Pilz Tamást még Rogán Antal nevezte ki.

Nyugtalan éjszakája volt a kormánynak, egy miniszteri biztost is felmentettek

Pilz Tamás 2021-ben, még a Miniszterelnökség Területi Stratégiai Főosztály főosztályvezetőjeként. Kép: kormanyhivatal.hu

A csütörtök éjjel megjelent Hivatalos Értesítőből derült ki, hogy az Igazságügyi Minisztérium élén álló Tuzson Bence visszavonja Pilz Tamás állami és közszolgáltatási feladatok felülvizsgálatáért felelős miniszteri biztos kinevezését – írja az Index.hu.

Pilz Tamást 2022 októberében még a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal kérte fel, hogy segítse Tuzson Bence munkáját. Miután idén augusztusban – Varga Judit lemondása után – Tuzson Bence lett az igazságügyi miniszter, így Pilz is az Igazságügyi Minisztériumban folytatta. Január 1-jétől – Kupeczki Nórát váltva – az Igazságügyi Minisztérium helyettes államtitkára lesz.

Ugyancsak a Hivatalos Értesítőből derült ki, hogy Lázár János építési és közlekedési miniszter a Podmaniczky Liget kialakításának felügyeletéért felelős miniszteri biztossá nevezte ki Kovács Balázs Norbertet. A kinevezés 2024. január 1-jétől június 30-áig szól.

Az éjjel Novák Katalin – Orbán Viktor javaslatára – váratlanul felmentette a Honvédelmi Minisztérium egyik fontos államtitkárát, Gion Gábort – erről itt írunk bővebben.

Forrás: Index.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A nagy magyar maffia belső átrendeződése, hatalomkoncentrációja zajlik, hangzatos árnyékolással. A vízfejnek vészhelyzet idején is nőni kell. Amúgy ez Pilcz kinek a kicsodája, hogy ilyen kamu állást kellett neki kanyarítani? Még január 13-án itt rohadt: "Dr. Pilz Tamás, a Miniszterelnökség Területi Stratégiai Főosztályának főosztályvezetője". Egy ilyen részt is találtam erről a féregről (manapság már minden idióta doktori címet kap) a Hivatalos Értesítő 2016/13. számában "a területi államigazgatás átalakításának előkészítése, megszervezése és végrehajtása terén végzett eredményes munkája, valamint az átalakítás megvalósításához szükséges jogszabályok megalkotása érdekében kifejtett kimagasló színvonalú szakmai tevékenysége elismeréseként dr. Pilz Tamásnak, a Miniszterelnökség Területi Közigazgatás Fejlesztéséért Felelős Helyettes Államtitkársága helyettes vezetőjének, a Területi Közigazgatás-fejlesztési Főosztály főosztályvezetőjének," Akkor már lényegében elvégezte a munkát vagy nem? Ezt a feladatot szívesen elvégezné egy kereskedelmi és iparkamara. Már ha létezne ilyen működő szervezet. A börtönkosztodat felügyelő börtönbiztost kellene már kinevezni de azonnal hatállyal, te korrupt tetű. Hová vezet ez? Magyarul söralátétnyi adóbevallásért felelős főispán a karmelitából?
uploads.disquscdn.com/images/3862041f409b0152af663baa4a03ea79abe8a0517613d595ea203e348db984ac.jpg?w=800&h=201
Eladott Ország
Nádas Péter: „Egy olyan rezsim épült ki, amely a kádárista korrupció egyenes ági leszármazottja." Így igaz. Jó lenne egy miniszteri biztos, ami a vörösszárnyú pillangók életszínvonalnövelésének hatékonyságát felügyeli. Hányadik miniszteri biztos? Biztos ami biztos, hogy ez is csak a pénzlenyúlás miatt van itt. A miniszteri állományt beleértve a titkárnőt és a portást is, alaposan gyéríteni kell. A mai világban ez a pesti léhűtők átlagfizetés feletti foglalkoztatása az adófizetők pénzén. Végül is Orbán csak kisebb parlamentet ígért 2010-ben aztán sokszorosan nagyobb kormányzat lett. Nem hazudtak, csak nem fejtették ki a valóság minden szálát. Ez megint milyen dogtor’, ló? Elnézést a lovaktól. Antilop ? – Lopat. Ha nő lenne, akkor meg Ligeten hanyatló vagy Zsuzsapótló.
Qqberci
Vagy adjanak nekik valami erős altatót, vagy egyenként b@sszák fejbe őket egy fakalapáccsal, hogy legalább éjjel nyugton maradjanak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.