A 100 leggazdagabb magyar közé került Orbán Viktor miniszterelnök lányának férje.

Orbán vejének minden eddiginél hatalmasabb saját lába nőtt az idén

"Sosem volt még ennyire durva" Forrás: Youtube

A hvg összegyűjtötte, mitől is ugrott meg ennyire a vejkó vagyona.

A Vej üzletileg nagyon sikeres évet zárt, 75,3 milliárdos vagyonnal a 27. leggazdagabb magyar lett. A benne rejlő, elképesztően potens saját láb faktort mi sem mutatja jobban annál, hogy a listára talán még senki nem robbant be ekkora lendülettel.

A hvg szerint a fideszes miniszterelnök családjának valószínűleg a látható vagyona is átlépte idén a 100 milliárd forintot, a pénz nagy részét már nem a túlárazott útépítésekhez alapanyagot szállító Orbán-bányák gyártják, hanem a vej érdekeltségei.

Az üzletember céghálóját összefogó BDPST Zrt. tavaly, tehát 2022-ben, 22 milliárd forintos nyereséget könyvelhetett el.

Orbán Ráhel férjéhez

már több mint harminc luxusingatlan-projekt köthető, az építéshez 30 milliárd forint vissza nem térítendő állami támogatást kaptak, emellé 133 milliárdnyi kormányzati tőkeinjekciót, 29 milliárd forint MFB-kölcsönt és 151 milliárdnyi „baráti” hitelt is.

Forrás: hvg, Szabad Pécs
Fotó: 444

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Szarfaszú ," gyufafejű színhibás" cigó... ..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Tiborcz István azóta kerüli a nyilvánosságot, hogy a magyar sajtóban elkezdtek megjelenni a korábbi cégét, az Eliost érintő uniós nyomozás eredményei. A gyanú szerint a miniszterelnök vejének – immár volt – vállalkozása szervezetten csalta el az uniós forrásokat, miközben sorra nyerték a fideszes önkormányzatok közvilágítási tendereit. Nem a kamerát kellett volna neki benyomni a gépbe, hanem egy nagy darab tekesnek kellett volna, hogy a szeme alá nyomjon és kirántsa a gépből és végighúzza a padkán. Diplomamunkájának címe "A közvilágítás cseréje maffia módszerrel" volt. Egy beismeréssel ért fel. Tiborcz kedvenc dala: Lampagyar( P. Mobil) "Te vagy a feny az ejszakaban, gyere dolgozz a lampagyarban..." Jaa, es a refren: "...rettenetes sotet, sotet van..."
cdn.jwplayer.com/previews/6tym2npP
namihami
Íme, egy ügyesen elhelyezett farok! És, amíg ""jól viselkedik"", addig termeli a pénzt!
Eladott Ország
Tiborcz is kb. akkora üzleti géniusz, mint Mészáros. Megnézném, hol tartana, ha nem az Orbán-család tagja lenne. A falopásnál. Orbanisztánban ki csodálkozik azon, hogy a nemzet veje és az Orbán család tagjai dúsgazdagok mikor Orbán Viktor Mészáros Lőrinc másodpercenként mintegy 4745 forintot keres és ha lát egy tízezrest az utcán, csak akkor éri meg neki lehajolni érte, ha két másodpercen belül felszedi. "Kaptak némi segítséget az építkezéshez, például közel 30 milliárd forintos vissza nem térítendő állami támogatást, bő 133 milliárdnyi kormányzati tőkeinjekciót, majd’ 29 milliárd forint MFB-kölcsönt, és 151 milliárdnyi „baráti” hitelt is." Nem mertem tovább olvasni b*zmeg, mert, szó szerint rosszul leszek Ilyen vicc ország, meg nyomorult birka, csicska, cseléd, nép a világon nincs. Az embernek tényleg beleszédül a feje. Ha belegondolsz, hogy hány emberre jóformán rászakad az öreg ház, mert nincs miből felújítani, meg pár 10 ezer forintos tartozásokért kilakoltatás jár... Itt meg röpködnek a milliárdok, hogy már nem tudják mit is kezdjenek a pénzükkel, mibe is fektessék, hányadik vállalkozást indítsák el, már maguk sem tudják, mekkora a vagyonuk, mert már áttekinteni sem képesek, legfeljebb a könyvelőjük, ha egyáltalán. "Orbán Ráhel férje számára a jövő is fényesnek ígérkezik." Végül is, már a cellák lámpáit is ledesre cserélték.
balos
Nem kérdés,hogy a farok jó lukba tette a nedvesítőjét!Azért arra kíváncsi leszek,mikor a lukról kiderül,hogy savas a hordozója!
Eladott Ország
@namihami: ma, 16:05 ♦ Mondjuk az is egy bűntetés, hogy annak az elfuserált lófejű nőnek kell a férjének lenni. Lehet, hogy csak viagrával tudja már megdönteni a gusztustalan Rühelkét. Az aoja lánya...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/136692673_2754563261463415_1764422533925762017_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=7f8c78&_nc_ohc=mIW8E2k97VMAX9aiH5T&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDvErQvx_Hf18sk1Wi7iVshfolEZyQ-Kix5DQyaDp0RBA&oe=65B3A739
Orbán Ráhel újra a divatszektorban támad – Ahogy ő öltözik, nem öltözik úgy senki!
varosikurir.hu/wp-content/uploads/2019/04/56553744_441642303070137_4814540334589542400_n.jpg
izéke
Nőjön azon a saját labon egy odaillő tyúkszem és akkora bütyök,hogy levonyítsa a Holdat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.