A Népszava birtokába jutott egy az érdi háziorvosoknak küldött levél, amiben a mentőszolgálat helyi vezetője azt írja: ha nem jelentkeznek ügyelni, más megyébe lesznek vezényelhetők. Átvezényléssel és listázással fenyegetik azokat a háziorvosokat, akik nem vállalnak ügyeletet. Az érdi háziorvosokat azzal fenyegeti az OMSZ helyi telepének munkatársa, hogy amennyiben nem jelentkeznek ügyelni, úgy más megyébe lesznek vezényelhetők. Azt is írják, hogy akik nem vállalják a feladatot, azoknak a nevét összeírják és „leadják”. Hogy a neveket hova küldik el, az nem derült ki.

Feltöltő: Sakk Matt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
...és Rákosi elégedetten mosolyog Orbán falán.
Sakk Matt
...és Rákosi elégedetten mosolyog Orbán falán.
izéke
Ha Brüsszel adna rá pénzt,nem lenne erre szükség,vagyis ki a hibás? Na ki miatt van ez is? Úgy van! :)))))))))))))))
Pusztai
"..a mentőszolgálat helyi vezetője azt írja: ha nem jelentkeznek ügyelni, más megyébe lesznek vezényelhetők. Átvezényléssel és listázással fenyegetik azokat a háziorvosokat, akik nem vállalnak ügyeletet."

Mijapicha?
Kijafőnök?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.