Novák Előd nehezményezte, hogy a kormány nem veszi figyelembe javaslataikat.

Erre a nemzetstratégiai sorskérdésre derült fény a MIÉP-emléktalálkozón – Novák Előd panaszkodott

Fotó: Youtube/Novák Előd

Fekete Gyula demográfiai szakértő (akinek apja még ismertebb népesedéspolitikai szakértő volt) arról panaszkodott a MIÉP-emléktalálkozónkon, hogy a kormány nem veszi figyelembe javaslataikat. Pedig nemzetstratégiai sorskérdésről van szó, ezekről is beszélgettünk a rendhagyó fórumon

- számolt be közösségi oldalán Novák Előd.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
nagyon szomorú,hogy ezeken az alakokon nem is a bocskai gúnya a leg nevetségesebb!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
nagyon szomorú,hogy ezeken az alakokon nem is a bocskai gúnya a leg nevetségesebb!
kereső
@csak úgy...: Ez nem "nevetséges"- hanem nagyon szomorú, hogy a 21. században ilyen ordas eszmékkel tömök az emberek fejét- pedig a történelem igazolta, hogy ezek az eszmék előbb-utóbb háborúba, és örök békétlenségbe soroják az emberiséget. Az, hogy ez a pöcs azt mondja: " csurka megtermékenyitette az országot"- meg, irói munkásságának részeként újnyilas eszmékkel, amelyeket immár az állampárt is nyiltan felvállal, tagadva mindazt, ami azzal járt- na ez inkább sirni való, mint nevetséges. És a németeknél dettó az afd- amely most rá szándékzik tellepedni a gazdaságilag indokolt tüntetésekre,Azt olvastam, hogy az afd a régi ndk területein erős. Hát nem érdekes?
Sámannus
Cak az a baj, hogy azok okoskodnak, akik mindig káoszba döntik az országot, nem engedik az értelmes közhasznú civil kezdeményezéseket kibontakozni.
csak úgy....
@kereső: igen ,itt az afd. fö támogatói a volt ddr.- es, komcsikból neonácivá vedlett ,züllött buta alakok! most éppen rájuk jár a rúd,mivel a neonáci kapcsolataik miatt akár be is tilthatják a pártot!
szerintem jobb lenne ha 4 évet kormányozhatnának és maguktól buknának meg! itt a nagy "németkedés" kiment a divatból, a túlzott nacionalizmus kurvára kártékony és ezt a németek már 1945 után fölismerték!
jáger laszló
Hiába panaszkodik!!
Én nem segíthetek rajta!!
Oldja + a problémát Dórával közösen!!
1 jótanács Előd!
csak ennyi
barátilag
J.L.
rücsü41
A cikk azzal kezdik , hogy Novák úr nehezményezte hogy javaslataikat nem veszi figyelembe a kormány.Azt gondolom, hogy ez nem nemzeti stratégiai kérdés, mert nagyon sok párt, mondhatom hogy a legtöbb más párt javaslatait is figyelmen kívül hagyja Orbán és kormánya bár sokszor jó lenne, ha megtárgyalnák a felvetett kérdéseket az Országgyűlésben, mert ez a szerv hívatott a problémák,, a nemzeti stratégiák kidolgozására , elfogadására.A népesedési politika viszont tényleg nemzeti stratégiai kérdés, de azt a cikk csak úgy mellékesen említi, nem ezt emeli ki mint olyat amit nem volt hajlandó az Orbán kormány figyelembe venni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.