Borkai Zsolt 2019-ben a szexbotránya miatt mondott le a polgármesteri tisztségéről Győrben, viszont most visszatérne és független jelöltként indul júniusban az önkormányzat választáson.

Borkai Zsolt nem lép vissza a fideszes jelölt javára
Fotó: Youtube

Borkai Zsolt az ATV-nek adott interjút, amelyben többek között arról is szó esett, hogy nem érzi-e azt, hogy megosztja-e indulásával a fideszes szavazótábort, és ezzel átjátssza a városházát az ellenzéknek, illetve visszalépne-e korábbi párttársa, Dézsi Csaba fideszes polgármester javára – írja a 24.hu.

Nem én játszom át. Nem vagyok jelen pillanatban a Fidesz tagja, én ezt a döntést már hónapokkal ezelőtt meghoztam, hogy elindulok az önkormányzati választáson, épp azért amit önöknek korábban elmondtam. Vagyis, hogy érzem, hogy az emberek ebbe az irányba fordultak. Én nem játszok át semmit, hanem a győriekért szeretnék tenni, és ezért is indulok el

- fogalmazott, majd hozzátette: semmilyen ezzel kapcsolatos negatív dolog nem érdekli, és nem is kell, hogy érdekelje.

Mint mondta, továbbra is csak egy dolog érdekli, hogy a bizonytalanokat is meggyőzze, ő a legjobb jelölt.

Borkai arról is beszélt, hogy azt a 13 évet, amit a Fidesszel együtt töltött, nem tudja elfelejteni. 

Abban a csapatban voltam, nem változik az ember világnézete egyik napról a másikra. Elváltunk egymástól, én is járom a magam útját, de attól még az ember nem válik egyszerre baloldalivá és nem is gondolom, hogy azzá kéne válnom.

Hozzátette:

Én nem a Fidesz ellensége vagyok, hanem a győriek pártján akarok lenni.

Forrás: atv.hu, 24.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
-fiúk! nincs mese, Borkai keresztbe tesz...nézzetek utána, mi kell ahhoz, hogy ne tegye...ha nem vigyázunk, akkor nyerni fog, és ez megengedhetetlen...
-kezdjétek a melót, ahogy megbeszéltük...csak óvatosan, és kerüljétek a sajtót. csá.
namihami
Ez már kikefélte magát, közpénzen! Most válasszanak egy újat, aki kezdi előlről?
És a Zsóti, ha mégis újra beakaszt egy-két muncimancinak???---legalább az otthoni pardonban biztos lehet! ""Na anyukám, harag vagy jólét?""
Nyírfa
Próbál jóember módon nézni, kicsit angyalian is. De nem sikerül.
vitriol
Ezt nagyon tudjuk ajánlani a többi fideszes jelöltnek is, hogy egymás közt mérettessék meg magukat, aztán a győztest majd elintézi az ellenzék!
Sámannus
Valószínű hogy afideszben van az ördög ügyvédje, és ezért akarja őket felbaszni.
izéke
Így áll bosszút,amiért nem nyert bocsánatot...pedig olyan meghatóan sírt...hát megosztja a jobboldali szavazatokat. Megtanulta fideszesként,hogyan kell csinálni.
Sámannus
@Horizont: Szerintem az oroszok mindenkiről gyűjtenek ilyesmit. Egészen biztos, hogy az öszödi beszédet is ők vetették be, hogy a csicskájuk megpuccsolja Gyurcsányt. Nincs előttük senki aki feltartóztatná őket, ... Illetve van, de az sem magyar, hanem kínai. No ők olyan ártatlan pofával seftelnek, hogy a gatyánk is rá fog menni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.