A szuverenitásunkat meg kell őrizni, ezért azonban az elkövetkező hónapokban és valószínűleg években is komoly csatákat kell vívni – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter kedden a Fidesz közösségi oldalára feltöltött videóban.

Megkongatta a vészharangot Szijjártó: Az elkövetkező hónapokban és valószínűleg években is komoly csatákat kell vívni
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Szijjártó Péter a nemzeti konzultáció monori fórumának felvételeivel illusztrált videóban azt mondta: drámai kihívások előtt áll az európai gazdasági és fizikai biztonság.

Háború van a kontinensen, Magyarország közvetlen szomszédságában már másfél éve ropognak a fegyverek. Közben a migráció is "folyamatos nyomás alatt tart minket", Brüsszelből pedig állandóan olyan megoldásokat erőltetnek, amelyek egyfajta szuperállamot hoznának létre

- tette hozzá.

Úgy fogalmazott:

minél több magyar ember támogatását tudhatja maga mögött a kormány, annál nagyobb eséllyel vívhatja meg győzelemmel ezeket a csatákat.

Szijjártó Péter ezért arra kért mindenkit, hogy töltsék ki a nemzeti konzultációs kérdőíveket, és adjanak így a kormánynak támogatást ahhoz, hogy a következő hónapok és évek csatáit a nemzeti szuverenitásért sikerrel vívhassa meg.

Forrás: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Szíjrágó búráját kellene már megkongatni egy szívlapáttal...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Nessy: 11.40

Kérdésed netán arra irányul, hogy mi történik azzal, ami nem volt, nincs és nem lesz?
A válaszom: tetszettek volna másképpen honfoglalni. Esetleg maradni a sokat magasztalt őshazában, perszonálunióban az orosz néppel. Meg a többivel, ottan Ázsiában. Mindenki jobban járt volna.
Nessy
@Nyírfa: "Helyes a bőgés oroszlán"! Tökéletesen igazad van!
Nyírfa
@Nessy: 11.50

Igazunk! Ahogy elnézem, mi ketten kétharmados többségben vagyunk - ha nem, akkor is -, így a velünk egyet nem értőket megfigyelés alá vesszük, és jaj nekik. :)
jáger laszló
én is kongatom
king-kong...
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.