Lényegében azért, mert felhívták.

Kósa Lajos és a sajtó: Ki nem találná, most miért nem nyilatkozott a képviselő

Kép: MTI/Kovács Attila 

Karsai Dániellel való találkozójáról akarta kérdezni Kósa Lajost a Magyar Hang, ám ahogy a lap cikkéből kiderül, ehhez több kell annál, hogy elérik telefonon a fideszes képviselőt. Kósa ugyanis ezzel rázta le az őt hívó újságírót, miután felvette a telefont:

Ez a telefonszám a debreceni ügyeim intézésére alkalmas, soha semmilyen sajtóügyet nem intéztem vele, úgyhogy most leteszem és keresse munkatársaimat.

A lap megjegyzi, a Fidesz sajtóosztálya évek óta nem reagál kérdéseikre, illetve megkereséseikre.

Kósa korábban a közösségi oldalán írt arról, hogy – a kormánypáártokból egyedüliként – szóba állt az életvégi döntés jogáért kampányoló halálos beteg alkotmányjogásszal, Karsai Dániellel:

Forrás: Magyar Hang

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Mint Tevje három lépcsője - egy lefelé, egy felfelé és egy, csak hogy mindenki lássa.

"Nagy, széles márványlépcső: egy, ami felvisz,
És még egy - mert lefele is kell.
És kell még egy, hogy bámulják csupán."
Eladott Ország
„Kósa Lajos azt is elmondta, hogy személyes meggyőződésből nem tudja támogatni az eutanáziát, mert mindennél fontosabb az élethez való jog” A jog nem kötelesség, főleg ha az élet már kilátástalanul szenvedésteli, a gyógyulás reménye nélkül. Speciel az élethez való jog és a korházak kizsigerelése, hogy már fertőtlenítésre sem futja, na ez is összeegyeztethetetlen. De hát a logikai kapcsolatok és a fideszszavazó... ez sem korrelál. Amikor Kósa Lajos nyilatkozik életről és halálról, és ebből ujághír lesz, na ez az, ami pontosan leírja, hogy milyen széditő mélységekbe zuhant ez az ország. Megmondták már neki, hogy az eutanázia nem egy aranyfogú orosz kurva, aki jól is szopik? Nagy csalódás lesz, ha megtudja majd, hogy ez nem a Guldenburgok öröksége. Kósa támogatja az arról szóló népszavazást, amit elutasít. De hát Kósa az Kósa. De hát ő annyira demokratikus!
Clavigo
Országunk szellemi világítótornya...debrecen büszkesége..
Péter2
@Clavigo: Milyen ostoba ember ez a Kósa , ez csak rámutat arra , hogy akikhez szól azok még ostobák . Ritka az ilyen buta ember .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.