A pedagógus megúszta egy figyelmeztetéssel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 08:19
Mit háborogsz.Te is itt vagy hülyén a normálisok között
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
@Shikari: te nagyon buta vagy ,bazdmeg.
izéke
@Shikari: ha neked lenne egy ilyen beteg gyereked,te mit csinálnál vele? Agyonütnéd egy baltával,vagy vízbe fojtanád? Mert ezek szerint ennyire vagy képes. Esetleg gúnyolódj a kerekesszékeseken,vakokon,süketeken,vsgy barkin is aki nem egészséges, mert mégis mit képzelnek,hogy az életükkel beszennyezik a tökéletes országodat? Naponta bizonyítod,hogy mennyire egy alja ember (?) vagy.
simmering73
@Shikari: Ezért nem jártál te óvodába. Az állatkertben kellene ketrec mögött mutogatni az ilyen állatot, mint te vagy.
Clavigo
@Shikari: Idióta kretén vagy ,oláh.
Csizmás Kond
...nagyonsokszor olvastam itt, hogy egyeseknek mekkora élmény volt amikor az óvodában ragadványneveket adott az óvónéni...most meg épp azoknak nem tetszik...?
Amúgy Maugli bár nem tudott emberi nyelven beszélni, attól egy nagyon értelmes és élhető gyerek kellett legyen ha megélt az állatok között...
izéke
@Shikari: szerinted minden egyes faluban van erre szakosodott intézet és személyzet? Sokaknak akar száz kilométert is kellene utazni megfelelő ellátásért. Ezek a betegek nem egy adott körzeten belül születnek...te fizeted a szülőknek a költségeket? Ez egy óvodás gyerek,itt szöló nem volt arról amit te írtál,hogy eddig szakemberek kezelték volna. Te nem tennél meg mindent is a gyerekedért,akár az életed árán is? Úgy látszik,hogy nem. Csak ne legyen útban a kényelmes életedben
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 08:19
Mit háborogsz.Te is itt vagy hülyén a normálisok között
izéke
@Shikari: nem akartam leírni,de adjon neked a sors egy ilyen beteg gyereket,bár szegény gyerek jobban jár,ha meghal magatól,mert tőled akár éhen is halna.
Nyírfa
Tekintve, hogy dolgoztam a Pető Intézetben, tudom, milyen fontos az "épek" és a valamilyen fogyatékkal élők együtt foglalkoztatása, nevelése. A közös csoport empátiaindexe messze meghaladta az egymástól elkülönített gyerekekét. Ott próbált volna meg egy konduktor mauglizni, az zal derékbe is törte volna a karrierjét.
Igaz, régen volt, ma már egy embertelenségre kondicionált országban élünk, ahol a jobb érzésű emberek is inkább választják a hallgatást, mint a kiállást.
Nyírfa
@izéke: 10.27

:)))) Kivetítőkre! :)) Kövér képes lenne a hadsereget is mozgósíttatni. :))
Nyírfa
@izéke: 10.59

Ezt is! :)) Aki nem ismeri a hangját, elképedne: Csoda történt, Orbán Viktor igazat mond! Biztosan halni készül, és vezekel. :)
izéke
@Nyírfa: kár,hogy itt nem lehet videókat kitenni,csak linkeket :(((
Nyírfa
@izéke: 11.32

Ja. De a politikai aktivisták, a pártok megtehetnék mozgó járművek segítségével, bejárva az ország valamennyi megyéjét. Akár csak beszédeket kihangosítva, akár azok képernyős megjelenítésével mozgósíthatnák a szavazókat. Az információ hatalom! Sajnos, az álhír is az, ez tartja fent Orbánt.
vacsi
Azaz továbbra is tönkreteheti a gyerekeket?! Mert azt senki ne gondolja, hogy csak ezzel az egy gyerekkel tett ilyet!
Horizont
A figyelmeztetéstől megembereli magát??? Nagy tévedés. Minden reggel végig nézi nincs -e valami hangfelvételre alkalmas eszköz elhelyezve. Ha nincs akkor durr bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.