A kormánypárti médiabirodalom rárepült a pedofilbotrányra.

Így magyarázkodik a kormánymédia Novák Katalin tette miattMTI/Vasvári Tamás

Ahogy megírtuk, nagy port kavart Novák Katalin azzal, hogy kegyelemet adott a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének, akinek tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált az intézményben. Azóta több ellenzéki politikus is kommentálta az ügyet, Donáth Anna szerint például le kellene mondania a köztársasági elnöki posztjáról. 

Természetesen a lakájmédia sem pihen egy ilyen botrány közepette.

A Magyar Nemzet és a kormánypárti médiabirodalom több tagja időközben elkezdte megvédeni a köztársasági elnököt – vette észre az rtl.hu. A lap egy olyan cikket publikált, amelynek az a címe, hogy „Álhír, hogy Novák Katalin egy pedofil bűnözőnek kegyelmezett meg”. Ez persze már önmagában is sántít, mert ilyet senki nem állított, azt viszont igen, hogy a tettes bűntársát mentette fel.

A lap szerint a kegyelmet kapott igazgató a börtönben „a házirendet és a kapott utasításokat betartotta, maximálisan együttműködött”,

valamint „a személyi állomány tagjaival szemben minden esetben követte a szabályokat, fenyítve nem volt, a kapcsolattartása rendezett volt.”

A Magyar Nemzet cikke még további érdemeket is sorol, például azt, hogy „az érintett személy végzettsége testnevelő tanár, fejlesztő pedagógus, síoktató, számos sportágban edzői diplomával rendelkezik, valamint erdélyi családból származik.

Forrás: rtl.hu

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ki nem szarja le, hogy erdélyi családban nevelkedett ???
Menjenek a picsába Novákkal együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Mirabilis: 17.11
Mind a 3 cikk 01.26-i dátumú!
01 hó elején terjedt el a hír:
"Odáig jutott Orbán fiának halálhíre, hogy már a honvédelmi miniszternek kellett cáfolnia "
""Teljes hírzárlat a médiában, Orbán Gáspár hajnalban spanyolországi apartmanjában holtan találták. Orbán Gáspár 2024. január .6 . szombat hajnali 5:30 Spanyolország marbellán holtan találták egy apartmanban, valószínűleg kábítószer túladagolás""
ezalenyeg.hu/bulvar/odaig-jutott-orban-fianak-halalhire-hogy-mar-a-honvedelmi-miniszternek-kellett-cafolnia-334404
Ezért írtam, hogy élőben ki látta és mikor? Nem fényképen, nem ki tudja mikor készült videókon...
Sámannus
Erélyi családban a pedofil az természetes összetartó cemtntje a malternak, és betonná keményszik mint a pópa fasza.
Pálinkás Pál
" valamint erdélyi családból származik. "...tehát még büdös román is...
kakukkmadár
Hánynom kell "erdély kincseitől", a románul beszélgető magyarországi polgármesterektől, az aranytorkú énekesektől és táncosoktól, a vonaton vagy a buszon országosan ingyenesen flangáló roma vagy székely atyafiaktól, a főkultúros primitív nácitól, a magyar gyerekeket molesztáló pedofiloktól, és az egész elhülyített romániai fidesz szavazó birkaseregtől, aki - bár jobban keres már mint a magyar - adózás helyett beleugat az életünkbe! Veresné meg takarodjon, ahogy jobb helyeken szokás!
kakukkmadár
@Horizont: Igazad van, de ezek csak jönnek és jönnek és jönnek!
namihami
„a házirendet és a kapott utasításokat betartotta, maximálisan együttműködött”,
valamint „a személyi állomány tagjaival szemben minden esetben követte a szabályokat, fenyítve nem volt, a kapcsolattartása rendezett volt.”
Ha tulajdonképpen ennyi elég egy elnöki(???) kegyelemhez, akkor holnaptól még a gyilkosokban is felébredhet a szabadulás reménye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.