A NER kedvenc kultúr-arca, Demeter Szilárd szerint Bödőcs Tibor egyre butábban csinálja a dolgát.

Demeter Szilárd megszólalt a Libri felvásárlása kapcsán, de Bödőcsnek is odaszúrtMTI/Mohai Balázs

Mint ismert, június közepén a NER káderképzője, az MCC lett Libri többségi tulajdonosa, miután a kiadó majdnem az összes részvényét megvették. Ennek kapcsán eddig nem szólalt meg a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója, most viszont megtette, mégpedig stílszerűen egy Mandinerrel készített podcast keretein belül.

Itt Demeter elmondta: a Libri felvásárlása egyszerű piaci tranzakció, a népszavásoknak pedig meg kellene érteniük a kapitalizmus logikáját. Valószínűsíti, hogy nem azoknak a szerzőknek veszik a könyveit százezerszámra, akik a történtek után elhatárolódtak – szemléz a 444.hu.

Elmondása szerint amikor Demeter „belépett a képbe”, akkor nem a jobboldaliak voltak a leghálásabbak, hanem az ellenzéki másod- és harmadvonalbeliek. Azt mondták Demeternek, végre levegőhöz jutottak, mivel 2010-ig az irodalomban Závada Pál, Parti Nagy Lajos és Radnóti Sándor esztéta teljesítménytől függetlenül döntötte el, hogy ki mennyit ér. Az év női előadójáról, Tóth Gabiról is kifejtette a véleményét, akit nem jobboldaliságamiatt kell támogatni, hanem mert elképesztő jó énekesnő.

Emellett szót ejtett Bödőcs Tibor ellenzéki humoristáról is, aki korábban durván ekézte a Libri felvásárlása miatt a rendszert.

Elkezdett átmenni agitpropba. Tehát ilyen harcos, karcos, ellenzéki (...). Ráadásul egyre butábban csinálja. Sajnálom, mert tehetséges a gyerek

– jegyezte meg Bödőcsről.

Forrás: 444.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ezt a büdös románt elintézni váltás után..!-.
balos
Hát dömötör,ha 1 hatökör mondja,akkor az biztos nem lódít!Bár olyan messze van a valóságtól,mint putyin a demokrá-ciántól!
Nessy
Ha lenne szíves otthon szövegelni! Vagy ott a kóbor kutyát sem érdekelte, azért ette ide a jó csuda?
ómió
A túlerőltetett efftársiasság, bizony - ahogy Bödőcsön is látszik - butít!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.