A "dollárbaloldal" momentumos európai parlamenti képviselői azon dolgoznak, hogy a magyar egyetemisták, kutatók és oktatók ne férhessenek hozzá az uniós oktatási és tudományos programokhoz – jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője az MTI-hez kedden eljuttatott videójában.

Deutsch Tamás szerint a baloldal el akarja venni a magyar egyetemisták lehetőségeit

A politikus arról számolt be, hogy az Európai Parlament a keddi plenáris ülésén szavazott az Erasmus-programról szóló előterjesztésről, "a két dollárbaloldali" képviselő, Cseh Katalin és Donáth Anna pedig a voksolást megelőzően "megdöbbentő tartalmú" módosító indítványt nyújtott be.

Azt kezdeményezték, hogy a magyar egyetemisták, kutatók és oktatók ne férhessenek hozzá továbbra sem az uniós oktatási és tudományos programokhoz

- mondta Deutsch Tamás, aki szerint "minden magyar egyetemistának és oktatónak jogában áll tudni, hogy a dollárbaloldal továbbra is el akarja venni tőlük ezeket a lehetőségeket".

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Azt a te fasiszta pártod már megtette. Hogy te miként diplomáztál, közismert, de ,hogy az egyetemet mi módon seggelted végig, hogy egy ilyen korlátolt ember egyáltalán hogyan kerülhetett be a felső oktatásba, az megérne egy elemzést.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Azt a te fasiszta pártod már megtette. Hogy te miként diplomáztál, közismert, de ,hogy az egyetemet mi módon seggelted végig, hogy egy ilyen korlátolt ember egyáltalán hogyan kerülhetett be a felső oktatásba, az megérne egy elemzést.
Sámannus
Lassan erőszakba fog torkolni a kormány intézkedése.
Nessy
Sréga Tömpika! Lehet, hoby orr Brüsszelben elfelejtette, hogy immáron 13 éve Ornán kormány van. Az ő áldásos tevkenységü eredménye az alapítványi egyetemek, és a kuratóriumban döntést hozó politikusok kinevezése, milliós tiszteletdíjért! Tessék öket lecserélni civil szakemberekre, az egyetem rktorára, professzoraira, és minden rendbe lesz! Úgy hogy rossze helyre méltóztatott adresszálni a szózatát!
jáger laszló
Deutsch osztja most az igét aki a diplomáját sok év után kegyelemből kapta
Ne legyen már a fiatal egyetemisták védőszentje,mert minden szó a szájából hamisan hangzik!!
Ő jelenleg a kormány fogadott prókátora aki most felmondja a leckét!!
csak ennyi
barátilag
J.L
lusta
Nem, nem és továbbra sem értem. Van 705 képviselő. Az a 8 ellenzéki képviselő irányítja a többieket? A nemzethy matyar gyapjasoknak is léenne egy kérdésem. Mégis mit csinál a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk 13 képviselője az európai parlamentben, ha az a maradék 8 mindent elintéz?
Nessy
@lusta: jó kérdés! Bár költői kérdés!
lusta
@Nessy: Az a baj, hogy ez a szerencsétlen ellenzék még ezt a magas labdát sem képes leütni.
Nessy
@lusta: mi választottuk mindkét oldal "az ország érdekei védő lelkiismeretes" bagázst! "Ha elszabtuk,hát elszabtuk, akkor most már szabhatjuk"! (Hofi)
Dr. Proktor
Ez már megint betépett...
Józanul is hülye, de nem ennyire!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.