A külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben, az EU Külügyi Tanács kereskedelmi miniszteri üléséről jelentkezett be, kérdésre válaszolva fejtette ki véleményét.

Szijjártó Péter reagált arra, hogy halálosan megfenyegették

Urán nyelvű halálos fenyegetést kapott január 29-i, Dmitro Kuleba külügyminiszterrel folytatandó találkozója előtt Szijjártó Péter.

Brüsszeli sajtótájékoztatóján a magyar tárcavezető kérdésre válaszolva megerősítette: a hír igaz.

Tegnap értesültek róla, hogy a kijevi nagykövetségen keresztül érkezett a személye ellen egy halálos fenyegetés ukrán forrásból, Szijjártó Péter megfogalmazása szerint jól láthatóan azzal a céllal, hogy a jövő hétfői külügyminiszteri találkozóra árnyékot vessen vagy annak megrendezését megakadályozza.

Magyarország abban érdekelt, hogy Ukrajnával jó legyen az együttműködésünk. Kárpátalján 150 ezres nemzeti közösség él, az ő érdekükben próbálunk majd valamilyen megállapodásra jutni az ukrán kollégákkal jövő hétfőn. Az ukrán hatóságok arról biztosítottak minket, hogy a legkörültekintőbb biztonsági intézkedéseket fogják foganatosítani annak érdekében, hogy Ungváron az ukrán-magyar külügyminiszteri találkozót a lehető legnagyobb biztonságban lehessen megtartani.

Mint ismert, a találkozó egyik, kiemelt célja, hogy előkészítse Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök későbbi találkozóját.

A magyar hatóságok is folyamatos kapcsolatban vannak az ukrán társhatóságokkal, mindent megtesznek azért, hogy a hétfői találkozó a valódi tartalom helyett ne másról szóljon

- tette hozzá.

Forrás: Infostart

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
pötyi,nyugodtan retteghetsz ,hiszen ezt a gyülöletet ti vetettétek el!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Pjotr reklamálj rogánnál és lavrovnál. Ha, meg igaz lenne és tényleg ukránok küldték- szerény véleményem szerint bőven "kiérdemelted", legalább annyira , mint a "barátság dijat".
Pusztai
kiállt SzíjjÁrtó és verte a mejjét: ide lőjjetek elvtársak!
Pusztai
" Kárpátalján 150 ezres nemzeti közösség él, .."

Ablak Kata is lebukott ezzel a szàmmal, 3 éve kb 70-80 ezren voltak, állítólag kb feleződött, mára 35-40 ezren lehetnek.
csak úgy....
@Philip Marlowe: öcsike, ferenc ferdinánd egy trónörökös volt és nem egy hisztis ,pofátlan fullajtár !
csak úgy....
pötyi,nyugodtan retteghetsz ,hiszen ezt a gyülöletet ti vetettétek el!
human
Nahát. Megfenyegették és halálosan? Ellenzéki képviselők, sőt youtuberek is tudnák sorolni hányszor kaptak halálos fenyegetés. Feleslegs mimózáskodni.
csak úgy....
@KisTehen: agyatlan, a logikádba bele lehet szarni! ne untass a baromságaiddal!
Béla333
Nem tartom kizártnak azt sem, hogy csak kamuból dobták be az egészet, hogy a hülyemagyar maffiahívők tátott szájjal csodálják a Tarajost, hogy a fenyegetések ellenére elmegy...hm... milyen bátor gyerek...
Ezektől a maffiózóktól minden aljasság kitelik!
simmering73
@Philip Marlowe: Ez meg egy ócska külügyér, hülyegyerek. Te kis tehén testvére vagy, vagy kis tehén a másik nick neved? Mert pont olyan sötét vagy.
Péter2
Ukránok , Szlovákok , nem a fenyegetésekről híresek , ők nem fenyegetnek, hanem meg is teszik a dolgot, fenyegetés nélkül . Ez egy bedobott kamu dolog, hangulatkeltés a híveknek , mert már lecsengőben a Gyurcsány , Soros és nem utolsó sorban Brüsszel . A fenyegetéseknek követelései is vannak !
justhpeter
Ha a Toporzékmanó igazi keresztény lenne tudnia kellene, hogy a Jóisten nemcsak szereti az együgyú bolondokat, hanem védi is. Ezek szerint ő nem lehet veszélyben. Vagyis amiket gajdol, az csak a vele született primitív propaganda.
Horizont
Azt gondolom ezt nem ukrán küldte. Rogán...
Hallgattam egy kicsit a Palávert a Hír tévén. Na azt a harci fosást...jajj ne menjen oda drága miniszter úr és a miniszterelnök úr se, mert hűha megülik magukat. jajjjajjjjajjj
Annyit röhögtem a sok hülyén.
Sámannus
"Uránul" Meg a kis faxomul is fenyegették...
Loksmith
@KisTehen: Ha véletlen történne valami fenyegetés, az erről szóló értesítést véletlenül elkevernék. (rászolgáltak politikusaink, hogy ott a hanyatló nyugaton magukra hagyják őket.
Cherry
Hát tele lehet a gatya, hány golyóálló mellényt veszel fel kakadú?
kereső
Valami bűzlik Hunniában. Bayer már kiadta a "direktivát"- senki ne menjen Ukrajnába. Na, amig meg nem szólalt az aranyszájú, talán még komolyan is vehető volt a "hir"(egy beazonosithatatlan szerverről, névtelenül küldött e-mail), de világos, hogy a magyar kormány nem akar normalizált helyzetet a szomszédos országgal, és kell egy "ok". persze a valódi ok, az az orosz érdek és putyin.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.