Azt szokták mondani, a hit nem könnyebbé teszi a dolgokat, hanem lehetségessé -jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a Facebook-oldalán vasárnap megjelent videóján.

A hitről és a futballról papolt Böjte Csabáéknál Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter
Labdával is bohóckodott

A tárcavezető – a Déli harangszó Böjte Csaba testvéréknél, Erdélyben felirat alatt közölt videóban – úgy folytatta: a "hit abban, hogy amit jószándékkal egymásért és önmagunkért keményen dolgozva megtesszük, annak van értelme és sikeres lesz". "Hit abban, hogy mi emberek, végső soron összetartozunk" – tette hozzá.

Kiemelte, hogy Hunyadi János példája arra tanít, hogy meg kell védenünk azt, ami a miénk. "Ki kell állnunk egymásért akkor is, amikor úgy látszik, nincs esély a győzelemre és minden elveszett, mert nagy túlerő ellen kell helytállni. Ha bátor és emberséges emberek vállalják a küzdelmet és bízva a jóistenben összeadják, amijük van, erőt, tehetséget, tudást és bátorságot, mindig lehet győzni" – hangsúlyozta a honvédelmi miniszter.

"Hunyadi János és Csaba testvér rendtársa, az obszerváns ferences Kapisztrán Szent János össze tudta hozni az itt élő népeket egy csapatba, egy seregbe, hogy megvédjék otthonukat a hódítók ellen. Küzdelmükre ma is emlékeztet szerte Európában és mindehol a világon, ahol keresztények élnek, az imádságra hívó déli harangszó" – mutatott rá Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

"Erre tanít minket a futball is. Megmutatja, hogy csak azok tudnak kiállni versenyezni, akik alaposan felkészülnek" – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf a Déli harangszó mozgalom – gyermekek labrarúgó mérkőzéseivel egybekötött – erdélyi rendezvényén készült videóban.

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Ha már a honvédelemhez fingja sincs...
izéke
A találkozó után együtt vertek meg néhány nőt,majd az " atya " megerőszakolta őket míg bubóka kukkolt és rángatta a répáját mint az ügyvéd a yachton...
jáger laszló
SzBK hisz a jaguárokban és azok feltétlen győzelmében!!
Ennyit a hitről és a honvédelemről!!??
barátilag
J.l.
izéke
De,hogy kik is voltak azok a hódítók,akik ellen összefogtak ( török) már nem merte elmondani,még erdogan megorrolna...
balos
@izéke: Azt nem értem,hogy 1 maffiú mit keresett a pedofiliánuszokat bujtatónál?Netán ismerkedni ment a jövő roham csapatósaival!Az Führer is onnan szerezte a terror legényeit!
ittott
nyomni kell a mantrát. éjenafoci mega -sta
csak úgy....
a fideszben több a bohóc,mint valaha a fövárosi nagycirkuszban!
rücsü41
A mérhetetlen gazdagodásáról a miniszter úr nem beszélt? Nem papoltról hogy hogy csinálja, hogy amikor az magyarok nagy része, többsége szegényedik akkor ő csak gazdagodik?Nem mondaná el konzultáció keretében hogy hogy csinálja?
Lepényleső
A hit - tan - ban, bárkit oktattak e hasonlókkal,hogy tömegesen rabolj meg másokat,ha ellenkeznek tipord el azokat?
(Esetleg ezek hol találkozhattak,- úgy en bloc? Na és akik állítólag Isten szolgái,nyelvükkel miért nem őt képviselik,
miért a bánt és seregeit illetik,akár akárhol ahol az a legkedvesebb az nekik?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.