A tagállamok a brüsszeli csúcs után már tető alá hozták a módosított költségvetést, az egyetlen bizonytalansági tényező, hogy mit szól hozzá a magyar kormány – írja a Hírklikk.

Bevinnék a végső gyomrost Orbánnak: Megkerülnék Magyarországot saját szövetségesei

A lap szerint azonban éppen Budapest miatt az EU-nak érdemes volna lassan elgondolkodnia azon, nem volna-e jobb neki Magyarország nélkül.

Nem tudni, mi vezérli Orbánt, amiért fenntartásait hangoztatja az előirányzat ügyében, bár a német kancellár szerint a magyar politikus a jövő hónapban rábólint a tervezetre

– írta a Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Azt azonban Olaf Scholz sem tudta megmondani, hogy ehhez elegendő lesz-e a rendelkezésre álló idő. Hiszen még nem derült ki, hogy Orbán csupán a még függőben lévő 20 milliárdot igyekszik kizsarolni, esetleg Ukrajnának és/vagy az uniónak próbál kárt okozni. Így, azonban

Brüsszelnek tanácsos felkészülnie arra, hogy az ukránok támogatását a magyarok nélkül, ne a közös büdzséből finanszírozza

– mutatott rá a német konzervatív lap.

Forrás: Hírklikk

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cherry
Zsaroló ócska zsiros muzsikus, ezt csak a szereplés érdekl és a lopott pénz,,hiába nem viheti a sirba a szemét,,,remélem több pénzt nem ad Brüsszel,és nem is jár az ilyen aljas áruló szemétnek,,,,
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Ne a közös költségvetésből finanszírozzák a visszaosztásra szánt pénzt...!
Számoljanak el majd vele a saját népeiknek...! :)
Cherry
Zsaroló ócska zsiros muzsikus, ezt csak a szereplés érdekl és a lopott pénz,,hiába nem viheti a sirba a szemét,,,remélem több pénzt nem ad Brüsszel,és nem is jár az ilyen aljas áruló szemétnek,,,,
jáger laszló
Ez az orosz-ukrán háború 1 mellékvágány,mert nem vezet sehová!!
Ebből,a végén az oroszok kerülnek ki győztesen ,mert Oroszország marad ott ahol ma is van!!
Ezt Amerika sem tudja +változtatni!!
Európa pedig +gyengül,mert csak gyengíti magát!!
Ukrajna léte pedig igencsak kérdéses!!
Ez a véleményem
barátilag
J.L.
Yoda69
"A lap szerint azonban éppen Budapest miatt az EU-nak érdemes volna lassan elgondolkodnia azon, nem volna-e jobb neki Magyarország nélkül."

Budapestikent ezt kikérem magamnak. Budapest egy demokratikus varos, utolsó bástyája a magyar demokráciának.
Nem Budapest miatt, hanem a hazaáruló orban es a fideSS slepp miatt kell az EU-nak elgondolkodni, hogy Magyarorszagot kihagyjak az Uniobol.
Péter2
@Shikari: "Brüsszelnek tanácsos felkészülnie arra, hogy az ukránok támogatását a magyarok nélkül, ne a közös büdzséből finanszírozza ." Ez nem zsarolás ,mert semmit nem várnak el tőle, hanem törvényes másik út ,semmilyen uniós törvénybe nem ütközik, amivel a gazdátok nem számolt , viszont orbán gazdátok zsarolt vele,mert cserébe követelőzött ! Azért nem fura , hogy csak egyedül a fidesz zsarol az Uniós parlamentbe ? A többi országok képviselői , balról jobbra mindenki egyetért , így nagyon nehéz lesz Magyarország érdekeit képviselni , sőt a fidesz már nem is tudja .
izéke
@Yoda69: nos ha kizárják az országot,akkor teljesen mindegy,hogy mi,ki az indok. Nem városokat hanem országokat zárnak ki.
izéke
@Yoda69: a megoldás az lenne ha Budapest kiválna az országból. Kár,hogy erről nem lehet népszavazást tartani. A vidék nem engedné el a fejőstehenet akit mindig lehet fejni...és ne jöjjön senki azzal,hogy a pestiek éhenhalnának,mert ez faszság. A pestieknek lenne rá pénzük,hogy megvegyék ami kell nekik,a gazda meg odavinné az áruját,ahol meg tudják fizetni.
Aki Én
@verőce21: valami félrement.
Ez nem orbán üzenőfala.
Pálinkás Pál
én nem értem az uniót sem...,kínlódnak, holott pillanatok alatt rövidre lehetne zárni...!
Yoda69
@izéke: Vilagos, de akkor ne azt mondjak, hogy Budapest miatt zárják ki az országot, mert ez nagyon félrevezető.
Pálinkás Pál
@Maccska: én másra gondoltam...nektek egy buznyákot se...
Eladott Ország
Ezt a szarházi , skizofrén, kleptoktrata, román cigány gecit, már régen bíróság elé kellett volna állítani,vagyonelkobzás mellett. Amit ez meg mer tenni már régen túlment minden tűréshatáron és b+ még a pofánkba is röhög ez a genetikai hulladék!
verőce21
Az amerikaiak nyakig bevásárolták magukat Ukrajnába, az ukrán mezőgazdaságba, védjék meg ők a saját érdekeiket...!

Így az EU-s támogatások nagy része Amerikába jutna...!
Eladott Ország
Egy igazságos világban Orbantól max csak a tárgyalóterem lenne hangos, ahogy épp életfogytiglanra ítélik. És a hallgatóságban sivalkodna, átkozódna a kiccsalád’, pulyákkal, oldalt tartva őket a derekukon. A gond az, hogy viktorunk született pszichopata és nárcisztikus. Imádja, ha manipulálhat és ha róla szól minden. Szerintem amúgy azért ráncigálja a ruháját meg a székét nyilvánosan, mert olyankor épp nem vele foglalkoznak. Figyeljétek meg, akkor csinálja ezt az idegbetegséget, ha nem ő beszél, hanem neki kellene valakit meghallgatnia, amit nem szeret. Egyáltalán nem érdekli, ennek a vetózgatásnak milyen következményei lesznek. Mivel pszichopata. Egyetlen dolgot lehet az ilyen emberrel tenni: negligálni. Miért is ne hozhatnának a tagok olyan dönlést, hogy összedobják a pénzt, elkezdnek targyalni Ukrajnával, mo kimarad és lóvét sem kap. Mit tudna tenni a csúti dsznó? Semmit. Nem tudhatjuk mikorra tervezik kiiktatni ezt az embernek nem nevezhető hulladékot, de az tuti, hogy dolgoznak rajta, amellett hogy kiröhögik valójában.
verőce21
Az EU vezetői megvett amcsi csicskák...! Ezeknek a gázvezetékét felrobbanthatod, iparát elcsalhatod, aranyát ellophatod, csak tapsolnak hozzá...!
Yoda69
@verőce21: Mar megint baromsagokat irsz vergoce. Ittal?
csak úgy....
közben 0rbán trampli haverja..:
Donald J. Trump nem tölthet be ismét az Egyesült Államokban elnöki tisztséget, mivel január 6-án, a Capitolium ostroma előtti akcióival lázadást követett el, mondta ki kedden Colorado állam legfelsőbb bírósága, megadva az alaphangot a 2024-es választási kampányoknak.
csak úgy....
@Maccska: te egy unalmas,unatkozó elmebeteg!
izéke
@Maccska: szóval nézed Pottyondit :))) gondolom fel is iratkoztál a követői közé,ha mar ennyire tudod mit mond :)))))))
ómió
Most fog majd össze 26 suttyóbolsi idióta Brüsszelben!?
Aki Én
@ómió: @verőce21: Húúú, de eszelős balfaszok vagytok ti itt ketten?
Együtt karácsonyoztok az ápolóitokkal?
verőce21
@m73: 22:30) Orbán folyamatos elszámolásban van a népével barom!
Úgy nevezik az elszámolást, hogy költségvetés. Ott reklamálj te marha...!
verőce21
@m73: Ha ilyen intelligens modorban a Költségvetési Bizottságnál előadod magadat, biztosan meghallgatnak.
Én nem. Aki begyurcsányozódik, azzal nem lehet többé mit kezdeni...!
verőce21
@m73: akkor te önmagad ellenzéke vagy? Csúcsteljesítmény...! :)
verőce21
@m73: Te már-már kórosan teljesítménycentrikus, szorongó ember vagy!
ómió
@Aki Én: Megint korán ébredtél, bolsiék elmebetege! Megint áthintáztad az ápolóidat!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.