Ne legyen félreértés, most nem az ebből élőkre fókuszálunk, -esetünkben Deák Dániel Megafon-celebre- hiszen nekik munkaköri kötelességük, hogy gerjesszék az indulatot, hanem az erre zsigerből ugró magyar állampolgárokra, akikből egy ilyen többnapos gyülölködés-megvonás, mint a karácsonyi ünnep, elementáris erővel hozza fel azt, mi lényegük.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
2002-es fideszvereség óta alapvetés a gyűlölködés, akkor hangzott el a magyar történelem egyik legaljasabb gyűlölködésre felszólító mondat:
"A haza nem lehet ellenzékben!"
- majd jött Finkelstein és alapvetéssé tette azt a tézist: mindenkit gyűlölni kell aki nem fideszhívő!
Ami az átkosban sem volt: magyar gyűlöl magyart!
És minden aljas gazemberségét a fidesz rátolja az ellenzékére, akik meg 22 éve képtelenek ezt az aljas kommunikációt kezelni, nem fogják fel:
A VÁLASZTÁS EREDMÉNYE 90%-BAN A KOMMUNIKÁCIÓN MÚLIK!!
Ostoba kommunikáció, 2/3 fidesz győzelem! - tekintsünk el a választási csalásoktól és törvénytelenségektől mert a tény az tény.
Pusztai
Ahol a hatalom azzal foglalkozik, hogy az ellenzéke ellen, külön kijelölt társadalmi csoportok ellen napi 24 órában minden médiából gyűlölködjön, hazudozzanak róluk, ott ne csodálkozzunk ha a fideszhívők annak tapsolnak, hogy az ellenzéket csepülik, nem azt nézik mennyi kárt okoz a hatalom.
Álnacionalista náci ideológiával csak további gyűlöletet lehet elülteni és ez meg is látszik mindenben.
Ha egy sikeres emberről kiderül, nincs a hatalom seggében, máris indul a lejáratás, a génhibás fideszagymosottak meg hordaként támadnak mindenre.
A fidesz által szétcseszett gazdaságot hamar fel lehet támasztani, de az egymás ellen beégetett gyűlöletet sokkal nehezebb, mert a gazdaság racionális, a gyűlölet érzelmmi alapu és ez sokkal mélyebben beívódik nehezebben kiírtható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.