Az intézmény adósságaira hivatkozva csökkentették az ügyeleti díjakat. A háborgó dolgozóknak azt mondták, hogy úgysem lesz az ügynek médiavisszhangja. A levélíró szerint - aki magát „egy elkeseredett egészségügyi dolgozóként” aposztrofálta - az Országos Kórházi Főigazgatói nyomására, lecsökkentették a szakdolgozók ügyeleti díját, így közel 60 ezer forinttal kapnak ezentúl kevesebbet akkor is, ha ugyanannyit dolgoznak, mint eddig. „Ezt a döntést nem közölték velünk, csak egy belső intranet rendszeren tették közzé. Kiharcoltunk a vezetőségtől egy megbeszélést, ahol közölték, ezen nem fognak változtatni és ha nem fogadjuk el az új ügyeleti bért még lejjebb csökkentik.

Feltöltő: Sakk Matt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nanya
Anyám borogass !
Egészségügy = lassú ,de biztos agónia !
Nanya
Anyám borogass !
Egészségügy = lassú ,de biztos agónia !
nejlontacskó
@Mirabilis: hát igen, és hidd csak el, hogy még ezek után is, lesz köztük olyan birka, aki továbbra is, a fidessre szavaz...
De meg is érdemlik!
Pont mint a tanárok, ahhoz hülyék, hogy saját magukért kiálljanak!
A kukásokat nézi le a népesség nagy hányada, mert azok állítólag olyan buták, hogy csak arra a feladatra jók!
De ők megoldották a kérdést.
Akkor, ki a hülye?
Nem a kukások, az bebizonyosodott!
vacsi
@nejlontacskó: Nem az az érdekes, hogy kire szavaz, hanem az, hogy ezek után bemegy-e dolgozni?
Sámannus
Kell a sigíly a maffiának is ám nem kalbász a kerítés ott sem no!
Nessy
@vacsi: Bármily hihetetlen, de nekik is vannak hiteleik, vannak gyereküket egyedül nevelő anyák, és vannak akiknek még mindig a beteg az első! Létezik még sokukban a hivatás tudat. Igaz, évtizedek óta erre hivatkoznak a kormányok. Amikor sok évtizedekkel ezelőtt félévi pénz nélküli helyettesítés után erre a szövegre mondtam a dirinek, hogy hivatástudatom nem fizető eszköz a boltban, majdnem kirúgtak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.