A Mediaworksnek adott és a kormánypárti sajtóban mindenütt közölt „interjúban" a miniszterelnök sok témát hozott szóba és szinte mindegyikben hazudott. Sorra vesszük őket -írja a Hírklikk.

Orbán karácsonyi beszédében a szokásosnál is többet hazudozott: sorra vették miben nem mondott igazat

A beszédben a brüsszeli uniós csúcson történteket úgy értékelte, hogy nem ő megy a forgalommal szembe, hanem a többi 26 tagállam.

Az ukrán csatlakozási tárgyalások elindításáról azt fejtegette, hogy az nem érdekük a kelet-közép európai tagállamoknak, Magyarországnak sem. Szerinte nem világos, hol vannak Ukrajna határai, nem a nemzetközi jogi, hanem a tényleges földrajzi határai, és mennyi ember lakja. Azt is kérdésesnek tartotta, hogy része lesz-e az uniónak az a terület, amit az orosz hadsereg most megszállva tart.

Ezzel szemben egyértelmű, hogy Európának és benne Magyarországnak érdeke Ukrajna támogatása és az is, hogy hatásosan lépjenek fel az orosz birodalmi törekvésekkel szemben.

Orbán szerint Magyarországot nem terheli felelősség a magyar-ukrán viszony megromlása miatt. Ukrajnát valóban lehet hibáztatni a 2015-ös nyelvtörvény miatt, amit persze nem a magyarok, hanem az oroszok miatt hoztak, de ezt nemrég már módosították. 

Orbán azt mondta, hogy ő és szavazói is torkig vannak Brüsszellel. Nem elég mérgelődni, el kell foglalni Brüsszelt – jelentette ki. Vagyis „gyűjtsünk szövetségeseket, és javítsuk meg az Európai Uniót".

A közvélemény-kutatások szerint azonban a magyar emberek többsége még mindig nem tartja ellenségnek Brüsszelt és az unió híve, kilépni meg végképp nem szeretne.

Orbán szerint sikeres a magyar gazdaság, a gondokat pedig részben az Oroszország elleni szankciók okozták.

Azt, hogy mennyire sikeres a magyar gazdaság, mindenki a saját életében tapasztalhatja. Tegyük hozzá, hogy nem érjük utol Ausztriát, viszont már Románia is lehagy minket.

- írja a lap.

A szuverenitásvédelmi törvénynek szerinte az az értelme, hogy megakadályozza a magyar politika külföldről érkező pénzekkel történő befolyásolását, hogy ne legyen hazaárulás. Ám az Orbán-kormány rengeteg pénzzel avatkozik be külföldi (például szlovák, olasz, szerb) választásokba, hogy a neki szimpatikus politikusok jobb eredményt érjenek el.

Közben pedig az adófizetők pénzének egy jelentős részét propagandára költi.

Forrás: Hírklikk

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alfa
orbán soha nem mondott igazat, nála az lenne a csoda,ha véletlenül igazat mondana...
Nála és a híveinél a hazudozás a lopás keresztényi kötelesség...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Hazudni mindenkor!!Ergo nem lepett+!
Kvázi ez a jelmondata!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
Ha a Gyurcsány éjjel nappal, akkor az Orbán évről évre...
Alfa
orbán soha nem mondott igazat, nála az lenne a csoda,ha véletlenül igazat mondana...
Nála és a híveinél a hazudozás a lopás keresztényi kötelesség...
Másol
no orbán hazudik mi ebben a hir aki meg a valagában lakik azt ugyse érdekli
Ditrich
Hát igen! Nálunk boldogabb szerencsésebb országok polgárai ajándékokat kapnak Karácsonyra a kormányaiktól! Mi pedig ócska hazugságokat!
Eladott Ország
Orbán: Kedves hiszékeny híveim, ez a Brüsszel tönkretesz. Hiába bazseválunk neki szépen a fenti plakátokkal, kevés lóvét ad. Miatta nem kapnak rendes fizetést a tanárok. Még hogy jogsértések vannak , dehogyis ők készülnek fütyülésre, az áskálódó ellenzékkel. Még hogy lépjünk ki ha nem tetszik – akkor kire mutogatunk? És kitől lopunk? – akkor csak a magyar néptől lophatunk – inkább pávatáncolunk. Higgyétek el én még soha nem hazudtam és vagyonom sincs.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/405757283_2967167663419341_150922347740169067_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=c42490&_nc_ohc=7gU-FuuSG6EAX9JIYns&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCE1O2DR54QCbXC8ZAofuvrYS7AGL1mVljJYESDuSzVJw&oe=658EC8D5
Érd utol Brüsszelt . De legalább Ausztriát! Ma már Romániát. Amíg ez a csürhe kormányoz soha nem fogjuk!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/330151471_876157086952374_7516404340933103477_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=c42490&_nc_ohc=6ccJP4yRW-wAX-QBHhZ&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfB_kJjn0pznw-CheruNDdXsc49RfIqaaq9LNPVU9dIwdA&oe=658D7558
Eladott Ország
@Maccska: ma, 10:52 ☻ Közlöd: "Szerintem mind igaz amit Orbán mondott." Igen! Annak az inverze!
Yoda69
Ennek a szárrágó tetűnek a vereben van a hazudozás.
jáger laszló
Én már a Szilvesztert és a pezsgőt várom,
a Karácsony már az utolsókat rúgja!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Peller Anikó
"sorra vették miben nem mondott igazat"

Jájj, tán találtak olyat is ami igaz lehet? Mert általában nem hazudnak, csak mi nem értjük.

mint ezt is itt például: - isten, haza, család.
- az istent simán odahazudják
- haza visszük a vagyont
- a családnak.
simmering73
@Maccska: "Szerintem mind igaz amit Orbán mondott." Persze Emese. El tetszett felejteni bevenni a gyógyszereket.
simmering73
@KisTehen: Nehéz ökörnek lenni, ugye Bimbó? De látom egész jól megszoktad.
telegdilaci
@jáger laszló:Könnyebb számon tartani hogy mikor mondott vagy mond igazat ez a megrögzött hazudozó neki az igazság még nem hagyta el a száját csak akkor amikor ellenzékben volt,amikor olyanokat mondott hazudott félre vezette az Országot azt gondolták akik rájuk szavaztak,hogy jöjjenek a (Tisztességes,becsületes,fiatalok) akiket talán még nem rontott meg a pénz és a politika,de Sajnos hatalmasat tévedtünk,sajnos egy gátlástalan hazug manipulátor csűrhét választott meg az Ország,aki akár a Hitler tanítványa is lehetne az is folyamatosan uszításokkal nem létező ellenség ellen hergelte az arra fogékony Német lakosságot,Bár most Orbán média fölényben van az ellenzéki párokkal ellentétben amivel jól kézben tudja tartani a saját választóit,akiket hazugságokkal jól tud manipulálni,akiket lehet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.