A vírusszakértő szerint kiugróan megnőtt a koronavírusos esetek száma.

Rossz híreket közölt Rusvai Miklós a járványról
Fotó: Pixabay

Rusvai Miklós szerint korábban, már szeptember környékén el kellett volna indítani az oltási kampányt.

A bevásárlási láz, illetve később a családi találkozások a szilveszteri baráti összejövetelek miatt fokozódni fog a járvány, tehát erre a felkészülést, adott esetben a vakcinázási kampány beindítását nagyjából szeptember-októberben kellett volna elindítani

– mondta a virológus, aki a cukorbetegek, a hetven év felettiek, valamint a szív és érrendszeri betegségekben szenvedők részére azt javasolja, feltétlenül vegyék fel az oltást.

Forrás: Index.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: aból az 50 ezerből mutass csak 100-at,...aki aktív korú, és nem volt súlyos beteg, és igazoltan a covid vitte el,...! a " covid halottak " átlag életkora érdekes módon pont annyi, mint évtizedek óta a föld lakósságáé,...ja és semmivel nem haltak meg többen a " covidos " években,mint egyébként...annyira " halálos " járvány volt,hogy a föld népessége közben kb 300 millióval NŐTT !!...ezen csak az ront,akiknek a " védőoltás " tette be a kaput...úgyhogy épp ideje abbahagyni a parasztvakítást..főleg ennek a görény lódoktornak...
division
@Peller Anikó: Nem érdemes olyanokkal vitatkozni akik teljesen laikusok egy témában, én már nem is teszem, egyszerűen figyelmen kívül hagyom és kész.
csak úgy....
@division: mint laikus oltatlan ,köszönöm jól vagyok ! az azért aggasztó,hogy az oltottak között elszaporodtak a mellékhatások...,persze valamiben meg kell halni,hiszen 0rbán sem él öröké..
egy ismerösünk 36 éves lánya agyvérzést kapott ,akit 4 x oltottak...
division
@csak úgy...: Értem, és bizonyítottan az oltástól? Mert ez az "ismerősöm, szomszédom" nem hangzott idáig sem túl tudományosnak. Facebook színvonal.
Peller Anikó
"'"a kovid fertőzés leggyakoribb jeleit a brit egészségügyi hatóság 2023. decemberi jelentése gyűjti csokorba. Már nem a leggyakoribb tünet a szaglás és az ízérzékelés elvesztése, ám

nem meglepő módon a leggyakoribb az orrfolyás (31,1 százalékkal) és a köhögés (22,9 százalékkal), fejfájás (20,1 százalék), gyengeség vagy fáradtság (19,6 százalék), az izomfájdalom (15,8 százalék), torokfájás (13,2 százalék), valamint megjelentek az alvási problémák (10,8 százalék) és aggodalom vagy szorongás (10,5 százalék)."'"

Szelídült sokat.
kereső
Vegyék fel az oltást!- mondja Rusvai . Mellikre tetszik gondolni, arra amelyik nincs? A kormány 70 ezer vakcinát rendelt- amely talán elég lesz a kormánynak és az államigazgatásban dolgozóknak. A többiek meg védekezzenek, ahogy tudnak.
Erre és az újszülöttek sma szúrésére nincs pénz, csak a határon túli sportegyesületek- föleg foci akadémiák- támogatására lehetett megháromszorozni az eddigi támogatási összeget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.