Ügyvédként az általános tapasztalatom az, amit számos kollegám meg tud erősíteni, hogy a büntetésvégrehajtásban biztosra mennek. Akit talpig vasba vernek, az bizonyára nem okoz gondot. A büntetésvégrehajtási törvény preambuluma Magyarországon nem érdekes: mit számít az emberi méltóság tiszteletben tartása, a kínzás, kegyetlen, embertelen vagy megalázó bánásmód tilalma...?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Tisztelettel, Ügyvéd Úr... - bírói tapasztalat az, amikor egy tanú előre megfontolt szándékkal leönti kávéval a bírót halasztást remélve az ügymenetben ezzel, vagy tigrisként ráveti magát az ítéletet hozó bíróra? A delikvensek ügyvédei mit mondanak erre?
vacsi
Ha ezt arra a mocsok olasz nőre gondolja, aki egy teljesen ártatlan, munkába igyekvő magyar embert kis híján (!) agyonvert, többedmagával, hát, őt aztán éjjel nappal vasban tartanám... Hol volt az áldozatok emberi méltósága?! Ez a Magyar György is leszerepelt előttem, igaz, nem most, hanem a Pécsi Ildikó esetében...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok