Szerintük nem igaz az állítás, hogy az orosz év az idei év egyik nagy nyertese.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"'"A több mint ezer globális vállalat példátlan, történelmi méretű kivonulása és a szankciók segítettek megbénítani Putyin hadigépezetét"'"

A Foreign Policy elemzése szerint a gazdasági adatok egyértelműen azt mutatják, hogy az orosz gazdaság hatalmas árat fizetett a háborúért:

- Az inváziót követően egymillió ember menekült el Oroszországból, sokan magasan képzett munkavállalók.
- tavaly február és az idei év júniusa között rekordösszegű, 253 milliárd dollárnyi magántőkét vontak ki Oroszországból.
- A nyugati technológia és know-how elvesztése olyan kulcsfontosságú iparágakban következett be, mint a technológia és az energiatermelés.
- Az Oroszországba irányuló közvetlen külföldi befektetések (FDI) csaknem teljesen leálltak.
- A rubel szabadon átváltható valuta meggyengült. A rubelkereskedelem volumene 90 százalékkal csökkent, ami a rubelben értékelt orosz eszközöket gyakorlatilag értéktelenné és a globális piacokon átválthatatlanná tette.
- A háború óta egyetlen orosz vállalat sem tudott új részvényt vagy új kötvényt kibocsátani egyetlen nyugati piacon sem.
- Egyes állami tulajdonú vállalatok teljes vállalati értéke 75 százalékkal csökkent .
kereső
Ami igazán jó hir, hogy karácsonyra megérkeztek Ukrajnába az első F16-os repülőgépek. Ennek örömére az ukrán légierő kilőtte azt a szállitóhajót a Fekete-tengeren, amely az iráni gyilkos drónokkal megrakodva igyekezett az egyik orosz támaszpontra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.