Washingtonban a korrupt politikusokkal szembeni beutazási tilalmat és a vízummentesség eltörlését akarják elrendelni Magyarország ellen.

A korrupt politikusok miatt az USA keményen megbünteti Magyarországot

Illusztráció: 123rf.com

Magyarország elleni jelentős utazási korlátozások és a Magnyickij-törvény egyes, magyar politikusokkal szembeni alkalmazása is terítéken van az Egyesült Államokban, miután David Pressman nagykövet visszautazott Washingtonba, hogy Antony Blinken külügyminiszterrel és a Fehér Ház Nemzetbiztonsági Tanácsának vezetőivel konzultáljon az amerikai-magyar kétoldalú kapcsolatokról. A Magnyickij-törvény értelmében korrupció és emberi jogok megsértésében bűnös külföldi döntéshozókkal szemben vezethetnek be beutazási tilalmat az USA-ba

- számol be a 444.hu.

A lehetésges korlátozásokról már közleményt is kiadott Ben Cardin, a Szenátus külügyi bizottságának elnöke, miután megbeszélést folytatott Pressmannal.

Súlyos aggodalmaim vannak a jelenlegi magyar kormány iránya miatt, melynek tagjai rendszeresen olyan módon támadják Biden elnököt és Pressman nagykövetet, aminek elképzelhetetlennek kellene lennie egy amerikai szövetségestől. A Biden-adminisztrációnak meg kell vizsgálnia, hogy Magyarország valóban olyan megbízható partner-e, hogy megérdemli a vízummentességi programban való részvételt – és a korrupció mértékét tekintve, hogy helyénvaló-e szankciókat kezdeményezni a globális Magnyickij-törvény alapján

– idézi a 4444.hu  Cardin közleményét.

Forrás: 444.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
fideszék faszán elhíresültek a tolvajlásaikkal a világban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Nem lehetne, hogy az FBI lecsukja ezeket, ha már Polt féle szervezet is a maffia tagja?
justhpeter
@nemkati: Elképzelem amint Orbán vízumra vár a nagykövetség kapujában...
nemkati
@justhpeter: Nem fog várni, mert ő lesz az első akit értesítenek, hogy többé nem teheti be a lábát az Államokba. De akkor majd elmegy Szibériába. Meg Grazba, ott egyelőre elfogadják őt és a kezelésére fizetett magyar közpénzt.
simmering73
@Maccska: Például számomra az USA az utolsó hely ahova menni akarok .
Ilyen alakok eleve nem mehetnek az USA-ba. Moszkva felé viszont nyitott a határ Safranek.
simmering73
@KisTehen: Mi vagy te? Tehénpásztor, hogy már megint terelsz bugris?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.