Emlékeznek ugye, hogy kormány-sikertörténetként olvashattunk arról: a kormány úgy döntött, laptopokkal segíti a közoktatásban tanulókat. A projekt decemberi szakaszában 120 ezer gépet osztottak ki 26 milliárd forint +ÁFA értékben, ez gépenként bruttó 270 ezer forint körüli összeg. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Én a gyerekeimnek 300 ezer környékén vettem boltból a laptopokat még az akció meghirdetése előtt jóval, ennyiért már lehetett nagyon jó gépeket venni. Láttam ilyen ingyen osztogatott gépet már életnagyságban, működés közben, kb. 50 ezret ha megérnek. Iszonyat lassúak, de nem sorolom inkább tovább a jellemzőiket. 270 ezer forint bruttó egy ilyen? Ez jó üzlet megint valakiknek.
Menőmanó
Olvastam, hogy ezek a gépek olyan elavultak, hogy kereskedelmi forgalomban már nem kaphatók. Valahol volt egy bazi nagy elfekfő készlet, ezek meg 50 ezer Ft-al többet adtak érte, mint amennyibe fénykorában került.
50 ezer X 120 ezer = 6 milliárd Ennyit kaszáltak rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.