Nem kis izgalmat keltett Csepelen pénteken éjjel, hogy egy méretes tank parkolt be a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia elé – írja a HVG.

Hatalmas tank parkolt Németh Szilárd birkózóakadémiája előtt

Az intézmény amúgy a KIMBA néven ismert birkózósuli, amely Németh Szilárd Fidesz-alelnök személyes helyi projektje. Egy helyi Facebook-csoportban képet is közzétett egy ott lakó az éj leple alatt érkezett péncélosról és más katonai járművekről.

Szombaton már maga Németh Szilárd is posztolt a KIMBA udvarán sorakozó katonai járművekről egy képet. Facebook-posztjában sejtelmesen nem árulta ugyan el, mit keres egy tank a birkózósulinál, de büszkén közölte:

A világ legmodernebb haditechnikája megérkezett Csepelre…

Szombaton a Magyar Honvédség számos helyzínen tart toborzónapot, amelyre kiállították a legmodernebb harcjárműveiket is.

A helyszínek között pedig a Honvédelmi Minisztérium közleménye fel is sorolta budapesti helyezínként Csepelen a Kozma István Magyar Birkózó Akadémiát.

- írja a HVG.

Forrás: HVG

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A világ legmodernebb haditechnikája nagyon messze van innen. Inkább egy gulyáságyúval kellett volna dicsekedni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
""...világ legmodernebb haditechnikája ...""
Nosza Abrams tankok (de itt azért a német vagy orosz tankok is beállhatnak a sorba), indulás a sarokba és szégyelljétek magatokat! Ha már a világelső magyar hadsereg is így megalázott benneteket!
izéke
Inkább csak meghozta a pacalt a vasárnapi ebédhez,mert a nyergesvontató nem bírta odarángatni,az pedig egy gulyáságyú akar lenni :))))
Sámannus
Vigyétek a buzi fradistákat a háborúba köcsögök. küldjétek annak aki foci vb-re jár. Ha nekik toltátok a pénzt rajta bújjatok a vasakba szaroskáim, legalább egyszer összefossátok magatokat, ha beindul a motor, és a tüdődet szétrázza a zaj. Mert fingotok sincs mi a kötelesség. Nem pózolni, meg a rokonságot felfokozni őrnagy százados miegymás oszt a kotlós a csirkéit jobban védi mint ti ezt az országot.
simmering73
A világ legmodernebb haditechnikája nagyon messze van innen. Inkább egy gulyáságyúval kellett volna dicsekedni.
leszholnapis
@simmering73: ..meg a lo nélküli huszárokrol...
izéke
" szólj szilárdnak,hozzin pénzt! " ez a csepeli Family frost :)))))
justhpeter
A sültbolond miniszer és a szittya hadvezér mű-militarista játéka, amihez nemigen van jelenkező partner. Ezért kellett bevonni a kampányba a féleszű pacalkirályt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.