Az Ultrahang szombati adásában Nógrádi György bitronságpolitikai szakértő elemezte az orosz-ukrán háború legfrissebb híreit.

Az ukrán hadifoglyokkal teli orosz szállítógép lelövésével kapcsolatban a "Tanár Úr" úgy vélekedett, mindkét fél hazudik, és stratégiai tévedés történt. Ettől  kezdve a két fél között a legkisebb bizalom sem létezik – mondta.

Nógrádi szerint Ukrajnában a katonai és politikai vezetés szembenáll egymással, és ha kiderül, hogy úgy lőtték ki a gépet, hogy volt információjuk arról, hogy kiket szállít, Zelenszkij a hadsereg vezetőségéből fog valakit beáldozni.

Ez most jól jön Zelenszkijnek, mert erőt tud mutatni, és bezzeg azok a csúnya rossz katonák, őket leválthatja

- magyarázta a szakértő.

A háború két éve alatt bármi történt, soha semmiben felelősséget nem vállalt

- ostorozta a Putyin által megtámadott ország vezetőjét Nógrádi György.

Forrás: Youtube

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez a vén gazember semmitől sem riad vissza!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ez a vén gazember semmitől sem riad vissza!!
csak úgy....
@RonaGyuri: gondolom jól fizetik, - a pénz beszél nógrádi ugat!
Nyírfa
Nógrádi nem aggódik, tudja, hogy Zelenszkij nem fog revansot venni, miért is tenné? Az elefántok nem bolhákkal mérik össze az erejüket.
rücsü41
Olyan mint Orbán, s ennek ellenére nem szereti, neki megy az ukránok elnökének!Orbánnal szembe még soha nem ment ez e biztonsági szagértő! . Most mi történt vele, eszébe jutott , hogy aki felelősséget nem vállal, az neki nem szimpatikus?Akkor most várható hogy Orbán Viktornak is neki megy?Na, arra aztán várhatok!
Billibácsi
Ez az öreg bácsi foglalkozzon inkább a zűrös múltja tisztára mosásával /ha sikerül neki egyáltalán/, aztán ossza az észt az öregek otthonában!
troppauerhumer
Szegény diplomát hazudó ,jó pénzért megrendelésre bármit megmondó,aztán még többért az ellenkezőjét Raguza ügynök "elvtárs"hogyan lehet valakinek ilyen buta nézése?belekevedtél a fogyatékos orosz-FideSS propagandábaVolodimir Zelenszkij: komikusból most már nemzeti hős..Zelenszkij azt mutatta meg, hogy a politikusok az égvilágon semmilyen különleges tudással, vagy képességgel nem rendelkeznek. Egy kívülálló gond nélkül jobb teljesítményt nyújt 2-3 év után, mint a 30 éve politizáló veteránok. Magyarországon különösen fájdalmas ez, mert nálunk a politikusoknak se képzettségük, se szaktudásuk, se tisztességük, se felelősségük nincs.
Zelenszkij már színész foglalkozása előtt jogi diplomát szerzett és jogászként kezdett..ellenben Orbánnal aki MSZMP -s papa-mama protekcióval került be a jogi egyetemre,de ügyvédi szakvizsgáját nem tudta letenni,dolgozni egy napot se dolgozott..Zelenszkij jogászból lett színész,Orbán meg botcsinálta ,mihaszna jogászból pojáca .
Zelenszkij: az orosz ajkú színész, akit most az egész világ figyel..Orbán féltékeny Zelenszkj-re, hiszen jelenleg talán a világ legfontosabb ,de Európa tuti legfontosabb politikusa az ukrán vezető, miközben Orbánt már csak a full kretén szar ,bukottak fogadják pénzért mint a náci Löpicsa , vagy a szerb haveri ,hogy integessen az üres pályaudvarnak.O1G valójában irigy és féltékeny - itt ez a fickó, akire felnéz az egész világ, mert megvédi a hazáját és be mert inteni a ruszki hadseregnek, miközben ő tövig szopja Putlert.
csak úgy....
@Maccska: a putyin popaganda teleszarta a már különben is szarral teli buksidat!
human
Az átkosban Raguza fedőnéven működő komcsi ügynök ésmét akcióban.
troppauerhumer
@Maccska: FideSSkretén Frissítve az Il-76-os incidens Truth About Russia A Space az orosz HAMIS narratívát terjeszti az orosz IL-76 lezuhanásáról, amelyen – ahogy az oroszok állítják – ukrán hadifoglyok voltak a fedélzetén – lásd a képernyőképet.
AZ IGAZSÁG AZ
MINDEN BIZONYÍTÉK pont fegyverek voltak a fedélzeten, a legénységen kívül senki más, az IL-76 NEM Ukrajnába , hanem onnan repült , az állítólagosan a fedélzeten tartózkodó ukrán hadifoglyok közül 18-at korábban hoztak Ukrajnába, egy másik hadifogságban. csere, stb
Ahogy Misha rámutat - kattintson ide vagy az alábbi linkre -, ez elterelés az elsöprő Putyin-ellenes oroszországi tüntetésről - ahol oroszok tízezrei álltak órákon át sorban a fagyos hidegben, hogy aláírásukat adják a háborúellenes elnökjelöltnek. Borisz Nadezdin.
Ahogy RW Carmichael rámutat – kattintson ide vagy az első linkre lent – ​​„a hadifoglyok biztonsága teljes mértékben az őket tartó ország felelőssége. Van egy iroda Ukrajnában és egy Oroszországban, akiknek az a feladata, hogy koordinálják a foglyok elhelyezkedését, nehogy véletlenül megöljék őket. Oroszország nem figyelmeztette Ukrajnát, hogy hadifoglyok vannak a fedélzeten. Ez a Genfi Egyezmény megsértése, és önmagában háborús bűn. De úgy tűnik, a repülőgép S-300-as rakétákat is szállított. Ez egyben a Genfi Egyezmény megsértése és háborús bűn. Mintha Oroszország mindkét IL-76-ban szállított volna, vagy a hadifoglyok már meghaltak, és az oroszok bűnbakot akartak. Semmi értelme egy hatalmas teherszállító repülőgépnek kis számú fogoly szállítására.
Az összes többi részlet, amely megcáfolja a baleset orosz változatát – amelyről Oroszország az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülését követeli –onlytruthaboutrussia.quora.com/Updated-IL-76-CRASH-DO-NOT-Get-Confused-by-Russian-Propaganda-in-Truth-About-Russia-Space
nejlontacskó
@Maccska: ha már igaza van Nógrádinak, Putyin miért is, vállalt eddig felelősséget?
Cherry
Mondja ezt egy vén pedofil idióta, na Gratula
csak úgy....
@Őrnagy: tibim a buksid putyin fossal telitödött ,hamarosan robbanni fog! :)
csak úgy....
@Őrnagy: Csak idő kérdése, hogy mikor! :)
izéke
Ez a kopasz majom inkább a fal sarkának menjen fejjel,orbán miért is vállalt felelősséget? Ő csak a győzelmi híreket harsogja,ha valamit elbasz,azért rögtön más a felelős,Brüsszel,Soros stb. Menjen inkább ez is testüregmotozásra bayerhez...
Nyírfa
@troppauerhumer: tegnap, 20.35

" elsöprő Putyin-ellenes tüntetés..."

Szeretném végre tisztelni az orosz népet, csak legyen miért.
kereső
Nógrádi megadta az "alaphangot" a mai ungvári találkozóra- Szijjártó magyar külügy, Kuleba +az ukrán elnöki hivatal munkatársai. Igy kell eztet- a kölcsönös bizalom, és tisztelet alapján, mint a svédekkel.
Nyírfa
@kereső: 08.19

Az a fránya eredmény meg soha nem akar változni. Ki érti ezt?
ceni
@Maccska: Kérdetem Ön ott volt??
kereső
Csak úgy eszembe jutott- orbán mikor, mely tetteiért vállalt felelősséget az elmult harminc évben?

Egyébként meg az maga a "felelősségvállalás" az országért, hogy nem lankadó igyekezettel védelmezi a hont, és minden erejével- diplomáciájával azon van, hogy a haza védelmében minden elérhető anyagi és tárgyi támogatást megszerezzen. Nem magának, hanem Ukrajnának. Megtehette volna, hogy 2022. február 22.-én élve az amerikai fellajánlással, hogy hagyja el az országot- meneküljön, amikor az oroszok külön válogatott elit egységet küldtek a likvidálására- nemet mondott. Ez nem "felelősségvállalás" nógrádi?
Béla333
Ez a volt besúgó Nógrádi olyan semmi, mint Zelenszkij körme alatti piszok.
Egy megzsarolt volt besúgó akar észt és erkölcsöt osztogatni?
A hülyemagyar maffiahívőknek... Azoknak az önálló gondolkodásra képtelen embereknek lehet...!
Mocskos hazaáruló szemét banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.