Etkar Selimet néhány hónappal ezelőtt a Debreceni Ítélőtábla bűnösnek találta, amiért többször is gázpisztolyt tolt egy idős férfi arcába Dobrev Klára és az egri DK rendezvényén az utcán.

Lőfegyverrel való fenyegetésért elítélt törököt népszerűsít a HírTV, putyinista módszerekkel

Elvan a török, ha játszik. Forrás: egriügyek

A Media1 egyik olvasója szerint Etkar Selim volt a kormánypárti médiaholdinghoz (KESMA / Mediaworks) tartozó HírTV Paláver című élő műsorában Lentulai Krisztián műsorvezető stúdióvendége hétfőn.

Lentulai tegeződve, nagyon baráti hangvételben kérdezte Etkar Selimet, aki hosszasan beszélhetett magáról, családjáról, származásáról, vallásáról és „véleményvezéri” tevékenységéről.

Etkar Selim egyike volt azoknak, akik egy, az Egriügyek.hu oldalon máig elérhető videó és hír megzavarták 2021. június 6-án a Demokratikus Koalíció (DK) és Dobrev Klára egri kampányrendezvényét. Selim kétszer is gázpisztolyt tartott egy idős, ősz hajú ember arcába. A rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűncselekmény gyanújával vitték el őt és egy másik társát a rendezvényről.

Az egri DK-s rendezvényen fegyvert rántó férfi később azt mondta az Egriügyek.hu szerint, hogy elutasítják az erőszakot és nem voltak erőszakosak.

Az ügy több bíróságot is megjárt. Az Egriügyek.hu-n 2023. november 16-án megjelent, hogy a Debreceni Ítélőtábla tavaly november 9-én mint harmadfokon eljáró bíróság bűnösnek talált egy, a DK egri rendezvényén gázpisztolyt rántó férfit garázdaság bűntettében. Teljesen nyilvánvaló a híradások alapján (és a híradás mellett található videóból), hogy Selimről van szó, akit egyébként 1 év időtartamra próbára bocsátott a bíróság.

A próbára bocsátás azt jelenti, hogy a tette miatt egyelőre ténylegesen nem büntették meg a férfit, hanem 1 évre elhalasztották a tettének büntetőjogi következményeit, és ha ez az időszak újabb büntetőeljárás megindulása nélkül eltelik, akkor ez a büntetőeljárás büntetés kiszabása nélkül lezárul, ha viszont az 1 év alatt újabb bűncselekményt követne el, akkor az új bűncselekmény mellett a most említett ügyben elkövetett cselekménye miatt is valamilyen büntetést szab ki vele szemben a később eljáró bíróság.

Forrás: Media1
Fotó: Egriügyek

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Már csak ilyeneket tudnak maguk mellé állítani
human
Tehát ha jól értem muszlim törökök verhetnek magyar állampolgárt Magyarországon, sőt fegyvert is foghatnak magyarra az utcán és Szijjártó nem kéret be senkit, nem tart be a Török államnak. De a Svédek esetén egy 4 évvel ezelőtt film ami kritizálta az Orbán-kormányt az már megért egy kiadós diplomáciai bonyodalmat. Pedig ott senki nem sérült meg, senkit nem fenyegettek meg halálosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.