Az igazgató a Magyar Nemzetnek adott interjút, amiben beszélt arról is, hogy miért vonta vissza lemondását.

Vidnyánszky Attila szerint Istentől kapott ajándék a Nemzeti Színház irányítása

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt 

Vidnyánszky Attila azért vonta vissza a felmondását, mert az elmúlt hónapokban rájött, a színház nélküle nehezen működtethető – mondta az interjúban a színházigazgató.

Az igazgató utólag megköszönte Csák János kulturális és innovációs miniszternek, hogy nem fogadta el a felmondását. 

Vidnyánszky azt is elmondta, úgy érzi, csinálnia kell tovább, mert ez a dolga. A színház vezetését nem csupán feladatként, hanem Istentől kapott ajándékként éli meg. Hozzátette, bármilyen változást hajtanak is végre, teljes egészében akkor sem zárható ki a balesetek lehetősége.

Forrás: mno.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rücsü41
Sok mindennek mondták már Orbán Viktort, királynak , autoriternek, zsarnoknak , diktátornak , de Istennek még senki sem!Ha már Istennek véli az ő kinevezőjét W.Attila, akkor miért nem hárította ez a Nemzeti Színházban bekövetkezett üzemi balesetet?Nem akart hivalkodni csodás tetteivel, és hagyta inkább hogy a két ember súlyos balesetet szenvedjen, amiért most azt gondolják sokan hogy senki nem felelős, ami persze egy nagy tévedés!
human
Szerintem ezek egyre jobban meghülyíti a teljhatalom.
Egyre nagyobb hülyeségeket beszélnek.
jáger laszló
Nem kellene nagyképűnek lenni!!
1 V,A, sem pótolhatatlan
Sőt!!
Csak ennyit a jellemekről
barátilag
J.L.
Eladott Ország
Egy fidesznyiknél nincs egyszemélyi felelősség, bezzeg ha Budapesten esik a hó, azért Karácsony egyszemélyben felelős. Ez azért azt is jelzi, hogy még olyan tartalék rabszolgája sincsen a bunkófidesznek, aki ezt a triatlon-vinnyogós, ezeréveskultúrázós, kommunista-realista színházi szintet tudná valahogy hozni. Bíztató ez a hiány, bíztató! De miért kéne lemondania? A saját maga által felügyelt vizsgálat nem talált másik felelőst. Akkor nincs mese: ha jól értem, maguktól LEESŐDTEK. – Nagy vót’ a gravitáció, a fidesz még nem hozott rá törvényt, hogy végkép eltörölje. ( Vidnyánszky)
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fi.pinimg.com%2Foriginals%2F77%2Fc1%2Fce%2F77c1ce9cd0474aade72e87b5165b9242.gif&key=L9kq7tkQoPkJaH5-Hg6NRw&w=800&h=252
A Demeter Szilvi helyére se akadt egy legalább ugyanakkora hülye. Mert nem találtak hozzá fogható szép kislányt a szerepre.
uploads.disquscdn.com/images/67c94c7f268a1fb8046f98f6eaecea44d3909e889f5f87eb59f4f07409a9c635.jpg?w=800&h=254
Eladott Ország
A gerinc az vagy van valakinek vagy nincs. Azt eddig is tudtuk, hogy nincs Vidnyánszynak, de most be is vallotta. Az pedig végleg gusztustalan a történetben, hogy még konteót is gyártott a tragédiához, mintha valami összeesküvés állna a balesetek mögött pedig szerinte a legjobb éve lett volna a Nemzetinek. Nemcsak vizuálisan, de erkölcsileg is undorító ez a tróger hájpacni. Akkora űrt hagyott maga után, hogy visszaszippantotta. Tényleg elég dagadt, mint a kolostormalac is, ezért nem mond le ő sem, az űr miatt, ahová rögtön benyomulnának a gaz libsik. Túl nagy űrt hagyna maga után, édes f.szom, mekkora tetves seggnyaló bagázs. Mert ezentúl ő játssza Júliát vezeklésként. A nézők nem érdekesek úgysincsenek! Ez az alak még a szánalmasnál is szánalmasabb! Igazi kispályás,de a szarabbik fajtából! Érthetetlen, hogy egy ilyen erkölcsi nullával, hogy tud bárki is együtt dolgozni! 
Eladott Ország
Ez a barom kétszeresen is felelős a történtekért, egyrészt az ő idióta ötlete volt, hogy a színészek több méter magasan keskeny pallókon mászkáljanak, mert ő a darab rendezője, másrészt ő a színház felelős vezetője. Csodálom, hogy nem hányja el magát, ha tükörbe néz. Undorító féreg. Nem az esze, a teste hagyna nagy űrt. “A Nemzeti Színházban november 10-én történt balesettel kapcsolatban a színház belső vizsgálata lezárult, egyszemélyi felelősség senkit nem terhelhet.” Egy balesetért, mindig terhel valakit személyi felelősség. Aki ennek ellenkezőjét állítja nem mond igazat. Csak hát a belső vizsgálat ebben a rendszerben soha nem fog saját felelőst találni, pláne, ha ilyen ner kedvencről van szó. Ő maga mondta, hogy mondták, hogy baj van a díszlettel, de ez nem jutott el hozzá. Ez magában egy beismerő vallomás, mert milyen vezető az, akihez ilyen infók nem jutnak el, nem merik eljuttatni hozzá? Egy díszlet hiba nem játék. Fideszes gerinc sose hajlik, mert nincs is. Kolontár? Vörös iszap? Vezetői felelősség? -> Börtönbe mentek. West Balkán? Tumultus? Vezetői felelősség? -> Börtönbe mentek. Csak nem okvetlenül azok, akiknek tényleg kellett volna. Színház az egész... fidesz-világ. Eddig is tudtuk, hogy 1 gerinctelen fos. Vidnyánszky kiválóan reprezentálja ezt a tahó rezsimet.
Alfa
attól bizony azt a kecskebaszó keresztény-fasiszta kibaszott kommunista fszb kurva anyád atilla
Cherry
Hahahhahahah igen a magát Istennek kélpzeló agyhalott OV
jesz
ilyen öntelt pofára bízni a Nemzet színházát?...pfff...pláne Istent belekeverni az ő tehetsége felülmúlhatatlanságába...ehhez vastag bőr kell
fideszes gyökér
Az istentől kapott ajándék?
De ki az büdös bunkó szarvalagú dagadt fasz Isten?
human
"Abban, hogy eljutottam idáig, bizonyára szerepet játszik a Jóisten, a szerencse és Orbán Viktor személye"
/ Mészáros Lőrinc falusi gázszerelő, később az ország leggazdagabb vállalkozója /
human
@human: ... Lölö legalább kimoindta a valóságot egy kis körítéssel.
balos
@fideszes gyökér: Hát az országunkat vissza vezető a sötét közép kortyba!A pálinka neki a védjegye!Meg az asszony kitömése,miután jól elverte!
balos
A legalkalmasabb fostalicska a nemzethünk színházának kultúrhális terjesztésére!
izéke
@human: vajh ma is vállal lölő gázszerelést,csak úgy,nosztalgiából? Vagy egy kis zsebpénzért,amiről andika nem tud?
telegdilaci
@jesz:Azt hiszi ez az Ukrán menekült hogy lett volna belőle a Nemzeti Színház igazgatója nem nem az Orbán hátsóját nyalta volna fényesre, legalább egy tucat Magyarországon született és itt élő Művész lenne rajta kívül lenne alkalmas a Nemzeti színházunk vezetésére és nem is annyira beképzelt amikor azt gondolja magáról hogy egyedül Ő a legalkalmasabb Ember a Nemzeti vezetésére előtte is volt egy alkalmas Ember aki sikeresen irányította az Nemzetit, egyébként az Isten neve akinek köszönheti a Nemzeti Színház irányítását,azt Orbán Viktornak hívják,Ő meg arról híres hogy meg jutalmazza a hozzzá hűséges Talnyalóit,erre viszont nem mindenki alkalmas aki Magyar,ők kizárólag a szakmaiságuk tehetségük alapján lennének alkalmasak nem a X@ROS-seggnyalás miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.