Bródy János zenész és korábbi Artisjus-vezető Amerikában élő fiát, Dánielt két év börtönre ítélték számítógépes bűncselekmények miatt.

Bródy János összeomlott, miután börtönbe került a fia

Maga alatt van. Forrás: Facebook

A zenészt sokkolta a dolog, miután pedig kiderült a történet, el is bújt a világ elől – írja a Blikk.

Bródy Dániel 38 éves programozó a 2020. márciusi kirúgása után megharagudott a bankra, amelynél korábban dolgozott. Céges gépéről betört annak rendszerébe, fontos adatokat törölt. A nyomozás során hazudott a szövetségi ügynököknek, tovább nehezítve a helyzetét. Információink szerint ugyan a család tudott a Bródy Dániel ellen folyó perről, hiszen a férfit két évvel ezelőtt vádolták meg, a rokonok és maga Bródy János is sokkot kapott, amikor kiderült, hogy legidősebb gyermekének 24 hónapra rács mögé kell vonulnia.

– Nagyon mélyen van, és ő az a fajta ember, aki ha valamilyen komoly problémája van, elvonul a világ elől és magában próbálja feldolgozni a történteket. Esetleg kiírja magából – árulta el Bródy János egyik ismerőse, aki szerint a zenész legközelebbi barátainak sem mesélt fia bűncselekményéről.

Sokat mondó Bródy János december 3-i bejegyzése, amikor a Tábori fények című dalából idézett a Facebook-oldalán. „És itt állok én most a fiam előtt, és úgy érzem, tudnia kell, hogy lesznek még rohadtul nehéz idők” – írta Bródy, aki amióta a magyar sajtóban megjelent a fia ítéletének híre, senkinek nem veszi fel a telefont, elzárkózik mindenkitől.

Hétfőn este Bródy újabb beszédes dalrészletet tett ki az oldalára.

„Szelíd legyél, derűs és hallgatag, és bölcs mosollyal tűrd, ha bántanak. Legyél folyó, s ha támad majd a tél, páncélod lesz, kemény és hófehér…” – a Ne várd a májust című számából.

Forrás: Blikk

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
@Shikari: Orbán Győző is szégyenkezhetne... - ezen az alapon!
Habár, közpénz tolvajt ma Mo.-n csak akkor itélnek el ha nem tartozik a brancsba.
Dr. Proktor
@Shikari: Orbán Győző is szégyenkezhetne... - ezen az alapon!
Habár, közpénz tolvajt ma Mo.-n csak akkor itélnek el ha nem tartozik a brancsba.
Lepényleső
...bezzeg ha itt élne,- pl. egy számjegyű fydes párkönyvvel,ezt a napi rutin feladatok
közé írnák fel, majd legfeljebb kitüntetnék őt is valamilyen lovagi kereszttel?
csak úgy....
@KisTehen: @Philip Marlowe: @KisTehen: = elmebeteg ,unatkozó neolibsi döglegyek! :)
Csak Norisz és senki más
Tényleg sajnálom! Csak ezzel az érintett nem megy semmire!
kakukkmadár
Ha hülyeséget csinált a gyerek, majd most tanul belőle, apukának meg nem kell komolyan venni, végül is nem elektromos karosszéket kapott...egyébként a fenti gúnyolódóknak is kívánok egy remek kis beutalót a szegedi csillagba, vagy jó kis sóderrakodást a váci Duna parton, hatalmas parasztok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.