A miniszterelnök politikai igazgatója szerint bele kéne szólni a nyugati liberálisok diskurzusába, csakhogy amit nem magyarul mond egy magyar konzervatív, az selejt.

Orbán Balázs: A woke, a BLM, az LMBTQ, a gender-ideológia és a nyílt társadalom sátáni gondolatok

Kép: Gulyáságyú Média / Youtube

Orbán Balázs szerint a woke, a BLM, az LMBTQ, a gender-ideológia és a nyílt társadalom sátáni gondolatok – derül ki abból a videóból, amit a Gulyáságyú Média a miniszterelnök politikai igazgatójának egy nyilvános szereplésén készített. Orbán a Kommentár folyóirat aktuális lapszámának bemutatóján amellett érvelt, hogy a nyugati liberálisoknak van elképzelése a jövőt illetően, ám az erről szóló a diskurzusba nehézkesen szólnak bele a magyar konzervatívok.

Külföldi nyelveken kell megszólalni, ami azért nagyon nehéz, mert a magyar anyanyelvhez képest minden, amit más nyelven ki tudunk fejezni, az selejt

– sorolta a nehézségeket Orbán Balázs. A lap interjút is készített a politikussal, aki itt elmondta, szerinte az új Szuverenitásvédelmi Hivatal olyan, mintha szuverenitási ombudsman lenne. Úgy gondolja, senki nem lesz vegzálásnak kitéve, ám mindenkinek be kell tartania minden jogszabályt. A hivatal élére kinevezett Lánczi Tamásról azt mondta:

A szuverenitásunkat védi, a szuverenitásunk záloga.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez a pedofilpofájú geci is hízik rendesen.
De ennyi butaság honnan jön ezeknek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Na és melyikőtök a sátán baláska?? Orbán?

@Nyírfa: Igazi Orbán.
Eladott Ország
Orbán Balázka egy köcsög! Orbán köcsöge! Magyarország szégyene, hogy Orbán a magyar nevet, a magyar népet megutáltatta és a világ undorává tette. Magyarországról és a magyarokról olyan képet alakított ki, ami egy balkáni sunyi lókupecnek is szégyene lenne. Bemocskol bennünket. Pocsék nemzetté, a világ söpredékévé teszi a magyarokat. Olyan jellemet mutat a magyarokról, ami szégyen. Sajátjaként bánik az országgal. Torz és beteg lelke a hatalomban és a normális világgal szembeni harcban elégül ki. Magyarország szakadékba rohan, magával rántja ez az aljas, jellemtelen ember, tolvaj és fasiszta diktátor. A világ rajta keresztül ítéli meg a magyarokat, és ha nem tesznek ellene semmit, akkor jogosan!
"...Alszik a széken a kabát,
szunnyadozik a szakadás,
máma már nem hasad tovább -
aludj el szépen, kis Balázs..."
Kezdek azon borzongani, hogy ez az Orbán Balázs elhiszi magáról, hogy valaki…
Sakk Matt
A képhez: amikor látenske először lát p!nát és csodálkozó-riadt tekintettel reagál :)
Nessy
Orbán Balázs! Pártunk és kormányunk Mammon szellemének (pénz és hatalom bírvágya) imádata valóban a sátán imádása, Isten szellemével ellentétes!
Kedves státuszkeresztény! Néha tessen a Bibliát is olvasgatni!
Eladott Ország
Ezek a hernyók most a teljes magyar lakosság nevében arcoskodnak, hogy a nekik kellő hőfokon tartsák a fogatlan es fogalmatlan, büdös lábú fideszhitűeket? Az ész megáll. Be kell szólni az amerikaiaknak, ugye? Miközben épp aznap nyalja fényesre Putyin meg Xi valagát a Potrohos Führer? Ti Orbánok meg a többi fideszes szennykupac mind a saját túlélésetekért küzdötök, napról napra otrombább f*szságokkal terhelitek meg a jövő történelemkönyveit, de utól fog titeket is érni a sorsotok. Szar lesz. Kemény vagy csoki!
Weöres Sándor Majomország (részlet)
"Hej de messze majomország,
ott terem majomkenyér,
majomablak majomrácsán
majomnótát ráz a szél."
tothjani
Ez az ember igy ránézésre, egy pökhendi, mindent tudó, bárki hasába lyukat beszélő, követelődző alak, aki bárkit lenyúl ha nem figyelnek rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.