Ahogy korábban mi is megírtuk, Novák Katalin kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon pedofil exigazgatóját fedező bűntársnak még a tavaly áprilisi pápalátogatás apropóján. Donáth Anna, a Momentum elnöke ennek kapcsán szólalt meg közösségi oldalán.

Novák Katalin tavaly áprilisban kegyelemben részesítette a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesét, akinek tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált

írtuk meg mi is pénteken a 444.hu cikke alapján. A molesztálásokat eltussolni próbáló egykori igazgatóhelyettes a pápalátogatás ürügyén jöhetett ki a börtönből. 

"Hogy állhat a szörnyetegek mellé? Hiszen ő is anya" – Keményen nekimentek Novák Katalinnak, amiért kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon pedofil exigazgatóját fedező bűntársnak

A Bírósági Határozatok Gyűjteményében Bfv.1191/2022/13 sorszám alatt elérhető dokumentum szerint Novák Katalin kegyelemre méltónak találta az egykori igazgatóhelyettest. Az ítélet szerint ő volt az,

akinek tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált,

aki megírt egy hamis vallomást az egyik gyerek nevében ezzel a szöveggel: „én kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki.”

aki ezt a hamis vallomást a saját irodájában a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel,

és akit mindezért 3 év 4 hónap börtönre ítéltek első és másodfokon is.

Donáth Anna megdöbbent Novák döntésén

Mélyen megdöbbent, hogy a köztársasági elnök kegyelmet adott a pedofil bicskei iskolaigazgató bűntársának. Egy olyan ember szabadulhatott a börtönből, aki tevékenyen részt vett pedofil bűncselekmények eltussolásában. Gyermekeket próbált rávenni arra, hogy ne vallják be az ellenük elkövetett szörnyű bűntetteket

- írta a Facebookon a Momentum és a Renew Europe EP-képviselője.

Donáth hozzátette:

Anyaként, politikusként, állampolgárként is tiltakozom. Dühös és elkeseredett vagyok. Mit üzen ezzel Novák Katalin a magyar szülőknek? Mi célja volt ezzel a kegyelemmel? Hogy állhat a szörnyetegek mellé? Hiszen ő is anya.

V. János, az intézmény korábbi igazgatója 2021-ben jogerősen 2 év 3 hónap börtönbüntetésre ítélte a Székesfehérvári Törvényszék. A volt igazgató korábban már nyolc év fegyházat kapott jogerősen szexuális bűncselekmények miatt. Emellett örökre eltiltották a foglalkozásától is. A férfi legalább tíz kiskorú fiút zaklatott. A vádirat szerint az otthont 26 éven át igazgató V. különböző kedvezmények fejében kényszerítette a gondozására bízott fiúkat orális szexre.

Forrás: 444.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Alfa
ez köztársaság nélküli ribanc hozza a keresztény-fasiszta-náci-komcsi orbánista fideszes formáját...
tavaly a terrorista nácikat engedte el, most a narkós pedofil egyházi "segítőt "
Ez jellemzi a keresztény-fasiszta fidesz szektát...orbánnal az élen...
Béla333
Odafújta a szél az asztalára a kegyelmi kérvényt és ez az aljas nőszemély elolvasás nélkül aláírta.
A szaros WC papírt is aláírja, ha azt a maffia küldi neki aláírásra...!!!
Sámannus
A pápai látogatás egyik legaljasabb megcsúfolása volt. Egy szörnyeteg ez a luvnya.
RonaGyuri
mert ő egy fityeszes kesztyű-báb !!! =))
Eladott Ország
Ez a 3,14csa a geci pártkatonája! Egy önálló gondolata sincs, nem is lesz! Novák Katalin: az Orbán kormány legnagyobb értéke a hitelességre. Novák elvtársnő ezzel tessen fellépni a stand up comedy -ben.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/249911705_4465160603537669_1620230429914087850_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=dd477f&_nc_ohc=A8TjLocNgSgAX_W51ss&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAgk4hsMgcN_PZESMSZTfbqWIxEtwGFXccWA2MHdqd0Fw&oe=65C14A4E
Novák Katalin: az Orbán kormány legnagyobb értéke a hitelességre. Novák elvtársnő ezzel tessen fellépni a stand up comedy -ben. Hitelesek! Egyik hitelt a másik után veszik fel! Mintha valami drogot szednének ezek a fideszesek. Mert el sem tudom képzelni, hogy tudnak ezek otthon a gyerekeik szemébe nézni.
A főnök kloákájának útja...
www.facebook.com/photo.php?fbid=1528199200862745&set=p.1528199200862745&type=
Erigyémán’
www.facebook.com/photo.php?fbid=4227536044015131&set=p.4227536044015131&type=3
balos
@Alfa: Bérnyanya a nemzethy válogatottból!
simmering73
Csak nem valami fideszes szálba kapaszkodik ez a jóember.
nejlontacskó
Ez némileg, ha nem teljesen, hitelteleníti Novák Katalint mint felelős szülőt, és egy az egyben, a Fidesz gyermekvédelmi mantráját!
Békemeneten az első sorban a helye ennek a narancssárga pedofilnak, Kaletával együtt.
A kormánytagok fiatalkorú gyerekeivel, rokonaikkal kézenfogva!!!
A pedofíliával, csak egy pedofil képes azonosulni!
Egészséges gondolkodással megáldott ember, az ilyen férgeket, örökre elzárja a társadalomtól!
Nem úgy a Fidesz!
Pusztai
nincs nap valami fideszes erkölcsi etikai ocsmányság, hazugság, lopás nélkül.
és 4* kétharmad.
hja kérem ha a nem fideszes álellenzék is támogaSSa őket!
Horizont
A Sándorpalota ezt a választ adta a 444 kérdésére:

„Tisztelt Kolléga!

Novák Katalin elnöksége alatt pedofiloknak nincs és nem is lesz kegyelem. A pedofíliával szemben nincs mentség. Akit pedofília miatt ítéltek el, eddig sem kapott és ezután sem kap elnöki kegyelmet.

Konkrét kegyelmi ügyekben a harminchárom éves hagyományoknak és a jogszabályoknak megfelelően nem tudunk részletes tájékoztatást adni.”

Ennyi. Szégyellheti magát ez a NER ribanc a gyerektörvényükkel együtt elmehet a picsába.
human
"Senkit nem hagyunk az út szélén." (Orbán Viktor)
Horizont
@human: Ja. meg : el a kezekkel a gyerekeinktől...ugyebár!!
human
@Horizont: De lehet, hogy ezek amolyan nem befejezett mondatok.
Senkit nem hagyunk az út szélén, ha leperkálja a 30%-ot.
El a kezekkel a gyerekeinktől és a kastélyaiktól.
Nanya
Ez ám a gyermekvédelem kedves nagyasszony !
Hogy is van azzal az LMBTQ törvénnyel ? Kik fújják tele pofával,hogy " ..nem hagyjuk a gyermekeinket ..."

A helyében a pofámról lesülne a bőr !
Nyírfa
Katalinnak távoznia kell. Nekem nem elnököm, mint ahogy Orbán sem. Nem tekintem őket sem Magyarország vezetőinek, sem a képviselőinek.
Nessy
Ennyit a büszkén hangoztatott Gyermekvédelmi törvényről! És ezt a kegyelmet egy több gyermekes anya adta, mint államfő! No comment!
Béla333
"Az ügy egyik érintettje öngyilkosságot követett el, a többiek „pszichés roncsok lettek”, néhányuk alkohol-, gyógyszer vagy kábítószerproblémákkal is küzd, a mai napig nem tudnak szabadulni az ügy hatásaitól."
telex.hu/belfold/2024/02/02/bicske-gyermekotthon-gal-andras-ugyved-kegyelem

Köszönjük Kata az aljas lépésedet... Isten nem ver bottal, remélem te is valahol visszakapod amit teszel ezzel az országgal!
vitriol
Látva novák aszony segítőit /12 fő/, meggyőződésem, hogy ez is csak felesleges pénzkidobás, mert a rossz döntéseket egyedül is meg tudja hozni. Egyébként is tudhattuk előre, nem lehet jó választás egy ízig-vérig elkötelezett fideszhívő, utólag meg be is bizonyosodott. Javaslat: vegye vissza kedvenc fülbevalóját és mondjon le!
surdilloFUJT
@m73: ők ilyenkor egymást búzolják,a nagy marha meg a taka bika lőcsén ücsörög,atöbb szellemi toprongya a fideSSnek szóra semérdemes!!!
magyar1
Mert nem az ő gyerekével történt.
izéke
A fidesztrollok egységesen távol maradnak ( mind az egy ) ennek a hírnek a kommentelésétől. Még nincs meg az ukáz,hogy hogyan védjék meg a katyit.
Aki Én
,,Koncepciós eljárás, nehéz sorsú erdélyi család – névtelen cikkben mentegeti a Magyar Nemzet Novák Katalint és a bicskei ügyben elítélt férfit, akinek kegyelmet adott,,
,,Az ügy lényege, hogy Novák elnöki kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon szabadságvesztését töltő volt igazgatóhelyettesének, akit azért ítéltek el, mert segíteni próbált a pedofil igazgatónak eltussolni molesztálási ügyét."

,,A kormánymédia védelmébe vette a pedofil igazgató bűnsegédjét
,,„Álhír, hogy Novák Katalin egy pedofil bűnözőnek kegyelmezett meg” – ez a címe a Magyar Nemzet péntek este publikált cikkének. Csakhogy nem ezt állította a 444 – és nyomában a fél magyar média –, hanem azt, hogy a pedofil bűnöző bűnsegédjének adott kegyelmet a köztársasági elnök."
,, a Magyar Nemzet névtelen szerzője is leírja, idézem és kurziválom: „A bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesét valójában: egy rendbeli bűnsegédként elkövetett kényszerítés hatósági eljárásban bűntettének kísérlete, valamint egy rendbeli vesztegetés hatósági eljárásban bűntette miatt ítélték szabadságvesztésre, közügyektől és foglalkozástól eltiltásra.”

Ahogy azt az ügyet robbantó cikkben írtuk: az ítélet szerint az igazgatóhelyettes volt az, akinek tudomása volt róla, hogy az igazgató több gyereket is molesztált, és aki megírt egy hamis vallomást az egyik gyerek nevében"

,,A bűnsegéd ezt a hamis vallomást a saját irodájában a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel, ezért 3 év 4 hónap börtönre ítélték első és másodfokon is."

444.hu/2024/02/02/a-kormanymedia-vedelmebe-vette-a-pedofil-igazgato-bunsegedjet

telex.hu/belfold/2024/02/02/bicske-gyermekotthon-gal-andras-ugyved-kegyelem

telex.hu/belfold/2024/02/02/magyar-nemzet-alhir-hogy-pedofil-bunozonek-adott-kegyelmet-novak-katalin-kenyszerites-bicskei-gyermekotthon-igazgatohelyettes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.