Orbán Viktornak ezek után valószínűleg nem kell Schmidt Máriáékhoz bekéredzkednie, ha pihenne egy kicsit Horvátországban. 

Újabb külföldi luxushotellel lesz gazdagabb a NER – Mészáros Lőrinc újabb szállót kebelez beMTI/Krizsán Csaba

Mészáros Lőrinc megvásárolja Abbázia egyik leghíresebb szállodáját, a Hotel Miramart – szemlézi a hvg.hu a Novi List című horvát lap értesüléseit. A négycsillagos, öt épületből álló, 108 szobás komplexum márciusban kerül Mészárosé. 

A szálloda a Škrbići strandtól 150 méterre található, és étteremmel, ingyenes magánparkolóval, szezonális szabadtéri úszómedencével, valamint fitneszközponttal várja a vendégeket. Az üzemeltető lecserélődése ellenére sok jelenlegi alkalmazott továbbra is a szállodában dolgozik majd, az igazgató azonban távozik, új vezető érkezik a helyére.

A szálloda az osztrák Holleis családtól kerül Mészáros Lőrinc érdekeltségébe. A lap úgy ismerteti a magyar milliárdost, mint a Riva's Hotels & Resorts építtetőjét.

Ha emlékszünk, a Mészáros Csoport tavaly januárban állapodott meg a Marriott Internationallel a Rivas szállók üzemeltetésétől. Az a hotel a tervek szerint legkésőbb 2025 tavaszán nyit majd meg. 

Forrás: hvg.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Így menti ki a ner a lopott pénzt , hogy egy rendszerváltás esetén nehezebb legyen visszavenni az államnak .
namihami
""Okosabb, mint Cukkerberg!""---és lopósabb is!
Clavigo
bazdki,,,ez a kőbuta arc... Elképzeltem,,ahogy Andyt megközelíti kutyapózban... " vettem neked szállodát ,Andy..jöhetek ? "...
jáger laszló
Büszkeség tölt L
Ismét nőtt a magyar GDP!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@Clavigo: Andika válaszát ne képzeld el... :-) ( Tövig?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.