Elmondása szerint már meghaladta az egymilliót a konzultációban résztvevők száma.

Dömötör Csaba elárulta, mennyire népszerű a szuverenitásvédelmi nemzeti konzultációMTI/Kovács Tamás

Meghaladta az egymilliót a nemzeti konzultációban résztvevők száma – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Dömötör Csaba tájékoztatása szerint jóval a határidő vége előtt már egymillió 14 ezren nyilvánítottak véleményt a szuverenitásvédelmi konzultációban. Ebből az is látszik, hogy nagyon sokan szeretnének állást foglalni Ukrajna uniós tagságának és finanszírozásának ügyében – írta az államtitkár, hozzátéve: a kérdés azért is különösen aktuális, mert a jövő év eleji uniós csúcson újra napirendre kerülnek a költségvetési kérdések.

Nagy a nyomás Magyarországon, hogy járuljon hozzá Ukrajna további sok tízmilliárd eurónyi támogatásához

– fűzte hozzá.

Hangsúlyozta, hogy a konzultációban ezeken a kérdéseken kívül mindenki elmondhatja véleményét az új uniós migrációs csomagról és azokról a brüsszeli követelésekről és javaslatokról is, amelyek szűkítenék a magyar gazdaság mozgásterét. A kérdésekre január 10-ig lehet válaszolni.

A korábbi tapasztalatoknak megfelelően a legtöbb kérdőívet postán küldik vissza, a konzultációban résztvevők 86 százaléka ezt a válaszadási módot választotta – ismertette az államtitkár, aki egyben a kormány nevében köszönetet mondott a konzultációban résztvevőknek, és azoknak is, akik ezután mondják majd el véleményüket.

Ha sokan állunk ki az ország szuverenitása és az álláspontunk mellett, az sokat számít majd a következő hónapok vitáiban

– olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Igen Csaba, tudjuk!
Ez még akár 99% is lehet.
Sőt, ez már a Kuiper-övről is tisztán látszik!
Ha nem vesztek vissza a propaganda nyomásásából, a 150%-ot is meghaladja!
Legalább olyan népszerű, mint amilyen szimpatikus képed van, te rühes náci!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nejlontacskó
@Őrnagy: rendben közlegény, nyugodj meg, attól megnyugszol!
De, ha már itt tartunk, meg szeretném tőled is kérdezni, hogy mi változik akkor, ha, tegyük fel, mindenki kitölti és 99% a kormánnyal ért egyet?
Mert ugye, ez nem ügydöntő népszavazás!
Várom kimerítő válaszod!
Alfa
@Őrnagy: meg zakkantál kecskebaszó birka ???
percsi
Csabika: dec. 19-ig 1,363 millió konzultációs levél érkezett vissza postán.
Most akkor mennyi is? Szédület, hogy büntetlenül hazudozhatnak!
Most, hogy interneten is ki lehet tölteni, lesz ez még 7 millió is, fidbanda már biztos dolgozik rajta, nem itt lógnak.
ómió
@Eladott Ország: Az ünnepekben túl sokat szoptatok, vagy túl sokat loptatok, efftársak!? Vagy csak a mocsokbolsi hazudozásotok töltött túl benneneket, mondjuk a "demokrakikus lengyel közszolgálatotokon"!?
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:43 ◘ Mondjad már meg ki is áll szóba a román tolvajcigányoddal az EU-ban?! Orbán: Pont indulni akartam
uploads.disquscdn.com/images/149d407eb3df41af798545ce7723ff073529e2eb4f409f78640c777abbd650a7.jpg?w=800&h=508
A szőrét hullató felcsúti tolvaj, megint egy mocskos kampányra készül. Tisztességes úton még sohasem nyert választást. Mikor egyéniben indult, akkor is kétszer elhajtották a f@szba. Milliószor bebizonyosodott már, hogy a gecinek az igazi - vagy talán az egyetlen - baja a kommunizmussal az volt, hogy nem ő volt a párttitkár elvtárs. Az apja volt párttitkár, így a fia is komcsi ivadék! Ahogy a többi fideszes gazember is! Régi meggyőződésem Orbán eddigi politikai ténykedésének az ismeretében, hogy ha egy körömfeketényi lehetősége lehetőséget látott volna abban, hogy Kádár székébe beleülhet, a világ nem látott volna még olyan habzószájú kommunistát, mint amilyen Orbánból lett volna. Ezt eddigi ténykedése alapján mondom. Mert volt ő már liberális, ifjú szocialista, kereszténydemokrata meg miegymás, most éppen illiberális, konzervatív és persze mélyen vallásos. A faluvégi libaszaros papsajtos réten ivódott a gecibe a konzervativizmus, aki templomot is csak kívülről látott és megitta volna a szenteltvizet is. Ez a kiscsóka 30 évvel ezelőtt is ugyanilyen gerinctelen kis suttyó volt. Semmit nem változott.
ómió
@Eladott Ország: Mondjad má' meg, gyagyás, kit is választott meg a magyar már sokadik éve 2/3-dal, akikkel unión belül az illetékes "másokkal" tartani valamiféle kapcsolatot!? "Lemaradtál" a magyar választásokról!? Így, aztán, ezt is csak meghazudni, megmocskolni maradtál!? Méghozzá önmagadat meg a tetvesbolsi fajtádat!? Te ezzel már eleve gerinctelen szarházinak születtél, amiből ki nem nősz már sosem!? A gondolkodást meg eleve messziről kerülöd!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.