Gulyás Gergely kancelláriaminiszter a tanárok béremelése mellett Nicolae Ceausescu kivégzéséről is értekezett.

Gulyás Gergely csalódott volt amikor kivégezték Ceausescut, ma is foglalkoztatja a dolog

Igazságba vetett hitéről is értekezett Gulyás. Forrás: Blikk

Gulyás Gergely a Blikk Talk! című műsorában azt a legújabb fideszes világmagyarázatot sulykolta, miszerint Ursula von der Leyen csupán megelőlegezett bizalmat kapott tőlük néhány éve. Azt hitték Jean-Claude Junckernél nem lesz rosszabb, ám csalódtak.

A miniszter a tényeket figyelmen kívül hagyva jogtiprásnak nevezte, hogy visszatartják „az országnak járó” uniós pénzt. A dolgot a mérhetetlen korruptságuk helyett a maguk szintjén azzal magyarázta, hogy a fideszes kormány bevándorlásügyben, genderügyben, az ukrán háború ügyében „nem úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül”.

Orbán Gulyás Gergelynek sem árulta el, hogy Buenos Airesben pontosan miről beszélt Orbán Viktorral Volodimir Zelenszkij ukrán elnök. Zelenszkij szerinte azért utazott el Argentínába, hogy a Orbánnal szót tudjon váltani.

Gulyás szerint az uniós pénzek már a napokban megérkezhetnek. Beígérte, hogy a mintegy tízmilliárd euró megérkezése után 2024. január 1-jével megemelik a pedagógusok bérét, közel bruttó 700 000 forintra.

Gulyás fontosnak tartotta elmondani, hogy hatévesen részt vett a százezer embert megmozgató, a falurombolás ellen szervezett 1988. júniusi Erdély-tüntetésen. Amikor másfél év múlva Nicolae Ceausescu román diktátort kivégezték, a szülei nem engedték, hogy ezt megnézze, amivel 8 évesen nem értett egyet.

Forrás: Blikk
Fotó: Blikk

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Ceau-ban meglátta Orbán jövőjét?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SÍva
@Peller Anikó: Megnyugtatlak egyik sem vagyok!
balos
@SÍva: Az antiszemitizmusodat vajh mire véljem?AZ arabvilágot az erőszak jellemzi!A kinaiak is az erőszak hagyományán nőnek fel!Van még egy pár olyan nép amelyik sokkal több kárt okozott a világnak eddig,mint Izrael!Szóval a törődést érzem ki a beszólásodból!1 bizonyos nemzety csoport felé,mint írtam!
SÍva
@balos: Ha valamit másként látok mint mások akkor már rögtön antiszemita és rasszista vagyok? Nem láthatom úgy a világot ahogy van?
Nanya
Ha nem szeretitek a meglepetést ,akkor nézzétek meg naponta. Sose lehet tudni... Esetleg gyakorolni a félreugrást?
Netán elgondolkodni ha van mivel?
Nanya
@Béla333: Majd kimosakszik,mielőtt megy a randira kcsishoz.
Sámannus
Sok ehhez hasonló csalódást kívánok neked mihaszna elmebeteg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.