December 29-én hajnalban egy idős nő holttestére bukkantak rá Encsencsen. A gyilkosa a gyanú szerint fültől fülig elvágta az asszony torkát, majd halálra szurkálta idős áldozatát.

Fültől fülig elvágta idős áldozata torkát az encsencsi rém, 2 kiló disznóhúsért és 12 ezer forintért gyilkolt – videó

A 69 éves Jolánka néni gyilkosa nem kevesebb mint 55 alkalommal szúrta meg az idős nőt, mielőtt elvágta annak torkát és rágyújtotta a házat. A 25 éves férfi nem távozott üres kézzel: 2 kiló disznóhús és 12 ezer forint volt a zsákmánya. Az előbbit megtalálták a férfi lakásán, a meggyilkolt nő vérével borítva.

A gyanúsított szintén encsencsi férfiről már az elfogását követően kiderültek fontos dolgok: például az, hogy hetekkel azelőtt kis híján agyonverte szomszédasszonyát, aki azóta is az életéért küzd, illetve egy korábbi betörés alkalmával baltával fenyegetőzve támadta rá a ház tulajdonosára.

Kiderült az is, hogy nem kevesebb mint 55 alkalommal szúrta meg az idős encsencsi asszonyt a gyilkos, csak ezt követően vágta el áldozata torkát, bár azt sem akárhogyan, hanem "fültől-fülig". Majd a nyomok eltüntetésének reményében rá is gyújtotta a brutálisan meggyilkolt nőre a házat. 

A Tények riportja szerint, az állítólagos gyilkosnak nem ez volt az első nem "látogatása" az asszonynál: már több alkalommal is tulajdonított el az idős asszony lakásáról kisebb-nagyobb értékeket, aki ezt sejtette is, hiszen feltűnt neki, hogy hiányoznak egyes dolgai, de feljelentést nem mert tenni.

A férfi hajmeresztő történettel állt elő a rendőröknek a kihallgatás során, ugyanis azt próbálta meg bemesélni nekik, hogy neki semmi köze nincs a történtekhez, állítása szerint pedig azért találták meg lakásán a véres bankjegyeket, mert két – számára is ismeretlen- férfi erőszakoskodott vele a lakásán, ők sózták rá a terhelő bizonyítékokat.

Forrás: Blikk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Az elkövető többgenerációs bevándorló roma család sarja , elfogyott a választási krumpli meg a zsebpénz .
simmering73
Az ügyésznek is 10 év fegyház, aki nem tartotta szükségesnek az előzetes letartóztatását súlyos testi sértés miatt. Ezután gyilkolt ez a kötélérett mocsok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.