Ahogy korábban mi is megírtuk, Novák Katalin kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon pedofil exigazgatóját fedező bűntársnak még a tavaly áprilisi pápalátogatás apropóján. Donáth Anna, a Momentum elnöke ennek kapcsán szólalt meg közösségi oldalán.

Novák Katalin tavaly áprilisban kegyelemben részesítette a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesét, akinek tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált

írtuk meg mi is pénteken a 444.hu cikke alapján. A molesztálásokat eltussolni próbáló egykori igazgatóhelyettes a pápalátogatás ürügyén jöhetett ki a börtönből. 

"Hogy állhat a szörnyetegek mellé? Hiszen ő is anya" – Keményen nekimentek Novák Katalinnak, amiért kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon pedofil exigazgatóját fedező bűntársnak

A Bírósági Határozatok Gyűjteményében Bfv.1191/2022/13 sorszám alatt elérhető dokumentum szerint Novák Katalin kegyelemre méltónak találta az egykori igazgatóhelyettest. Az ítélet szerint ő volt az,

akinek tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált,

aki megírt egy hamis vallomást az egyik gyerek nevében ezzel a szöveggel: „én kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki.”

aki ezt a hamis vallomást a saját irodájában a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel,

és akit mindezért 3 év 4 hónap börtönre ítéltek első és másodfokon is.

Donáth Anna megdöbbent Novák döntésén

Mélyen megdöbbent, hogy a köztársasági elnök kegyelmet adott a pedofil bicskei iskolaigazgató bűntársának. Egy olyan ember szabadulhatott a börtönből, aki tevékenyen részt vett pedofil bűncselekmények eltussolásában. Gyermekeket próbált rávenni arra, hogy ne vallják be az ellenük elkövetett szörnyű bűntetteket

- írta a Facebookon a Momentum és a Renew Europe EP-képviselője.

Donáth hozzátette:

Anyaként, politikusként, állampolgárként is tiltakozom. Dühös és elkeseredett vagyok. Mit üzen ezzel Novák Katalin a magyar szülőknek? Mi célja volt ezzel a kegyelemmel? Hogy állhat a szörnyetegek mellé? Hiszen ő is anya.

V. János, az intézmény korábbi igazgatója 2021-ben jogerősen 2 év 3 hónap börtönbüntetésre ítélte a Székesfehérvári Törvényszék. A volt igazgató korábban már nyolc év fegyházat kapott jogerősen szexuális bűncselekmények miatt. Emellett örökre eltiltották a foglalkozásától is. A férfi legalább tíz kiskorú fiút zaklatott. A vádirat szerint az otthont 26 éven át igazgató V. különböző kedvezmények fejében kényszerítette a gondozására bízott fiúkat orális szexre.

Forrás: 444.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
Mert nem az ő gyerekével történt.
izéke
A fidesztrollok egységesen távol maradnak ( mind az egy ) ennek a hírnek a kommentelésétől. Még nincs meg az ukáz,hogy hogyan védjék meg a katyit.
Aki Én
,,Koncepciós eljárás, nehéz sorsú erdélyi család – névtelen cikkben mentegeti a Magyar Nemzet Novák Katalint és a bicskei ügyben elítélt férfit, akinek kegyelmet adott,,
,,Az ügy lényege, hogy Novák elnöki kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon szabadságvesztését töltő volt igazgatóhelyettesének, akit azért ítéltek el, mert segíteni próbált a pedofil igazgatónak eltussolni molesztálási ügyét."

,,A kormánymédia védelmébe vette a pedofil igazgató bűnsegédjét
,,„Álhír, hogy Novák Katalin egy pedofil bűnözőnek kegyelmezett meg” – ez a címe a Magyar Nemzet péntek este publikált cikkének. Csakhogy nem ezt állította a 444 – és nyomában a fél magyar média –, hanem azt, hogy a pedofil bűnöző bűnsegédjének adott kegyelmet a köztársasági elnök."
,, a Magyar Nemzet névtelen szerzője is leírja, idézem és kurziválom: „A bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesét valójában: egy rendbeli bűnsegédként elkövetett kényszerítés hatósági eljárásban bűntettének kísérlete, valamint egy rendbeli vesztegetés hatósági eljárásban bűntette miatt ítélték szabadságvesztésre, közügyektől és foglalkozástól eltiltásra.”

Ahogy azt az ügyet robbantó cikkben írtuk: az ítélet szerint az igazgatóhelyettes volt az, akinek tudomása volt róla, hogy az igazgató több gyereket is molesztált, és aki megírt egy hamis vallomást az egyik gyerek nevében"

,,A bűnsegéd ezt a hamis vallomást a saját irodájában a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel, ezért 3 év 4 hónap börtönre ítélték első és másodfokon is."

444.hu/2024/02/02/a-kormanymedia-vedelmebe-vette-a-pedofil-igazgato-bunsegedjet

telex.hu/belfold/2024/02/02/bicske-gyermekotthon-gal-andras-ugyved-kegyelem

telex.hu/belfold/2024/02/02/magyar-nemzet-alhir-hogy-pedofil-bunozonek-adott-kegyelmet-novak-katalin-kenyszerites-bicskei-gyermekotthon-igazgatohelyettes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.