"Egyetértek. Horn Gyula 95. II. 14" - ez olvasható annak a dokumentumnak a fejlécén, amely megalapozta az utóbbi két évtized legtöbbet emlegetett és kétségtelenül legnagyobb hatású gazdasági intézkedéssorozatát. Tizennégy évvel a róla elnevezett megszorító csomag bejelentése után ismét Bokros Lajos nevétől hangos minden. De mi is történt 1995. március 12-én?

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
Kedves politikus is reszese ennek es ugye nem volt az elmult xx evben hibernalva es akar eddig is thetett volna magyarorszagert valamit.. Undorito az ilyen utolagosan okos emberek akik a valsagban jonnek , de ugy tesznek mint ha nem lettek volna eddig itt.
tsabeeka
@adsl70: mondjuk bokrosról talán azt mégsem lehet elmondani, hogy amikor alkalma volt rá, akkor nem tett semmilyen intézkedést. hiszen éppen az intézkedéscsomagjának van ma az évfordulója.
basatu
Bizony Bokros is tevékeny részese hogy ide jutottunk.
janos
Bokros úr!
Kétlem,hogy ön elzálogosítja mert önnek van mit a tejbe aprítani.A politikusok cseszték el vissza kellene tenni amit elvettek.Olaj ügy.Könyü másnak a f...a csalánba verni próbája meg ön minimálbérből.És ahogy hálom megakarják adóztatni ez csalánba verés a javából.Cseráljünk fizetést erre nem vállalkozna ugye!
1951
Érdekes megközelítést hallottam ma reggel az egyik TV csatornán:
a milliárdos Soros György Úr valamilyen részesedést akar szerezni
az MDF-ben - hogy miként azt nem boncolgatták - ugyanakkor a
CEU,ahol egyetemi tanár Bokros Lajos Tanár Úr - így már érthető,
hogy Dávid Ibolya miért ajánlja Bokros urat miniszterelnöknek,
vagy pénzügyminiszternek.Ez nem más, mint árulás az MDF részé-
ről, hiszen egészen biztos,hogy ez előre le volt "kártyázva" az
MDF vezetése - Dávid Ibolya és hű társa,Herényi Károly Úr-részéről.Talán nem kellene úgy tenni egyikőjük részéről sem,-mint az látszott a képeken Bokros Úr meglepődése és Dávid Ibolya magabiztossága - hogy hűha,minő meglepi?!
Abba kellene hagynia talán az MDF-nek ezt cirkuszi mutatványt,
és ha még képes tenni valamit a társadalmért,akkor azt tegye meg, de minél előbb,mert az idő az nagyon kevés.A 2012-es parlamenti választásokat meg felejtsék el, legyen az megtartva a
maga idejében!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.