöztök az duplán számít? Háború Ukrajnában? A pofádat enni használd! Ukrajna a béke szigete! A NÁTÓba is fel kéne venni. Hát még a csüngőhasú sem mondta Pekingben, hogy háború! Osz még akarsz konzultálni? Hát ti is félrebeszéltek? Mirűl bozontos buzavirág!
Giovanni Alba
Nem hiszem el, hogy ez a kis kócos hol lik, hol nem, nem képes ésszel felérni, hogy a csatlakozási tárgyalások megkezdése messze nem a csatlakozást jelenti. Persze itt is a főni adta a vezérszólamot, a csicskák csicskulnak, papagájmód szajkóznak és véletlen sem gondolkoznak. Ha egyszer netán elgondolkodnának, félő, összeakadna az a két agysejt, pedig ebből az egyik az egyensúlyozásért, a másik a légzésért felel.
Tragédia lenne, ahogy szédelegve kapkodnának levegő után.
Erre van a cca. 15000 horkolásgátló félretéve?
csak úgy....
pistinek sem az értelmétöl hollik a haja...
Másol
hollik maga az aki tavaly sunnyogot a rendörök közt a rakparton akkor nem volt ilyen beszédes
csak úgy....
@Horizont: mosolyognak a fotón, ez 2 dologra utal!
1 kinevetik pistit
2 pénz üti a markukat
csak úgy....
@Horizont: egy jó fideszest hol kapsz te ingyért? - nem buták ezek csak becstelenül pénzéhesek!
Lepényleső
E kérdésben,- és az Unióban cirka pont annyit ér,és számít a fydes embereinek véleménye;
mint bolha pötsén a pattanás?
Sámannus
@Maccska: Nézzed a híreket buzavirág oszt azután told a képed ide. Amíg a magyarok Ukrajnáért harcolnak addig ukrajnát védik és nem az árulóikat ganyéj ember. Magyarként gyászolom a hősihalált halt katonáinkat részvétem a családuknak, és tisztelem az ukránokat, hogy védik a világbékét kiállásukkal az agresszor ellen.
telegdilaci
@Giovanni Alba:Agyatlan Orbán szócsöve tőletek és a hitvány bandátoktól kellene megvédeni Magyarországot,miközben azt ugatjátok hogy nem jöhetnek külföldről támogatások mivel azzal befolyásoljá,bele avatkoznak a választásokba,ez akkora Ócska baromság és mi van a Magyar kormány beavatkozása más Országok választásaiba beavatkozással,nektek lehet Lázár bejelentette hogy a Szerbiai választásokra 40-fő Fideszes aktivistát visztek kampányolni,és onnan is hoztok a Magyarországi választásokra Szerbiából kampányolni Gazembereket,ez az igazi beavatkozás,nem a pénz támogatás mivel ez a megfogható beleavatkozás a Választásokba ha Emberek mennek Szerbiába és onnan ide,Mekkora egy aljas gazemberek vagytok,egyébként a KDNP-mint párt nem is létezik! mivel eddig még önállóan nem mérettétek meg magatokat,a Fidesznek a hátán jutottatok be évek óta a Parlamentbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.