Tavaly a rekordinflációt kormányunk egy csuklómozdulattal letörte, pont úgy, ahogyan ígérte. A tudatlan magyar nyugdíjas és bérből-fizetésből élő örült egészen addig, amíg el nem ment vásárolni. Ott képen vágta a valóság!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nyugdíjas átb@szás a 6% nyugdíjemelés. 2023-ban az előző évhez képest 25,9 százalékkal drágultak az élelmiszerek, a háztartási energia 22,1, az egyéb cikkek, üzemanyagok 18,6, a szolgáltatások 13,2, a ruházkodási cikkek 8,3 százalékkal. De hál' istennek nem kell 300 forint vizitdíjat fizetni! Ezek a magáneü-biztosítások nagy segítséget jelentenek a magyar családoknak, már ha marad rá pénzük a lakhatás, meg az elemi táplálkozás után egyáltalán az átlagembereknek. Különösen a nyuggerek, így 70 körül. A magyar magán egészségügy egyszerűen átverés, azt adják el még egyszer az állampolgároknak, amiért egyszer már fizettek TB-járulék formájában. Nem a magánszektor megléte a gond, hanem az, hogy arányosan annyit vonnak el a jövedelmekből egészségbiztosításra, amennyit azokban az országokban, ahol magas színvonalú az egészségügyi ellátás (Franciaország, Olaszország, Svédország stb.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rücsü41
Még szerencse hogy a valóság nem torzít, és így azonnal felismerhető hogy ki akarta átvágni megint a magyarokat.És miután már több cikluson keresztül egy Orbán Viktor nevű álmodozó de nevezhetném őt átvágós csalónak is, vezeti az országot azonnal tudhatjuk ,hogy átvágásban ki is a hunyó!
verőce21
Azért pofán b@ssza a valóság a polgárt erről az "alacsony inflációról", ha bemegy egy élelmiszerboltba...! A tavalyi rohanó árakra már csak 8-10% rakódik rá az idén...! :)
Nessy
@verőce21: A cikkben felsorolt tételek sem 6%-kal, hanem általában 18%-kal nőnek, és épülnek be mindennek az árába! Amit a 27% ÁFA-val megfejelve, mindannyian fizetünk ! Csak nem minden havi 5 millióból, vagy havi 200 ezerből!
simmering73
@verőce21: Tehát akkor a 60-80%-ra már csak 8-10% rakódik rá. Valóban van minek örülni. Mennyi volt a nyugdíj emelés?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.