Nekiestek az orosz kommentelők Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek, aki csütörtökön a többi uniós vezetővel együtt megszavazta az Ukrajnának szánt 50 milliárd eurós támogatási csomagot. A legtöbb hozzászólásból úgy tűnik, csalódtak abban, hogy Orbán Viktor ezúttal zöld utat engedett az Ukrajnának szánt 50 milliárd eurónak.

Őrjöngenek az oroszok, Orbán kegyvesztett lett: "Megtörték, mert gyenge, megvették kilóra, sarokba szorították. Ki mondta, hogy Vityusa velünk van?"

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Vlagyimir Putyin orosz elnök (j) kétoldalú tárgyalásuk előtt Pekingben 2023. október 17-én. Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin az Övezet és út elnevezésű nemzetközi együttműködési fórum harmadik csúcstalálkozójára érkezett a kínai fővárosba. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor tavaly decemberben még vétózott, és sokáig úgy tűnt, most sem lesz egyszerű a megállapodást tető alá hozni, végül meglepően gyorsan sikerült kihirdetni az eredményt az Ukrajnának szánt 50 milliárd eurós támogatási csomagról.

A hír után az oroszok körében ütötték-vágták a magyar kormányfőt a hozzászólók.

Orbán elárult minket

– írta egy kommentelő.

Más hozzászólók is keményen fogalmaztak a magyar kormányfővel kapcsolatban:

Orbánt megtörték, mert gyenge, megvették kilóra

Más azt írta,

Ki mondta, hogy Vityusa velünk van? Most már biztosan nem! Hülyeség volt azt hinni, hogy a magyarok ellen tudnak állni az EU-nak

Egy másik kommentelő pedig így összegezte az uniós csúcs eredményét:

Orbánt teljesen sarokba szorították, Fico lesz majd a következő. Európában már senkinek sem lehet szabad választása, egy lépés balra, egy lépés jobbra, és már le is lőttek.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbánt megvették kilóra?? Az azért nem semmi összeg lehetett!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: véget ért a vétó mára,zárul viki vétótára, - de nektek otthon,kata ,klára,tercsi ,fercsi,-vétózhat még a vétó viktor, ha ti a tétót csak vétósan szeretitek! :)
csak úgy....
@izéke: lassan már a leg butább cigányok is rájönnek,hogy csak rábasztak 0rbánnal , sajnos a nagy (buta) magyarok kitartóak, még ha ez a kitartás a vesztüket is okozza!
- még,hogy a turáni átok csak egy legenda..., 0rbán a bizonyíték,hogy az átok még mindíg ott lebeg a magyarok fölött!
csak úgy....
@verőce21: "mert én 1-én kora reggel 06:04-kor már beírtam ezt a "végeredményt" :) "
erre mondják,hogy vak tyúk is talál szemet! - a ruszki-ukrán háborút 3 naposra saccoltad,te szellemileg elfogult!
csak úgy....
@verőce21: azt még megértem,ha egy rafinált férj,egy életen át átbassza a butuska feleségét , - az viszont nehezen tudom fölfogni, hogy egy 0rbán féle komcsi kisz. mókus, miképp, miért tud átbaszni egy állítólag értelmes népet!?
telegdilaci
@RonaGyuri:Nem kellene háborogni az Oroszoknak,elég gyalázatos volt eddig is hogy Orbán a Putyin trójai falova azért volt Putyinnak kedvence Orbán mivel benne találta meg azt a legaljasabb valakit aki bomlaszthatja belülről az EU-T és a NATO-t nem véletlenül nem ratifikálták még a Svédország NATO-csatlakozását!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.