Udvariassági látogatás is lehetett volna, ennél azonban sokkal többről volt szó Orbán Viktor és Robert Fico budapesti találkozóján. A szlovák kormányfő megígérte, támogatni fogja Magyarországot a rendkívüli uniós csúcson.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Miután kölcsönösen kinyaltátok egymás seggét és rájöttök, hogy pénz meg nem áramlik felétek az eu-ból másképp látjátok majd. Meloni időben észbe kapott. De ti???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Miután kölcsönösen kinyaltátok egymás seggét és rájöttök, hogy pénz meg nem áramlik felétek az eu-ból másképp látjátok majd. Meloni időben észbe kapott. De ti???
kereső
Fico, mit szóltok orbánnal együtt, ha egy észak-koreiai ballisztikus rakéta "eltéved" és Varsóra, vagy Pozsonyra, vagy Budapestre csapódik be???
Péter2
Tehát nem szól bele , mert nem is tud , Magyarország uniós törvényeket sért, erre megvannak a paragrafusok , milyen törvényszegésre mi a retorzió , ebbe egy ország sem tud beleszólni , maximum elítélni tudják a tagországok , ezt nem teszi ,egy egy szűk kisebbség ami nem oszt nem szoroz , de azt sem mondta , hogy kiáll mellette, csak semleges marad , könnyű dolga van ficónak ez ügyben súlytalan a döntése , akkor lennék kíváncsi mit döntene , ha a döntésén múlna , na az volna érdekes , nesze semmi fogd meg jól .
Horizont
@kereső: Ha jönne akkor remélem már semmit mert megkapnák megérdemelt jutalmukat.
Az a baj mi is. Ezeknek csak két dolog fontos. A hatalom és a pénz.
csak úgy....
érthetö,hiszen a választások elött ezért is kapta ajándékba 0rbántól a sok ,oda a szlovák határra utaztatott migráncsot! :) a sok lüke szlovák is bevette ficonak a megvédös migráncs szöveget,most meg má tüntetnek ellene...,
teccetek vóna gondolkodni!
kereső
@Horizont: Pedig benne van a "pakliban"- hiszen ezek a rakéták éppen csak a tesztelésen vannak túl,még ki sem derülhettek a rejtett hibák, problémák.
balos
@csak úgy...: Azért van remény,hogy a szlovákok nem beszariak,mint a hazaiak!Szépen levadásszák a ficót 1 sarkon!
kereső
Két úniós kormányfő találkozik- és sehol egy úniós zászló. Igaz, Magyarországról már számúzték évekkel ezelőtt, amikor novák előd kidobta a orbáni játszóház ablakán. Na, de Szlovákiában is száműzött lett/lesz? Két bolond egy pár.
Horizont
Olvasom, hogy ami csodálatos nagyszerű Kakadunk Bécsbe megint a 160 férőhelyes luxus kormány azaz pardon katonai repülőgéppel ment ki.
Havanagi
Hogy is engednéd,te mocsok??!!Orbán segített téged hatalomba:
nepszava.hu/3218178_szlovakia-miniszterelnoki-kabinetiroda-kampany-migracio
mfor.hu/cikkek/makro/ontjak-az-orosz-propagandat-a-magyar-kormany-altal-penzelt-szlovak-lapok.html
Az a putris,aki annyira kényes a magyarok belügyeibe való beavatkozásra, ő azt bárhol megteszi.
Azon sem csodálkozom,hogy Ficó győzött,hisz ott is élnek érintetlen "ős " magyarok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.