Humoristaként a képmutatás az egyik fő kutatási területe, Magyarország pedig aranybánya ilyen szempontból szerinte. Szerinte viszont abban sem bízhatunk, hogy egy esetleges kormányváltás után minden jó lesz az országban, szerinte inkább másképp lesz rossz, ha a jelenlegi rendszer eltűnik. „Talán nem lesz ennyire képmutató, de a farizeusok és a hipokriták oldalfüggetlenek.” Szóba kerül Fábry Sándor is, aki Bödőcs előző, Mulat a Manézs című könyvét úgy kommentálta: olyan, mint egy Boeing, amit töltenek, töltenek kerozinnal, de sosem száll fel. Bödőcs szerint viszont pont ezt akarta ábrázolni, mert ebben élünk: Töltik Magyarországot kerozinnal, de képtelen felszállni.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Sakk Matt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
"Bödőcs Tibor azt mondja, ő itt él, nem is szeretne máshol, és nem hiszi, hogy kevesebbet tenne a magyar kultúráért, „mint az, aki döngeti a mellét, hogy mekkora magyar, de ha azt mondom neki, hogy Mándy Iván, gondolkodik, melyik csapatban focizik.”"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.